LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: Σήμερα 07:50

Θεσσαλονίκη: Έσπασε με τσεκούρι το αυτοκίνητο των γειτόνων του (βίντεο)

Σε έξαλλη κατάσταση ένας άνδρας επιτέθηκε σε οικογένεια, αφού πρώτα έσπασε τα τζάμια του αυτοκινήτου τους.

Θεσσαλονίκη - σπασμένο αυτοκίνητο

Κάτοικος της Θεσσαλονίκης σε κατάσταση αμόκ έσπασε με τσεκούρι το αυτοκίνητο των γειτόνων του.

Όπως είπε ο άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με την ψυχική υγεία του, πιστεύει πως οι γείτονές του έχουν τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι και το αυτοκίνητό του.

Αφού έσπασε τα τζάμια του αυτοκινήτου, ο άνδρας ανέβηκε στο διαμέρισμα της οικογένειας και επιχείρησε να τους επιτεθεί, πριν τον σταματήσουν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι, ο δράστης έχει συλληφθεί και απολογείται, ενώ εξετάζεται από ψυχίατρο.

Κατήγγειλε επίσης ότι, η ιστορία μεταξύ του δράστη και της οικογένειας των εντολέων του έχει τρία χρόνια παρελθόν, με τα περιστατικά επιθέσεων απέναντί τους να είναι συχνά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Φιντάν και Μπας συναντήθηκαν στην Άγκυρα

Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok

Λίβανος: Ολονύχτιο “σφυροκόπημα” από το Ισραήλ (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠιερρακάκης: Πολλές αποβολές για κινητά στα σχολεία - Οι συγχωνεύσεις τμημάτων είναι λύση, όχι πρόβλημα (βίντεο)Σήμερα 09:39 | Ειδήσεις

Τι  τι είπε ο Υπ. Παιδείας στον ΑΝΤ1 για τα κενά καθηγητών στα σχολεία, τις διαμαρτυρίες για συγχωνεύσεις τμήμάτων, το προβλήματα στο ολοήμερο σχολείο και το bullying.

Άλιμος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 16χρονος αγνοούμενοςΣήμερα 08:26 | Ειδήσεις

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 16χρονου αγοριού, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ενδοοικογενειακή βία: Επιτέθηκε στη σύζυγό του κι έβαλε φωτιά έξω από το σπίτι τουςΣήμερα 09:42 | Ειδήσεις

Σκηνικό άγριας ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στα Χανιά, με τους γονείς δύο παιδιών να φτάνουν στα άκρα.

Εύζωνας: Γιατί δάκρυσα στην τελευταία μου υπηρεσίαΣήμερα 10:45 | Ειδήσεις

Ο 24χρονος εύζωνας, ο οποίος έγινε viral στα social media επειδή δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία μίλησε στην εκπομπή"Το Πρωινό" για το βίντεο και για την θητεία του. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εύζωνας: Γιατί δάκρυσα στην τελευταία μου υπηρεσία11:16ΗΠΑ: Κατηγορίες για “μαζική παρακολούθηση” από τα social media11:03Μητσοτάκης - Ερντογάν: Πότε θα γίνει το ραντεβού στις ΗΠΑ10:49Εύζωνας δάκρυσε στην τελευταία υπηρεσία του - Αποθέωση στα social media (βίντεο)10:35Ενδοοικογενειακή βία: Επιτέθηκε στη σύζυγό του κι έβαλε φωτιά έξω από το σπίτι τους10:22ΠΑΟΚ: Η συνταγή της επιτυχίας για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι10:09Καρδίτσα: 62χρονος συνελήφθη για ασέλγεια κατά 12χρονου09:55Πιερρακάκης: Πολλές αποβολές για κινητά στα σχολεία - Οι συγχωνεύσεις τμημάτων είναι λύση, όχι πρόβλημα (βίντεο)09:42ΥΠΠΟ: Εγγονός πρώην πρωθυπουργού παρέδωσε αρχαίο αγγείο στην Μενδώνη09:28Ολλανδία: Σκότωσε με μαχαίρι περαστικό09:15Χαλκιδική: Κάλεσαν την αστυνομία για να διώξουν 10χρονη μαθήτρια που δεν “χωρούσε” στην τάξη09:02Υπουργείο Εργασίας: Ψησταριά σε μπαλκόνι γραφείου! Απο εκεί “τρύπωσαν” οι κλέφτες (βίντεο)08:50Άλιμος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 16χρονος αγνοούμενος08:36Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)08:22Θεσσαλονίκη: Έσπασε με τσεκούρι το αυτοκίνητο των γειτόνων του (βίντεο)08:09Τριλυράκης στο “Καλημέρα Ελλάδα”: Μιλάμε για κινητά ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα στα σχολεία07:55Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok07:42Περού: Πυρκαγιές εκτός ελέγχου πλήττουν τη χώρα (εικόνες)07:28“Μαύρη” εργασία: Νέοι τύποι ελέγχων στην αγορά07:15Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ εναντίον αστυνομικών07:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο