LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: Σήμερα 14:05

Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός 23χρονος Σμηνίτης στη Σκοτίνα

Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις με έναν νεαρό Σμηνίτη να χάνει τη ζωή του. Η ανακοίνωση από το ΓΕΑ.

πολεμική αεροπορία - προσωπικό

Βαρύ το πένθος στην Πολεμική Αεροπορία, από την είδηση θανάτου του νεαρού Σμηνίτη.

Ααναλυτικά η ανακοίνωση από το ΓΕΑ:

"Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, o Σμηνίτης Γ.Π., 23 ετών , ο οποίος υπηρετούσε στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Σκοτίνας, βρέθηκε λιπόθυμος στη θέση εργασίας του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από Νοσηλευτικό Προσωπικό της Μονάδας.

Διεκομίσθη άμεσα στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου, συνοδεία Νοσηλευτικού Προσωπικού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του".

Ειδήσεις σήμερα:

Harrods για υπόθεση Αλ Φαγέντ: Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη

Χαλκιδική: Την δάγκωσε ο σκύλος που έβγαζε βόλτα άλλη γυναίκα (εικόνες)

Τουρισμός: Απροσδόκητη μείωση εισπράξεων τον Ιούλιο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)Σήμερα 15:04 | Ειδήσεις

Η Χεζμπολάχ, εξαπέλυσε επίθεση στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ. Τι αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της χώρας σε ανακοίνωσή του.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟΣήμερα 15:22 | Ειδήσεις

Η επιστολή παραίτησής της και η απάντηση του Νίκου Παππά. Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτεροΣήμερα 14:48 | Ειδήσεις

Εφιάλτης για το κοριτσάκι στα χέρια 34χρονου άνδρα, ο οποίος με πρόσχημα ότι κάτι του έκλεψε, το έβαλε δια της βίας μέσα στο περίπτερο και ικανοποίησε ανώμαλες ορέξεις.

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)Σήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον Γιώργο Τσιούλο, τον Εύζωνα που συγκίνησε με τα δάκρυά του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οι οδηγοί ταξί αρνούνται να παραλάβουν τα αυτοκόλλητα του POS16:23Ιταλία: Τουρίστρια πέθανε από άγαλμα που έπεσε στο κεφάλι της (βίντεο)16:1114ο Athens Sustainability Forum 2024: Ραντεβού στο Μουσείο Μπενάκη15:58Εξοπλιστικά - Παπαντωνίου: Η απόφαση του δικαστηρίου για τον πρώην υπουργό15:49Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)15:36ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟ15:25ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ “έβαλε ζώνη” για... κούρσες (βίντεο)15:12Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο14:59Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)14:46Ρέματα - Χαρδαλιάς: Η Αττική δεν ειναι θωρακισμένη από τις πλημμύρες (εικόνες)14:32ΣΥΡΙΖΑ: Η “βεντέτα” Τζάκρη - Ραγκούση και η ανάρτηση της Ακρίτα14:19Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός 23χρονος Σμηνίτης στη Σκοτίνα14:06Ολυμπιακός - Ροντινέι: “Έδεσε” στο λιμάνι τον Βραζιλιάνο μπακ13:52Τουρκία: Το Instagram “κατέβασε” τον…Κεμάλ Ατατούρκ!13:39Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες κλωτσούν πτώματα Παλαιστινίων από ταράτσα (βίντεο)13:27Χαλκιδική: Την δάγκωσε ο σκύλος που έβγαζε βόλτα άλλη γυναίκα (εικόνες)13:14Harrods για υπόθεση Αλ Φαγέντ: Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη13:00Καταυλισμός Ρομά: Βρέθηκαν 600 χρυσές λίρες σε λάστιχο! (εικόνες)12:47Χαλκιδική - Λούνα παρκ: Ιδιοκατασκευή ήταν το μοιραίο παιχνίδι12:35ΗΠΑ: Σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή (εικόνες)12:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο