LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 08:21

Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό

Η αρμόδια αντιδήμαρχος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», για την μακάβρια καταγγελία μιας γυναίκας κατά την εκταφή της μητέρας της.

Πιπίνα Κουμάντου - Καλημέρα Ελλάδα

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Θεμάτων Νομικής Υπηρεσίας, του δήμου Καλαμάτας, Πιπίνα Κουτάντου, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», για την μακάβρια καταγγελία της αφαίρεσης χρυσών δοντιών και βαλβίδας καρδιάς από σορό.

«Όλα ξεκίνησαν όταν στείλαμε μια ειδοποίηση για εκταφή σε μια κυρία που αφορούσε τη μητέρα της. Η κυρία όντως ήρθε και επέλεξε να γίνει η εκταφή και τα οστά να τοποθετηθούν σε οστεοθήκη. Κατά τη διάρκεια όσων ακολουθούν την εκταφή, με το πλύσιμο των οστών κλπ, η γυναίκα κατήγγειλε ότι έλειπαν τα δυο χρυσά δόντια της μητέρας της με τα οποία είχε ταφεί», ανέφερε αρχικά η κυρία Κουτάντου.

«Καταγράψαμε την καταγγελία της, αλλά δεν είχαμε κάποια περίπτωση βανδαλισμού στο νεκροταφείο για να υποθέσουμε ότι κάποιοι τυμβωρύχοι είχαν αφαιρέσει τα χρυσά δόντια από τη σορό. Αλλά λίγο αργότερα η γυναίκα επανήλθε λέγοντας ότι όταν παρέλαβε τα οστά της μητέρας της, έλειπε και η βαλβίδα καρδιάς, την οποία είχε δει κατά τη διάρκεια της εκταφής και είχε συγκινηθεί», συμπλήρωσε στη συνέχεια η κυρία αντιδήμαρχος.

«Κατόπιν αυτού ενημερώθηκε η Αστυνομία προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να διαπιστωθεί τι έγινε», πρόσθεσε η κυρία Κουτάντου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”

Missing alert για την εξαφάνιση 3 παιδιών

Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την Τρίτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)Σήμερα 07:36 | Ειδήσεις

Τι είπαν στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" οι Κωνστανία Δημογλίδου, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, σχετικά με το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου πυροβολισμού - Ήταν μπατζανάκης του θύματοςΣήμερα 06:47 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη το μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή του 36χρονου πατέρα ενός μικρού παιδιού από τα χέρια του μπατζανάκη του. 

Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)Σήμερα 08:44 | Ειδήσεις

Τι είπαν οι εθελοντές ήρωες της πρώτης γραμμής οι οποίοι, μαζί με το Πυροσβεστικό Σώμα, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στον αγώνα του περιορισμού της πυρκαγιάς.

Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”Σήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Μετά από 14 χρόνια των Συντηρητικών στην εξουσία, οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό, δείχνουν τους Εργατικούς να προηγούνται στην εκλογική μάχη. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)09:17Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)09:03Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις08:50Προολυμπιακό Τουρνουά - Γκάλης: Αν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...08:36Συμβούλιο της Επικρατείας: Μετακομίζει από το Αρσάκειο08:23Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)08:10Εορτολόγιο - 4 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Κύπρος: Άνδρας σκότωσε τον κουνιάδο του μετά από καυγά07:43Αυστραλία: Διαδηλωτές κρέμασαν πανό υπέρ της Παλαιστίνης στην οροφή του κοινοβουλίου (βίντεο)07:30Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων07:17Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου πυροβολισμού - Ήταν μπατζανάκης του θύματος07:04Κάρυστος – Ενδοοικογενειακή βία: Γυναίκα κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από τον άντρα της06:50Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”06:37ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη06:10Αυστραλία: Αγνοείται 12χρονος μετά από επίθεση κροκόδειλου00:00Ινδονησία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε στομάχι πύθωνα23:49Κρήτη: Έκρυβε χασίσι σε... μάσκα μαλλιών (εικόνες)23:38Συνέδριο Economist - Κασσελάκης: Είμαι περήφανος για την δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές23:27Wimbledon: Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον 3ο γύρο23:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο