LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2024 16:16

Λαμία: Πήγαν διακοπές στα Καμένα Βούρλα και μοίραζαν ναρκωτικά

Πώς συνελήφθησαν οι έμποροι που είχαν συνδυάσει... διακοπές με "εργασία".

Ναρκωτικά - κάνναβη

(εικόνα αρχείου)

Μισή ντουζίνα συλλήψεις για ναρκωτικά είχαμε αργά το βράδυ του Σαββάτου (29/6) στην παραλιακή των Καμένων Βούρλων, από την ΟΠΚΕ Λοκρών.

Κοντά στην είσοδο της Λουτρόπολης από Λαμία, είχαν «κατασκηνώσει» έξι Ρομά, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε, είχαν συνδυάσει τα μπάνια με… τη δουλειά.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες, ότι προμήθευαν ναρκωτικά σε χρήστες της περιοχής και πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο. Τελικά μέσα στο διπλανό ΚΑΦΑΟ ρεύματος επί της Γερασίμου Βασιλειάδη, εντόπισαν και κατάσχεσαν μια συσκευασία με περίπου 82 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν κι ένας ανήλικος, ενώ ένας ακόμη ήταν με άδεια από φυλακή, όπου εκτίει ποινή για συναφή αδικήματα!

Από το ΑΤ Καμένων Βούρλων που διενεργεί την προανάκριση σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σε Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του όταν του είπε πως είναι ομοφυλόφιλος

Κυπαρισσία: Λουκέτο σε beach bar με ταμειακή μηχανή “φάντασμα”

Φωτιά στην Κερατέα: Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνέδριο Economist - Μητσοτάκης: Η ΝΔ παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην ΕλλάδαΧθες 21:54 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός  μίλησε στο 28ο συνέδριο Economist. Τι είπε για τους στόχους της επόμενης τετραετίας και την ελληνική οικονομία.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)Χθες 15:50 | Ειδήσεις

Ποιος ήταν ο άνδρας που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης κάτω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό. Το σοκαριστικό ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών.

Κακοκαιρία: Συστάσεις από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής ΠροστασίαςΧθες 21:01 | Ειδήσεις

Τι πρέπει να προσχέξουν οι πολίτες εν όψει της επικείμενης κακοκαιρίας. Οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Φωτιές: Η viral φωτό με τους πυροσβέστες να κοιμούνται στο χώμα (εικόνες)Χθες 20:11 | Ειδήσεις

Συγκινεί στα social media φωτογραφία που δείχνει πυροσβέστες να κοιμούνται στον δρόμο μετά από την άνιση και εξουθενωτική μάχη με τις φλόγες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euro 2024: Η Τουρκία προκρίθηκε στα προημιτελικά με ήρωα τον Γκιουνόκ23:59Γερμανία: Αστυνομικός απολύθηκε επειδή... έκλεψε τυρί από φορτηγό σε τροχαίο23:49ΤΑΙΠΕΔ: Τα σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου στη Φυλή23:38Τραμπ: Αναβλήθηκε η ανακοίνωση της ποινής για την δίκη χρηματισμού της Στόρμι Ντάνιελς23:27Κρήτη: Διπλή σεισμική δόνηση νότια του Ηρακλείου23:14ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση Μπρινιόλι23:02Ενδοοικογενειακή βία: Εκατοντάδες θύματα και συλλήψεις την προηγούμενη εβδομάδα22:49Συνέδριο Economist - Μητσοτάκης: Η ΝΔ παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα22:35Γουίμπλεντον: Πρεμιέρα με νίκη για τον Τσιτσιπά22:22Εξελίξεις στην ολική αρθροπλαστική ισχίου22:08Πέλλα: Χοντρό χαλάζι κατέστρεψε καλλιέργειες (εικόνες)21:55Θεσσαλονίκη: Ανήλικος κατηγορείται για βιασμό 8χρονου αγοριού21:41Κακοκαιρία: Συστάσεις από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας21:28Κασσελάκης: Όποιος δεν συμφωνεί με την εξυγίανση του κόμματος, θα πρέπει να...21:14Euro 2024: Η Ολλανδία με “τριάρα” στα προημιτελικά21:01Κοζάνη: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου που "προσγειώθηκε" σε χωράφι (εικόνες)20:47ΙΟΒΕ για ακρίβεια: Απαισιοδοξία επικρατεί στους Έλληνες πολίτες 20:32Φωτιές: Η viral φωτό με τους πυροσβέστες να κοιμούνται στο χώμα (εικόνες) 20:19Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη20:05Βόρεια Μακεδονία: Ανήλικη αθλήτρια “κρύβει” το “Βόρεια” για να μείνει σκέτο “Μακεδονία” (βίντεο)19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο