LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 12:25

Χαλκιδική - Λούνα παρκ: Ιδιοκατασκευή ήταν το μοιραίο παιχνίδι

Τι αναφέρει το πόρισμα που κατατέθηκε στις αρχές για το λούνα πάρκ στην Χαλκιδική που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος.

Λουνα παρκ - Χαλκιδικη

Στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης το πόρισμα του διορισμένου πραγματογνώμονα για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος από τη Βέροια.

Πληροφορίες της Voria.gr αναφέρουν ότι το πόρισμα κινείται στον άξονα του σημειώματος που είχε κατατεθεί νωρίτερα, ότι δηλαδή το φονικό παιγνίδι crazy dance ήταν ιδιοκατασκευή, ενώ είχε γίνει και συρραφή με άλλα εξαρτήματα.

Ο διορισμένος από την αστυνομία πραγματογνώμονας Λάμπρος Γκλαβόπουλος παρέδωσε το πόρισμα την Πέμπτη αργά το βράδυ.

Πηγές ανέφεραν ότι στην πολυσέλιδη έκθεση αναφέρεται σε κάθε σημείο του μηχανήματος όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος με τις παρατηρήσεις για τις ελλείψεις και τα προβλήματα.

Ήδη στην αστυνομία έχει κατατεθεί και το πόρισμα του έκτακτου τεχνικού ελέγχου στο συγκεκριμένο παιγνίδι που διενήργησε ύστερα από αίτημα του πατέρα η εταιρεία TUV που πιστοποιεί λούνα παρκ.

Έγκυρες πηγές σημείωναν ότι και σε αυτό το πόρισμα γίνεται αναφορά σε μεγάλο αριθμό ελλείψεων.

Η κατάθεση του πορίσματος θα επιταχύνει την εισαγγελική έρευνα καθώς αναμένεται να κληθούν για να δώσουν εξηγήσεις πρόσωπα που εμπλέκονται με το δυστύχημα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΠΟ: Εγγονός πρώην πρωθυπουργού παρέδωσε αρχαίο αγγείο στην Μενδώνη

Ακρίτα: Η ανάρτησή της για τον 5ο ΣΥΡΙΖΑ και η... πισίνα

Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)Σήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον Γιώργο Τσιούλο, τον Εύζωνα που συγκίνησε με τα δάκρυά του.

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτεροΣήμερα 14:48 | Ειδήσεις

Εφιάλτης για το κοριτσάκι στα χέρια 34χρονου άνδρα, ο οποίος με πρόσχημα ότι κάτι του έκλεψε, το έβαλε δια της βίας μέσα στο περίπτερο και ικανοποίησε ανώμαλες ορέξεις.

Ρέματα - Χαρδαλιάς: Η Αττική δεν ειναι θωρακισμένη από τις πλημμύρες (εικόνες)Σήμερα 11:25 | Ειδήσεις

Αυτοψία στα ρέματα του Μαραθώνα έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς. Τι είπε για τον τιτάνιο αγώνα καθαρισμού ρεμάτων και το επίπεδο ασφάλειας της πρωτεύουσας έναντι πλημμυρικών φαινομένων.

Καταυλισμός Ρομά: Βρέθηκαν 600 χρυσές λίρες σε λάστιχο! (εικόνες)Σήμερα 12:41 | Ειδήσεις

Πολύ μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στη Φυλή Αττικής. Τα ευρήματα και οι συλλήψεις.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟ15:25Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)15:18ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ “έβαλε ζώνη” για... κούρσες (βίντεο)15:12Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο14:59Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)14:46ΣΥΡΙΖΑ: Η “βεντέτα” Τζάκρη - Ραγκούση και η ανάρτηση της Ακρίτα14:39Ρέματα - Χαρδαλιάς: Η Αττική δεν ειναι θωρακισμένη από τις πλημμύρες (εικόνες)14:32Ιταλία: Τουρίστρια πέθανε από άγαλμα που έπεσε στο κεφάλι της (βίντεο)14:19Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός 23χρονος Σμηνίτης στη Σκοτίνα14:06Ολυμπιακός - Ροντινέι: “Έδεσε” στο λιμάνι τον Βραζιλιάνο μπακ13:52Τουρκία: Το Instagram “κατέβασε” τον…Κεμάλ Ατατούρκ!13:39Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες κλωτσούν πτώματα Παλαιστινίων από ταράτσα (βίντεο)13:27Χαλκιδική: Την δάγκωσε ο σκύλος που έβγαζε βόλτα άλλη γυναίκα (εικόνες)13:14Harrods για υπόθεση Αλ Φαγέντ: Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη13:00Καταυλισμός Ρομά: Βρέθηκαν 600 χρυσές λίρες σε λάστιχο! (εικόνες)12:47Χαλκιδική - Λούνα παρκ: Ιδιοκατασκευή ήταν το μοιραίο παιχνίδι12:35ΗΠΑ: Σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή (εικόνες)12:22Φυλή: Όπλα και ναρκωτικά βρέθηκαν σε καταυλισμό Ρομά (εικόνες)12:09Τουρισμός: Απροσδόκητη μείωση εισπράξεων τον Ιούλιο11:57Ακρίτα: Η πισίνα και η ανάρτηση για τον 5ο ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)11:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο