LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: Σήμερα 15:07

ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ “έβαλε ζώνη” για... κούρσες (βίντεο)

Αν μη τι άλλο ασυνήθιστη ήταν η παρουσίαση του αποκτήματος της Ένωσης, με τον Άντονι Μαρσιάλ να επιβιβάζεται σε αγωνιστικό αυτοκίνητο μαζί με τον “ισχυρό άνδρα” του “δικεφάλου”.

Ηλιόπουλος - Μαρσιάλ

Ο Άντονι Μαρσιάλ «συστήθηκε» στον κόσμο της ΑΕΚ, δήλωσε τους στόχους του για την σεζόν και…έδεσε ζώνες κυριολεκτικά και μεταφορικά

Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα από την Πέμπτη το βράδυ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αφού πέρασε τα απαραίτητα εργομετρικά, βρέθηκε στην Ν. Φιλαδέλφεια για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους. Εκεί επισκέφθηκε τους χώρους των μουσείων που κοσμούν τα γραφεία και το γήπεδο, ενώ έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του με την φανέλα της ΑΕΚ.

«Γεια σας, είμαι ο Άντονι Μαρσιάλ, 28 ετών και είμαι επιθετικός. Ήρθα στην ΑΕΚ επειδή για μένα ήταν μια καλή ευκαιρία να είμαι εδώ και να απολαμβάνω να παίζω ξανά. Οι προσδοκίες μου είναι να πάρουμε το double, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το μήνυμα προς τους οπαδούς είναι ότι θα δώσω τα πάντα στο χορτάρι, ότι θα κερδίσουμε τρόπαια και ότι θα τραγουδάμε όλοι μαζί», ανέφερε ο Μαρσιάλ.

Στην συνέχεια συναντήθηκε με τον Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο Μαρσιάλ έδειξε λίγη από την τέχνη του στο χορτάρι της ΟΠΑΠ Αρένα, και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης του έδειξε την δική του, άζοντας τον στην θέση του συνοδηγού του αγωνιστικού του αυτοκινήτου.

«Φίλε μου, ακολούθησέ με, για τη δική μου μαγεία», του είπε και μπήκαν στο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Ηλιόπουλου, που πριν πατήσει το γκάζι του είπε «Δέσε ζώνες. Ας βάλουμε μπρος. Άντονι πάμε για κατακτήσεις! Φύγαμε»

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)

Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)Σήμερα 15:04 | Ειδήσεις

Η Χεζμπολάχ, εξαπέλυσε επίθεση στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ. Τι αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της χώρας σε ανακοίνωσή του.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟΣήμερα 15:22 | Ειδήσεις

Η επιστολή παραίτησής της και η απάντηση του Νίκου Παππά. Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτεροΣήμερα 14:48 | Ειδήσεις

Εφιάλτης για το κοριτσάκι στα χέρια 34χρονου άνδρα, ο οποίος με πρόσχημα ότι κάτι του έκλεψε, το έβαλε δια της βίας μέσα στο περίπτερο και ικανοποίησε ανώμαλες ορέξεις.

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)Σήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον Γιώργο Τσιούλο, τον Εύζωνα που συγκίνησε με τα δάκρυά του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χάρις σε Όπρα Γιούνφρι: Αν κάποιος εισβάλει σπίτι μου θα τον πυροβολήσω17:31Weekenders: Αύριο η πρεμιέρα στις 8:50 στον ΑΝΤ1 17:17Γκιουλέρ: Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην Κύπρο17:04Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής16:50Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο - Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο16:36Οι οδηγοί ταξί αρνούνται να παραλάβουν τα αυτοκόλλητα του POS16:23Ιταλία: Τουρίστρια πέθανε από άγαλμα που έπεσε στο κεφάλι της (βίντεο)16:1114ο Athens Sustainability Forum 2024: Ραντεβού στο Μουσείο Μπενάκη15:58Εξοπλιστικά - Παπαντωνίου: Η απόφαση του δικαστηρίου για τον πρώην υπουργό15:49Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)15:36ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟ15:25ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ “έβαλε ζώνη” για... κούρσες (βίντεο)15:12Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο14:59Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)14:46Ρέματα - Χαρδαλιάς: Η Αττική δεν ειναι θωρακισμένη από τις πλημμύρες (εικόνες)14:32ΣΥΡΙΖΑ: Η “βεντέτα” Τζάκρη - Ραγκούση και η ανάρτηση της Ακρίτα14:19Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός 23χρονος Σμηνίτης στη Σκοτίνα14:06Ολυμπιακός - Ροντινέι: “Έδεσε” στο λιμάνι τον Βραζιλιάνο μπακ13:52Τουρκία: Το Instagram “κατέβασε” τον…Κεμάλ Ατατούρκ!13:39Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες κλωτσούν πτώματα Παλαιστινίων από ταράτσα (βίντεο)13:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο