LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Ιουνίου 2024 08:05 | Ανανέωση: 28 Ιουνίου 2024 06:49

Copa America - ΗΠΑ: Μπελάδες μετά την ήττα από τον Παναμά (βίντεο)

Οι ΗΠΑ καρδιοχτυπούν καθώς μετά και την δεύτερη αγωνιστική, όλες οι ομάδες του ομίλου της διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κόπα Αμέρικα - Παναμάς - ΗΠΑ

Του Γιώργου Ανανίδα

Ο Παναμάς σόκαρε τις ΗΠΑ στη 2η αγωνιστική των ομίλων, επικρατώντας με 2-1 με ανατροπή, ενώ η Ουρουγουάη έκανε επίδειξη δύναμης με το 5-0 κόντρα στη Βολιβία και πήρε τα ηνία του Γ’ Ομίλου του Copa America.

Σε περιπέτειες μπαίνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες μετά την ήττα τους από τους «Λος Καναλέρος». Το ματς ήταν εξ αρχής δύσκολο για την ομάδα του Γκρεγκ Μπελχάλτερ που είδε στο 5’ γκολ της να ακυρώνεται από τομ VAR και στο 18’ τον Γουέα να δέχεται κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης.

Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά, ο Μπαλογκάν με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ από την άκρη της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Μοσκέρα και έκανε το 1-0.

Δεν πήρε πολύ όμως στον Παναμά να αντιδράσει, καθώς στο 26’, ο Μπλάκμαν επέμεινε και ισοφάρισε.

Το ματς έγερνε υπέρ του Παναμά από εκεί και έπειτα, και οι ΗΠΑ πάλευαν με παίκτη λιγότερο να κρατήσουν την ισοπαλία.

Αλλά οι «Λος Καναλέρος» βρήκαν τη λύση έστω και στο 83’, με τον Νέλσον να συναντάει το γύρισμα του Αγιάρσα, τελειώνοντας τη φάση από κοντά και ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Ο Παναμάς έμεινε και εκείνος με 10 παίκτες στο 88’, αφού ο Καρασκίγια «μάζεψε» τα πόδια του Πούλισικ, εν μέσω μίας έντονης στιγμής.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν αποκτά μεγάλες ελπίδες πρόκρισης ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

Οι επόμενες αναμετρήσεις του Copa America 2024 σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ αφορούν στη 2η αγωνιστική του Δ’ ομίλου, με την Κολομβία να αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα και την Παραγουάη να κοντράρεται με την απεγνωσμένη Βραζιλία στις 04:00 τα ξημερώματα.

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης του Copa America θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Πως θα τις μάθουν οι υποψήφιοι

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επανεξελέγη πρόεδρος

Ντιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στην Κερατέα: Δεκάδες απεγκλωβισμοί – “Ο άνεμος δημιουργεί συνεχώς εστίες” (εικόνες)Σήμερα 16:09 | Ειδήσεις

Σε δεκάδες εκκενώσεις έχουν προχωρήσει οι Αρχές ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών δημιουργώντας συνεχώς νέες εστίες.

Φωτιά στη Σταμάτα κοντά σε σπίτια- Μήνυμα 112 για εκκενώσεις (εικόνες)Σήμερα 16:37 | Ειδήσεις

Αυξάνονται τα πύρινα μέτωπα που καλείται να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Νέο μήνυμα 112 αυτή τη φορά για τους κατοίκους της Σταμάτας.

Ριτσώνα Ευβοίας: Η φωτιά πλησιάζει δεύτερο εργοστάσιο (εικόνες)Σήμερα 17:46 | Ειδήσεις

Εκδόθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα, λόγω της επικινδυνότητας των καπνών.

KE ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του - “Είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες”Σήμερα 15:45 | Ειδήσεις

Τι είπε στην ομιλία του ο Χάρης Δούκας. Τι πρόκειται να κάνει σε περίπτωση που κερδίσει τη μάχη για την ηγεσία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά σε Κερατέα και Σταμάτα: “Μάχη” με τον άνεμο, καταστροφές και εκκενώσεις (εικόνες) 18:44Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Οι περιοχές που αναμένεται να πληγούν περισσότερο18:29Κόρινθος: Φωτιά στα Αθίκια (βίντεο)18:15Ριτσώνα Ευβοίας: Η φωτιά πλησιάζει δεύτερο εργοστάσιο (εικόνες)18:00ΠΑΣΟΚ: Εκλογές τον Οκτώβριο - Υποψήφιοι Ανδρουλάκης, Δούκας και Γερουλάνος17:46Αιτωλοακαρνανία: Φωτιά στο Αγγελόκαστρο17:31Φωτιά στην Κερατέα: Ο καπνός πλησιάζει την Κρήτη (δορυφορική εικόνα)17:17Σακελλαροπούλου: Ανακηρύχθηκε επίτημη δημότης της Ορεστιάδας17:02Φωτιά στη Σταμάτα κοντά σε σπίτια- Μήνυμα 112 για εκκενώσεις (εικόνες)16:48Euro 2024 – Λαμίν Γιαμάλ: Ο 16χρονος της Εθνικής Ισπανίας που “σπάει” τα ρεκόρ16:34Φωτιά στην Κερατέα: Δεκάδες απεγκλωβισμοί – “Ο άνεμος δημιουργεί συνεχώς εστίες” (εικόνες) 16:19Φωτιά στη Λαμία: Καίει δασική έκταση - Σηκώθηκαν εναέρια (βίντεο)16:05ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 5 Ιουλίου15:50KE ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του - “Είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες”15:36ΗΠΑ: Πέθανε ο ψηλότερος αρσενικός σκύλος του πλανήτη (εικόνες)15:23Άνδρος: Φωτιά στην περιοχή Άγιος Πέτρος15:08Ιταλία: Συνελήφθησαν δουλέμποροι που φέρεται να ευθύνονται για τον θάνατο 10 μεταναστών14:54Φωτιά στην Κερατέα: Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί (εικόνες)14:41Φωτιές - Δευτέρα: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε μία περιοχή (χάρτης)14:27Όρμπαν: Θέλει δική του ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο 14:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο