LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Σήμερα 06:53

Ολλανδία: Σκότωσε με μαχαίρι περαστικό

Φονική επίθεση στο Ρότερνταμ σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Ρότερνταμ - Ολλανδία

Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε δεύτερο στο ολλανδικό λιμάνι Ρότερνταμ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Συνελήφθη ύποπτος, και αυτός σοβαρά τραυματισμένος, που διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ολλανδικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NOS, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο ύποπτος φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Η αστυνομία περιορίστηκε να αναφέρει πως η έρευνα που διενεργεί βρίσκεται σε εξέλιξη και κάλεσε αυτόπτες μάρτυρες να παρουσιαστούν.

Καθηγητής φυσικής αγωγής, ο οποίος παρέδιδε μάθημα κοντά στη γέφυρα του Εράσμου, όπου διαπράχθηκε η επίθεση, είπε στο NOS ότι αυτός επενέβη και εξουδετέρωσε τον ύποπτο.

«Είδα άνδρα με δυο μακριά μαχαίρια να επιτίθεται σε νεαρό», αφηγήθηκε. «Τελικά μπόρεσα να τον εξουδετερώσω».

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Ολονύχτιο “σφυροκόπημα” από το Ισραήλ (εικόνες)

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή

Εορτολόγιο - 20 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠιερρακάκης: Πολλές αποβολές για κινητά στα σχολεία - Οι συγχωνεύσεις τμημάτων είναι λύση, όχι πρόβλημα (βίντεο)Σήμερα 09:39 | Ειδήσεις

Τι  τι είπε ο Υπ. Παιδείας στον ΑΝΤ1 για τα κενά καθηγητών στα σχολεία, τις διαμαρτυρίες για συγχωνεύσεις τμήμάτων, το προβλήματα στο ολοήμερο σχολείο και το bullying.

Άλιμος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 16χρονος αγνοούμενοςΣήμερα 08:26 | Ειδήσεις

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 16χρονου αγοριού, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΑΑΔΕ - myDATA: Mail σε 155000 επιχειρήσεις για ψηφιακά παραστατικάΣήμερα 11:11 | Ειδήσεις

Σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνεται το e - mail της ΑΑΔΕ για την έκδοση και διαβίβαση ψηφιακών παραστατικών διακίνησης στο myDATA.

“Το Πρωινό” - Εύζωνας: Γιατί δάκρυσα στην τελευταία υπηρεσία στην Προεδρική Φρουρά (βίντεο)Σήμερα 10:45 | Ειδήσεις

Ο 24χρονος εύζωνας, ο οποίος έγινε viral στα social media επειδή δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία μίλησε στην εκπομπή"Το Πρωινό" για το βίντεο και για την θητεία του. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ακρίτα: Η ανάρτησή της για τον 5ο ΣΥΡΙΖΑ και η... πισίνα11:43ΑΑΔΕ - myDATA: Mail σε 155000 επιχειρήσεις για ψηφιακά παραστατικά11:30“Το Πρωινό” - Εύζωνας: Γιατί δάκρυσα στην τελευταία υπηρεσία στην Προεδρική Φρουρά (βίντεο)11:16ΗΠΑ: Κατηγορίες για “μαζική παρακολούθηση” από τα social media11:03Μητσοτάκης - Ερντογάν: Πότε θα γίνει το ραντεβού στις ΗΠΑ10:49Εύζωνας δάκρυσε στην τελευταία υπηρεσία του - Αποθέωση στα social media (βίντεο)10:35Ενδοοικογενειακή βία: Επιτέθηκε στη σύζυγό του κι έβαλε φωτιά έξω από το σπίτι τους10:22ΠΑΟΚ: Η συνταγή της επιτυχίας για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι10:09Καρδίτσα: 62χρονος συνελήφθη για ασέλγεια κατά 12χρονου09:55Πιερρακάκης: Πολλές αποβολές για κινητά στα σχολεία - Οι συγχωνεύσεις τμημάτων είναι λύση, όχι πρόβλημα (βίντεο)09:42ΥΠΠΟ: Εγγονός πρώην πρωθυπουργού παρέδωσε αρχαίο αγγείο στην Μενδώνη09:28Ολλανδία: Σκότωσε με μαχαίρι περαστικό09:15Χαλκιδική: Κάλεσαν την αστυνομία για να διώξουν 10χρονη μαθήτρια που δεν “χωρούσε” στην τάξη09:02Υπουργείο Εργασίας: Ψησταριά σε μπαλκόνι γραφείου! Απο εκεί “τρύπωσαν” οι κλέφτες (βίντεο)08:50Άλιμος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 16χρονος αγνοούμενος08:36Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)08:22Θεσσαλονίκη: Έσπασε με τσεκούρι το αυτοκίνητο των γειτόνων του (βίντεο)08:09Τριλυράκης στο “Καλημέρα Ελλάδα”: Μιλάμε για κινητά ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα στα σχολεία07:55Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok07:42Περού: Πυρκαγιές εκτός ελέγχου πλήττουν τη χώρα (εικόνες)07:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο