LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Ιουνίου 2024 19:37

Πανελλαδικές 2024: Φοιτήτρια στα 52 της μια μητέρα από το Ηράκλειο

Στα 52 της χρόνια, μια γυναίκα από το Ηράκλειο κατάφερε να γίνει φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2024 - Εξετάσεις

Στόχευσε και πέτυχε αυτό που προσδοκούσε πάντα και σήμερα η χαρά της είναι διπλή, γιατί θα είναι φοιτήτρια μαζί με τα δύο της παιδιά. Ο λόγος για την Ελένη Καλομοίρη από το Ηράκλειο Κρήτης, που επέστρεψε για δύο χρόνια στα θρανία του Εσπερινού Λυκείου και αποφάσισε να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις. Με την ανακοίνωση, σήμερα, των βαθμολογιών, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κάτι περισσότερο από χαρούμενη, αφού κατάφερε να πιάσει τη σχολή των ονείρων της, το Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης.

«Στα 18 μου, όταν είχα δώσει εξετάσεις, παρά την καλή επίδοση, δεν τα είχα καταφέρει. Φοίτησα σε μια ιδιωτική σχολή και έγινα βρεφοκόμος και αυτή είναι η δουλειά μου μέχρι και σήμερα. Βλέποντας τα παιδιά μου, που είναι σήμερα 20 και 21 ετών, να δίνουν πανελλαδικές και να επιτυγχάνουν στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, θυμήθηκα πόσο πολύ θα ήθελα να το προσπαθήσω και να μπορέσω να καταφέρω να περάσω έστω και σε αυτή την ηλικία στη σχολή που πάντα ήθελα» ανέφερε η κ. Καλομοίρη, που με τα 12.800 μόρια που συγκεντρώνει, έχει καταφέρει να πιάσει το στόχο της.

Πανελλαδικές

«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη, γιατί δεν εγκατέλειψα και γιατί θυμήθηκα πόσο σημαντικό είναι να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας πως με το πτυχίο του πανεπιστημίου θα καταφέρει να εξελιχθεί και επαγγελματικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Κεραυνός σκότωσε 13χρονη

Κερατσίνι: Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα

Ύδρα: Οι “εξαφανισμένοι” Καζάκοι

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euro 2024: Νίκη γοήτρου για την Ισπανία κόντρα στη Γεωργία23:59ΠΑΣΟΚ: Αντιπαραθέσεις στη συνεδρίαση της ΚΠΕ του κόμματος (εικόνες)23:45Λαμία: Πήγαν διακοπές στα Καμένα Βούρλα και μοίραζαν ναρκωτικά23:31Πάρκινσον: Μεγαλύτερος κίνδυνος για όσους έχουν άγχος23:16Γαλλία - Εκλογές: Πανηγυρικές δηλώσεις Λεπέν, συσπείρωση ζητεί ο Μακρόν22:59Ζάκυνθος: Φωτιά στην Αγία Μαρίνα (εικόνες)22:43Αγρίνιο: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στο Αγγελόκαστρο22:29Φωτιές - Κικίλιας: Σήμερα, στην Αττική, αντιμετωπίστηκαν δύο εξαιρετικά επικίνδυνες πυρκαγιές22:15Euro 2024: Η Αγγλία νικήτρια στην... παράταση κόντρα στην Σλοβακία22:02Φωτιές: Χωρίς ενεργό μέτωπο η Σταμάτα - Αναζωπύρωσεις στην Κερατέα (εικόνες)21:49Εκλογές στην Γαλλία: Τι δείχνουν τα πρώτα exit poll21:35Ο Τεντόγλου “πέταξε” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου21:22Formula 1 - GP Αυστρίας: Νικητής ο Ράσελ μετά από σύγκρουση του Φερστάπεν21:06Φωτιά στον Λόφο Φιλοπάππου - Δύο οι εστίες (εικόνες)20:52Μεσολόγγι - Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία: Χτύπαγε την έγκυο σύντροφό του20:39Φωτιές: Συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και Πόρο 20:25Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη την Δευτέρα20:10Εκλογές στην Γαλλία με ρεκόρ συμμετοχής (εικόνες)19:56Φωτιά στην Σταμάτα: Νεκρός ο άνδρας που είχε πάθει ανακοπή19:42Φωτιά στην Κερατέα: Αστυνομικοί απομάκρυναν ηλικιωμένους και έσβησαν την αυλή τους (βίντεο)19:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο