LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 12:41 | Ανανέωση: Σήμερα 12:47

Καταυλισμός Ρομά: Βρέθηκαν 600 χρυσές λίρες σε λάστιχο! (εικόνες)

Πολύ μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στη Φυλή Αττικής. Τα ευρήματα και οι συλλήψεις.

Λίρες - καταυλισμος Ρομά - Φυλή

Τουλάχιστον δέκα άτομα συνελήφθησαν κατά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στον καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στην περιοχή της Φυλής, στο Αμαξοστάσιο.

Στην οργανωμένη επιχείρηση συμμετέχουν πάνω από 100 αστυνομικοί, της ΟΠΚΕ, ΜΑΤ και ΕΚΑΜ, καθώς και αστυνομικά σκυλιά και drones.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί όπλα, σφαίρες, ναρκωτικά και κλοπιμαία, ενώ εντύπωση προκαλεί η εύρεση 600 λιρών μέσα σε λάστιχο.

Λίρες - καταυλισμος Ρομά - Φυλή

Φυλή  - όπλα - ναρκωτικά - λίρες

Φυλή  - όπλα - ναρκωτικά - λίρες

Για την επιχείρηση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Φυλή  - όπλα - ναρκωτικά - λίρες

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Εύζωνας: Γιατί δάκρυσα στην τελευταία υπηρεσία στην Προεδρική Φρουρά (βίντεο)

Υπουργείο Εργασίας: Ψησταριά σε μπαλκόνι γραφείου! Απο εκεί “τρύπωσαν” οι κλέφτες (βίντεο)

Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)Σήμερα 15:04 | Ειδήσεις

Η Χεζμπολάχ, εξαπέλυσε επίθεση στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ. Τι αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της χώρας σε ανακοίνωσή του.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟΣήμερα 15:22 | Ειδήσεις

Η επιστολή παραίτησής της και η απάντηση του Νίκου Παππά. Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτεροΣήμερα 14:48 | Ειδήσεις

Εφιάλτης για το κοριτσάκι στα χέρια 34χρονου άνδρα, ο οποίος με πρόσχημα ότι κάτι του έκλεψε, το έβαλε δια της βίας μέσα στο περίπτερο και ικανοποίησε ανώμαλες ορέξεις.

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)Σήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον Γιώργο Τσιούλο, τον Εύζωνα που συγκίνησε με τα δάκρυά του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟ15:25Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)15:18ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ “έβαλε ζώνη” για... κούρσες (βίντεο)15:12Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο14:59Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)14:46Ρέματα - Χαρδαλιάς: Η Αττική δεν ειναι θωρακισμένη από τις πλημμύρες (εικόνες)14:32ΣΥΡΙΖΑ: Η “βεντέτα” Τζάκρη - Ραγκούση και η ανάρτηση της Ακρίτα14:19Ιταλία: Τουρίστρια πέθανε από άγαλμα που έπεσε στο κεφάλι της (βίντεο)14:19Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός 23χρονος Σμηνίτης στη Σκοτίνα14:06Ολυμπιακός - Ροντινέι: “Έδεσε” στο λιμάνι τον Βραζιλιάνο μπακ13:52Τουρκία: Το Instagram “κατέβασε” τον…Κεμάλ Ατατούρκ!13:39Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες κλωτσούν πτώματα Παλαιστινίων από ταράτσα (βίντεο)13:27Χαλκιδική: Την δάγκωσε ο σκύλος που έβγαζε βόλτα άλλη γυναίκα (εικόνες)13:14Harrods για υπόθεση Αλ Φαγέντ: Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη13:00Καταυλισμός Ρομά: Βρέθηκαν 600 χρυσές λίρες σε λάστιχο! (εικόνες)12:47Χαλκιδική - Λούνα παρκ: Ιδιοκατασκευή ήταν το μοιραίο παιχνίδι12:35ΗΠΑ: Σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή (εικόνες)12:22Φυλή: Όπλα και ναρκωτικά βρέθηκαν σε καταυλισμό Ρομά (εικόνες)12:09Τουρισμός: Απροσδόκητη μείωση εισπράξεων τον Ιούλιο11:57Ακρίτα: Η πισίνα και η ανάρτηση για τον 5ο ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)11:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο