LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 14:48

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο

Εφιάλτης για το κοριτσάκι στα χέρια 34χρονου άνδρα, ο οποίος με πρόσχημα ότι κάτι του έκλεψε, το έβαλε δια της βίας μέσα στο περίπτερο και ικανοποίησε ανώμαλες ορέξεις.

Παιδική κακοποίηση - παιδί - παιδιά - κακοποίηση

Ένας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη, το απόγευμα της Τετάρτης, ένας 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για βιασμό.

Ο 34χρονος αλλοδαπός, εργαζόμενος ως υπάλληλος σε περίπτερο, με το πρόσχημα ότι ανήλικο κορίτσι που επισκέφτηκε το κατάστημα για την αγορά ροφήματος, έκλεψε κάποιο αντικείμενο, το εξανάγκασε σε σωματικό έλεγχο με θωπείες σε ευαίσθητα μέρη του σώματός της, εξωτερικά και εσωτερικά του περιπτέρου.

Η μητέρα της ανήλικης που αναζήτησε την κόρη της στο περίπτερο, μόλις αντιλήφθηκε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, μετέβη άμεσα στο τοπικό τμήμα, όπου προέβη σε καταγγελία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)

Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)

Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)Σήμερα 15:04 | Ειδήσεις

Η Χεζμπολάχ, εξαπέλυσε επίθεση στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ. Τι αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της χώρας σε ανακοίνωσή του.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟΣήμερα 15:22 | Ειδήσεις

Η επιστολή παραίτησής της και η απάντηση του Νίκου Παππά. Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτεροΣήμερα 14:48 | Ειδήσεις

Εφιάλτης για το κοριτσάκι στα χέρια 34χρονου άνδρα, ο οποίος με πρόσχημα ότι κάτι του έκλεψε, το έβαλε δια της βίας μέσα στο περίπτερο και ικανοποίησε ανώμαλες ορέξεις.

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)Σήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον Γιώργο Τσιούλο, τον Εύζωνα που συγκίνησε με τα δάκρυά του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χάρις σε Όπρα Γιούνφρι: Αν κάποιος εισβάλει σπίτι μου θα τον πυροβολήσω17:31Weekenders: Αύριο η πρεμιέρα στις 8:50 στον ΑΝΤ1 17:17Γκιουλέρ: Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην Κύπρο17:04Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής16:50Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο - Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο16:36Οι οδηγοί ταξί αρνούνται να παραλάβουν τα αυτοκόλλητα του POS16:23Ιταλία: Τουρίστρια πέθανε από άγαλμα που έπεσε στο κεφάλι της (βίντεο)16:1114ο Athens Sustainability Forum 2024: Ραντεβού στο Μουσείο Μπενάκη15:58Εξοπλιστικά - Παπαντωνίου: Η απόφαση του δικαστηρίου για τον πρώην υπουργό15:49Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)15:36ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟ15:25ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ “έβαλε ζώνη” για... κούρσες (βίντεο)15:12Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο14:59Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)14:46Ρέματα - Χαρδαλιάς: Η Αττική δεν ειναι θωρακισμένη από τις πλημμύρες (εικόνες)14:32ΣΥΡΙΖΑ: Η “βεντέτα” Τζάκρη - Ραγκούση και η ανάρτηση της Ακρίτα14:19Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός 23χρονος Σμηνίτης στη Σκοτίνα14:06Ολυμπιακός - Ροντινέι: “Έδεσε” στο λιμάνι τον Βραζιλιάνο μπακ13:52Τουρκία: Το Instagram “κατέβασε” τον…Κεμάλ Ατατούρκ!13:39Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες κλωτσούν πτώματα Παλαιστινίων από ταράτσα (βίντεο)13:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο