LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 06:28 | Ανανέωση: 02 Ιουλίου 2024 07:17

Missing alert για την εξαφάνιση 3 παιδιών

Τρία παιδιά, ηλικίας 10-13 ετών, εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα από δομή φιλοξενίας στο νησί της Ρόδου προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές.

Missing Alert - Εξαφάνιση αγνοουμένου

Συναγερμός σήμανε στις τοπικές Αρχές στη Ρόδο, μετά από την ταυτόχρονη η εξαφάνιση τριών παιδιών, από δομή φιλοξενίας.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στη 01/07/2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Ρόδου, η Σεριφέ Κ., 13 ετών, η Ντενίζ Κ., 13 ετών και ο Τσαμπίκος Σ., 10 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

  • Η Σεριφέ Κ., 13 ετών έχει μαύρα μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,55 μ., και είναι εύσωμη.
  • Η Ντενίζ Κ., 13 ετών έχει καστανόξανθα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.60 και είναι εύσωμη.
  • Ο Τσαμπίκος Σ., 10 ετών έχει καστανά μάτια, καστανά μαλλιά, έχει ύψος 1.35 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο μπλουζάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple

Νεότερη ενημέρωση

Η περιπέτεια της Σεριφέ Κ., 13 ετών, της Ντενίζ Κ., 13 ετών και του Τσαμπίκου Σ., 10 ετών έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που τους αναζητούσαν. Οι ανήλικοι είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν στο χώρο παιδικής προστασίας στην Ρόδο, από όπου είχαν εξαφανιστεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την Τρίτη

Euro 2024: Η Πορτογαλία στους “8” με ήρωα τον Ντιόγκο Κόστα

Φωτιές: Ολονύχτια μάχη σε Κω, Χίο και Ηράκλειο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)Σήμερα 07:36 | Ειδήσεις

Τι είπαν στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" οι Κωνστανία Δημογλίδου, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, σχετικά με το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου πυροβολισμού - Ήταν μπατζανάκης του θύματοςΣήμερα 06:47 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη το μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή του 36χρονου πατέρα ενός μικρού παιδιού από τα χέρια του μπατζανάκη του. 

Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)Σήμερα 08:44 | Ειδήσεις

Τι είπαν οι εθελοντές ήρωες της πρώτης γραμμής οι οποίοι, μαζί με το Πυροσβεστικό Σώμα, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στον αγώνα του περιορισμού της πυρκαγιάς.

Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”Σήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Μετά από 14 χρόνια των Συντηρητικών στην εξουσία, οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό, δείχνουν τους Εργατικούς να προηγούνται στην εκλογική μάχη. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέραμα - Εργατικό ατύχημα: Προσπάθησαν να σβήσουν φωτιά σε φορτηγό πλοίο και τραυματίστηκαν09:45Προολυμπιακό Τουρνουά - Γκάλης: Αν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...09:31O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)09:17Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)09:03Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις08:50Μπάιντεν προς συνεργάτες και χορηγούς: Είμαι υποψήφιος, δεν παραιτούμαι08:36Συμβούλιο της Επικρατείας: Μετακομίζει από το Αρσάκειο08:23Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)08:10Εορτολόγιο - 4 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Κύπρος: Άνδρας σκότωσε τον κουνιάδο του μετά από καυγά07:43Αυστραλία: Διαδηλωτές κρέμασαν πανό υπέρ της Παλαιστίνης στην οροφή του κοινοβουλίου (βίντεο)07:30Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων07:17Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου πυροβολισμού - Ήταν μπατζανάκης του θύματος07:04Κάρυστος – Ενδοοικογενειακή βία: Γυναίκα κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από τον άντρα της06:50Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”06:37ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη06:10Αυστραλία: Αγνοείται παιδί μετά από επίθεση κροκόδειλου00:00Ινδονησία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε στομάχι πύθωνα23:49Κρήτη: Έκρυβε χασίσι σε... μάσκα μαλλιών (εικόνες)23:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο