LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Χθες 12:32 | Ανανέωση: Σήμερα 06:35

Τουρκία: Φιντάν και Μπας συναντήθηκαν στην Άγκυρα

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ των ΗΠΑ συνομίλησε με τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας για τις σχέσεις των δύο χωρών, και το αίτημα της Τουρκίας για ένταξει στους BRICS.

Χακάν Φιντάν - Τζον Μπας

Στην Άγκυρα βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ John Bass είχε επαφές με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάν και προέβη σε δηλώσεις στην Hurriyet Daily News

 Ο John Bass επιβεβαίωσε εκ νέου τη δύναμη των δεσμών μεταξύ Άγκυρας και Ουάσιγκτον παρά τις περιστασιακές διαφωνίες πολιτικής.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου, ο Bass περιέγραψε τον ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή της ως δύναμη που συμβάλλει στη σταθερότητα και την ειρήνη και απέρριψε ότι ο σύμμαχος του ΝΑΤΟ απομακρύνεται από το δυτικό μπλοκ.

Ο Bass, ο οποίος υπηρέτησε ως πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα το 2014-2017 σχολιάζοντας τα πιθανά σχέδια της Τουρκίας να ενταχθεί στις BRICS, είπε ότι εναπόκειται σε κάθε χώρα να καθορίσει τις σχέσεις της με άλλες χώρες και ομάδες σύμφωνα με τις πραγματικότητες της γεωγραφίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Ολονύχτιο “σφυροκόπημα” από το Ισραήλ (εικόνες)

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή

Εορτολόγιο - 20 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΛίβανος: Ολονύχτιο “σφυροκόπημα” από το Ισραήλ (εικόνες)Σήμερα 06:30 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι μάχες μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ, αυξάνοντας την παγκόσμια ανησυχία για τη Μέση Ανατολή. Η έκκληση των ΗΠΑ και η αναστολή των πτήσεων.

Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)Σήμερα 08:13 | Ειδήσεις

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την πρόσληψη υπαλλήλου, με τον υπέρογκο μιθσό, για να κλείνει παράθυρα και κλιματιστικά!

Άλιμος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 16χρονος αγνοούμενοςΣήμερα 08:26 | Ειδήσεις

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 16χρονου αγοριού, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Υπουργείο Εργασίας: Ψησταριά σε μπαλκόνι γραφείου! Απο εκεί “τρύπωσαν” οι κλέφτες (βίντεο)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Η αυτοψία του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στο σημείο από όπου μπήκαν οι διαρρήκτες, αποκάλυψε...ψησταριά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καρδίτσα: 62χρονος συνελήφθη για ασέλγεια κατά 12χρονου09:55Πιερρακάκης: Πολλές αποβολές για κινητά στα σχολεία - Οι συγχωνεύσεις τμημάτων είναι λύση, όχι πρόβλημα (βίντεο)09:42ΥΠΠΟ: Εγγονός πρώην πρωθυπουργού παρέδωσε αρχαίο αγγείο στην Μενδώνη09:28Ολλανδία: Σκότωσε με μαχαίρι περαστικό09:15Χαλκιδική: Κάλεσαν την αστυνομία για να διώξουν 10χρονη μαθήτρια που δεν “χωρούσε” στην τάξη09:02Υπουργείο Εργασίας: Ψησταριά σε μπαλκόνι γραφείου! Απο εκεί “τρύπωσαν” οι κλέφτες (βίντεο)08:50Άλιμος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 16χρονος αγνοούμενος08:36Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)08:22Θεσσαλονίκη: Έσπασε με τσεκούρι το αυτοκίνητο των γειτόνων του (βίντεο)08:09Τριλυράκης στο “Καλημέρα Ελλάδα”: Μιλάμε για κινητά ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα στα σχολεία07:55Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok07:42Περού: Πυρκαγιές εκτός ελέγχου πλήττουν τη χώρα (εικόνες)07:28“Μαύρη” εργασία: Νέοι τύποι ελέγχων στην αγορά07:15Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ εναντίον αστυνομικών07:02Λίβανος: Ολονύχτιο “σφυροκόπημα” από το Ισραήλ (εικόνες)06:49Τουρκία: Φιντάν και Μπας συναντήθηκαν στην Άγκυρα06:35Εορτολόγιο - 20 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:22Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή06:08Τι έδειξε η αυτοψία Λέκκα στο Φαράγγι της Σαμαριάς23:59Ισραήλ: Χτυπά τον Λίβανο από αέρος - Δεκάδες επιδρομές σε στόχους της Χεζμπολάχ (εικόνες)23:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο