LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Ιουνίου 2024 12:21

Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό (βίντεο)

Τι δηλώνει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που δικάζεται για απειλές και έχει καταγγελθεί για ξυλοδαρμό από την σύντροφο του.

Βια - κακοποίηση - ενδοοικογενειακή βια

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του και κρατείται στο Α.Τ. Ομόνοιας έκανε μία γραπτή δήλωση στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο 45χρονος εξήγησε τους λόγους του καβγά και τόνισε ότι αισθάνεται άσχημα για όσα έγιναν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αισθάνομαι άσχημα για όσα έγιναν, είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πάνω σε ένα διαπληκτισμό με την σύντροφο μου, ο οποίος ξεκίνησε με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που είχα αναρτήσει, στις οποίες εμφανίζομαι με την πρωην σύζυγο μου και τα παιδιά μου. Εκείνη την στιγμή μου ζήτησε να χωρίσω με την πρών σύζυγο μου και γι’αυτό το λόγο ξεκίνησε ο διαπληκτισμός.

Στο παρελθόν ποτέ δεν την έχω αγγίξει και δεν είμαι κακοποιητής, όπως με παρουσιάζουν. Με επισκέφτηκε η εν διαστάσει σύζυγός μου, εχθές στο ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιλήσαμε σε πολύ καλο κλίμα, μου μίλησε ανθρώπινα και μου είπε ότι θα με στηρίξει, έχουμε 2 παιδιά και μια πολύ καλή σχέση.

Μου είπε ότι δεν ήθελε τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ και ότι το panic button της το εγκατέστησαν οι αστυνομικοί, και όχι η ίδια και γι’αυτό τον λόγο δεν ζήτησε την ποινική μου δίωξη. Θα εμφανιστεί επειδή το αίτημα τιμωρείτε αυτεπάγγελτα.»


Ειδήσεις σήμερα:

Ύδρα: Φωτιά σε χωματερή

Ινδία - Νέο Δελχί: Φονική κατάρρευση οροφής στο αεροδρόμιο (βίντεο)

Γάζα - Στην Αίγυπτο παιδιά με καρκίνο: Σπαρακτικοί αποχωρισμοί από τους γονείς τους (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)Σήμερα 15:50 | Ειδήσεις

Ποιος ήταν ο άνδρας που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης κάτω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό. Το σοκαριστικό ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών.

Βουλή: Η Φωτίου είπε “Αι στο διάολο” στην Κεφαλογιάννη (βίντεο)Σήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Θύελλα προκάλεσε η στάση του Θεανούς Φωτίου, η οποία εκφράστηκε με τέτοιο τρόπο στην διάρκεια συνεδρίασης επιτροπής της Βουλής.

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, αστραπές και χαλάζιΣήμερα 12:27 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται η κακοκαιρία και ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τα έντονα φαινόμενα. Αναλυτικά το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.

Βόρεια Μακεδονία: Ανήλικη αθλήτρια “κρύβει” το “Βόρεια” για να μείνει σκέτο “Μακεδονία” (βίντεο)Σήμερα 16:48 | Ειδήσεις

Νέα πρόκληση αυτή τη φορά απο μία νεαρή αθλήτρια της Βόρειας Μακεδονίας. Η αντίδραση της ελληνικής αποστολής και η... συγγνώμη της γείτονα χώρας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιές: Η viral φωτό με τους πυροσβεστες να κοιμούνται στο χώμα (εικόνες) 20:19Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη20:05Βόρεια Μακεδονία: Ανήλικη αθλήτρια “κρύβει” το “Βόρεια” για να μείνει σκέτο “Μακεδονία” (βίντεο)19:52Παιδικά χωριά SOS: Πέθανε η Κλώντια Κατσαρά19:38Ακρίβεια: Συνεχίζει να καλπάζει - Παρατείνονται τα μέτρα αντιμετώπισης19:25ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ιούλιος βρήκε τους Έλληνες ακόμα φτωχότερους19:11Θεσσαλονίκη: Καταδίκη για τον θάνατο 4χρονου που καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα18:58Υπουργείο Υγείας για ρύπανση και αφρικανική σκόνη: Οι ευπαθείς περιορίστε κάθε υπαίθρια άσκηση18:44Συνέδριο Economist - Γεραπετρίτης: Αν υπάρξει κάποιο ατύχημα πάνω από το Αιγαίο, δεν θα υπάρχει VAR για να το διορθώσουμε18:31Ημαθία: Νεκρός άνδρας που τον παρέσυρε φορτηγό18:18Σύνορα Συρίας – Τουρκίας: Νεκροί διαδηλωτές που επιχείρησαν να καταλάβουν τουρκικά φυλάκια (εικόνες)18:05Missing alert για την εξαφάνιση 51χρονης17:52Τουρκία - Οζέλ: Το Αιγαίο πρέπει να είναι θάλασσα ειρήνης, όχι πολέμου και έντασης17:39Ορμπάν - Ζελένσκι: Για πρώτη φορά στο Κίεβο μετά την έναρξη του πολέμου ο Ούγγρος Πρωθυπουργός 17:26Πληθωρισμός Ιουνίου – Eurostat: Σταθερός στο 2,4% στην Ελλάδα17:12Ινδία: Δεκάδες νεκροί από ποδοπάτημα σε θρησκευτική συνάθροιση (βίντεο) 16:59Άγιοι Ανάργυροι: Διαμέρισμα τυλίχτηκε στις φλόγες (βίντεο)16:45Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)16:32Coldplay - Ηρώδειο: Το βίντεο κλιπ του “Feels Like I'm Falling in Love” (εικόνες)16:18Μαύρος: Η ενεργειακή ασφάλεια συναρτάται με επενδύσεις16:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο