Ο Σπύρος Μουρελάτος γράφει για το κλίμα στην ΝΔ, μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στον Προϋπολογισμό και τις εξαγγελίες μέτρων, αλλά και τις δύο κρίσιμες “δοκιμασίες” που έχει στον ορίζοντα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Σπύρος Μουρελάτος γράφει για τον εκλογικό νόμο, τον υψηλό πήχη που βάζει ο Πρωθυπουργός στο κυβερνών κόμμα και τον φόβο της ακυβερνησίας, που "δοκιμάζει" τις αντοχές χωρών - πυλώνων της ΕΕ.
Ο πολιτικός συντάκτης του ΑΝΤ1, Σπύρος Μουρελάτος, γράφει για τον πολιτικό τζόγο, τις “γκρίζες ζώνες στην επόμενη ημέρα” και τα ακόμη “αχαρτογράφητα νερά” μετά την διαγραφή του πρώην Πρωθυπουργού από το κόμμα.
Ο Σπύρος Μουρελάτος γράφει για τις εκτιμήσεις του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με την επόμενη ημέρα στα εθνικά θέματα και στις διμερείς σχέσεις, ανάλογα με το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Τζο Μπάιντεν.
Ο Σπύρος Μουρελάτος, απεσταλμένος του ΑΝΤ1 στην Νέα Υόρκη, γράφει για την συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν και τα “επόμενα βήματα”, εν μέσω “δυσμενούς” διεθνούς συγκυρίας και ενόψει αμερικανικών εκλογών.
Ο Σπύρος Μουρελάτος γράφει για το πολιτικό σκηνικό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την στρατηγική αναστροφής του αρνητικού κλίματος, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και προτεραιότητες.
Ο Σπύρος Μουρελάτος εξηγεί γιατί η "νέα πολιτική σεζόν", που ξεκινά με τα εγκαίνια της ΔΕΘ, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Σπύρος Μουρελάτος γράφει για τον απόηχο των Ευρωεκλογών και το “σκηνικό” στην Νέα Δημοκρατία, μετά από τις παρεμβάσεις Σαμαρά - Καραμανλή, με φόντο την επικείμενη εκλογή ΠτΔ.
Γράφει ο Σπύρος Μουρελάτος, πολιτικός συντάκτης του ΑΝΤ1, απεσταλμένος στην Σύνοδο Κορυφής, στις Βρυξέλλες