LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 09:44

Coldplay - Ηρώδειο: Το βίντεο κλιπ του “Feels Like I'm Falling in Love” (εικόνες)

Η κάμερα «ταξιδεύει» στους πρόποδες του βράχου της Ακροπόλεως, στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού με τους Coldplay να είναι επί σκηνής.

Coldplay - βίντεο κλιπ - Ηρωδεια

«Αποκαλύφθηκε» το πολυσυζητημένο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Feels Like I'm Falling in Love» των Coldplay από το νέο τους άλμπουμ «Moon Music», το οποίο γυρίστηκε στο Ηρώδειο.

Ύστερα από δύο sold out συναυλίες στις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, το διάσημο βρετανικό συγκρότημα κάλεσε τους θαυμαστές του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συμμετάσχουν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο. Περίπου 2.500 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στις 10 Ιουνίου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μπεν Μορ (Ben Mor).

Το βίντεο το οποίο είναι γυρισμένο σε ασπρόμαυρο φόντο ξεκινά με μία γυναίκα που μεταφράζει τους στίχους του τραγουδιού στη νοηματική γλώσσα και ακολουθούν όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Στη συνέχεια η κάμερα «ταξιδεύει» στους πρόποδες του βράχου της Ακροπόλεως, στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού με τους Coldplay να είναι επί σκηνής μαζί με τη μεταφράστρια η οποία συνεχίζει να «τραγουδά» στη νοηματική γλώσσα και το αθηναϊκό κοινό να κάνει αισθητή την παρουσία του τραγουδώντας, χτυπώντας παλαμάκια και μεταφράζοντας με τη σειρά του στη νοηματική το τραγούδι.

Το βίντεο κλείνει με ένα νυκτερινό πανοραμικό πλάνο του εμβληματικού μνημείου και τον ήχο του τραγουδιού από τους θεατές που συνέχιζαν να το τραγουδούν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το συγκρότημα ξόδεψε περίπου 3.000.000 ευρώ για το γύρισμα του βίντεο κατατάσσοντάς το μεταξύ των πιο ακριβών μουσικών βίντεο όλων των εποχών.  

Το «Moon Music» θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου, σε παραγωγή Κρις Μάρτιν (Chris Martin).

Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό

Τουρκία: Μεταμεσονύχτιος ανασχηματισμός

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: 14000 κεραυνοί έπεσαν σε δέκα ώρεςΣήμερα 18:46 | Ειδήσεις

Μεγάλος όγκος νερού έπεσε στην Αττική την Πέμπτη, ενώ καταγράφηκε πλήθος κεραυνών, οι οποίοι μάλιστα προκάλεσαν και φωτιές.

Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισεΣήμερα 16:44 | Ειδήσεις

Η κατάθεση που έδωσε ο υπάλληλος στις Αρχές για το περιστατικό που προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα και τη διαγραφή του βουλευτή από την ΚΟ της ΝΔ.

Έρευνα σε γνωστό τραγουδιστή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμαΣήμερα 18:05 | Ειδήσεις

Η Αρχή για το Ξέπλυμα έχει προχωρήσει σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή έπειτα από πολύμηνη έρευνα από την οποία προκύπτουν υπόνοιες για φοροδιαφυγή και αντίστοιχα ξέπλυμα παράνομου χρήματος, σε ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής ΜεσογείουΣήμερα 16:42 | Ειδήσεις

Στο πλαίσιο του 13ου Athens Energy Summit, ο κ. Πάιατ, χαρακτήρισε την χώρα μας ως θετικό παράδειγμα στην διεθνή προσπάθεια προς την πράσινη μετάβαση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Διαφωνία επτά στελεχών σε “καλό κλίμα”19:15Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ επιστρέφει στον Πειραιά19:03Κακοκαιρία: 14000 κεραυνοί έπεσαν σε δέκα ώρες18:49Συνέδριο Economist - Χατζηδάκης: Εξορθολογισμός στα επιδόματα χωρίς αλλαγή του προϋπολογισμού18:36Έρευνα σε γνωστό τραγουδιστή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα18:22Ανατολική Αττική: Καρέ - καρέ η δράση της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε σπίτια και αμάξια (βίντεο)18:09Αρθρογράφος Χουριέτ: Όσοι προσπαθήσουν να κατεβάσουν τη σημαία μας θα πυροβοληθούν όπως ο Σολωμού17:55Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισε17:42Athens Energy Summit - Πράσινη μετάβαση: Ο ρόλος του φυσικού αερίου και του υδρογόνου 17:28Διαρρήκτης προσπάθησε να βιάσει 13χρονη που κοιμόταν στο σπίτι της17:15Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής Μεσογείου17:04Κορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και μεγάλη αύξηση στα κρούσματα την προηγούμενη εβδομάδα16:53ΗΠΑ: Έκρηξη και φωτιά σε τροχόσπιτο προκάλεσαν τρόμο και τραυματισμούς (βίντεο)16:40Διορισμοί εκπαιδευτικών: 10000 θέσεις ανοίγουν το νέο σχολικό έτος16:26Αθήνα: Ξεκίνησαν οι κοινές περιπολίες Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛΑΣ (εικόνες)16:13Γαλλία - Βερσαλλίες: Συναγερμός στο Παλάτι16:00e-ΕΦΚΑ: Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων 15:47Ο Ερντογάν θα παρακολουθήσει από κοντά το Τουρκία - Ολλανδία15:34Αντιτρομοκρατική: 7 συλλήψεις για εμπρησμούς σε συναγωγή και επιχειρήσεις15:20Η ΔΕΗ στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα και τη συμπερίληψη (εικόνες)15:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο