LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: Σήμερα 08:46

Υπουργείο Εργασίας: Ψησταριά σε μπαλκόνι γραφείου! Απο εκεί “τρύπωσαν” οι κλέφτες (βίντεο)

Η αυτοψία του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στο σημείο από όπου μπήκαν οι διαρρήκτες, αποκάλυψε...ψησταριά.

Διάρρηξη - Υπουργείο Εργασίας - μπαλκόνι

Από το μπαλκόνι της διπλανής πολυκατοικίας φαίνεται πως μπήκαν οι δράστες της κλοπής φορητών υπολογιστών στο κτήριο του υπουργείο Εργασίας.

Οι δράστες, πιθανότατα δύο, μπήκαν από το διπλανό διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, στο μπαλκόνι του τμήματος Πληροφορικής του υπουργείου κι έφυγαν με 30 λάπτοπ.

Κατά τη σημερινή αυτοψία της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι, στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου του κτηρίου όπου συστεγάζονται τα υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικής Συνοχής, υπάρχει μία…ψησταριά.

Υπάλληλος του υπουργείου είπε στον ΑΝΤ1 πως, «εμείς εδώ τη βρήκαμε όταν ήρθαμε», αρνούμενη πως ανήκει στο Τμήμα της, το οποίο όπως υποστήριξε πρόσφατα στεγάστηκε εκεί.

Να σημειωθεί ότι, το Τμήμα έχει δύο χρόνια που στεγάστηκε στο κτήριο της οδού Δραγατσανίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Περιφέρεια Ηπείρου: Ο Καχριμάνης στον ΑΝΤ1 για τον υπάλληλο που…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)

Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok

Άλιμος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 16χρονος αγνοούμενος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤουρισμός: Απροσδόκητη μείωση εισπράξεων τον ΙούλιοΣήμερα 11:43 | Ειδήσεις

Μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών αλλά με μικρότερη μέση δαπάνη καταγράφουν τα στοιχεία της ΤτΕ. Πόσο αυξήθηκε το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.

Πιερρακάκης: Πολλές αποβολές για κινητά στα σχολεία - Οι συγχωνεύσεις τμημάτων είναι λύση, όχι πρόβλημα (βίντεο)Σήμερα 09:39 | Ειδήσεις

Τι  τι είπε ο Υπ. Παιδείας στον ΑΝΤ1 για τα κενά καθηγητών στα σχολεία, τις διαμαρτυρίες για συγχωνεύσεις τμήμάτων, το προβλήματα στο ολοήμερο σχολείο και το bullying.

ΑΑΔΕ - myDATA: Mail σε 155000 επιχειρήσεις για ψηφιακά παραστατικάΣήμερα 11:11 | Ειδήσεις

Σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνεται το e - mail της ΑΑΔΕ για την έκδοση και διαβίβαση ψηφιακών παραστατικών διακίνησης στο myDATA.

“Το Πρωινό” - Εύζωνας: Γιατί δάκρυσα στην τελευταία υπηρεσία στην Προεδρική Φρουρά (βίντεο)Σήμερα 10:45 | Ειδήσεις

Ο 24χρονος εύζωνας, ο οποίος έγινε viral στα social media επειδή δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία μίλησε στην εκπομπή"Το Πρωινό" για το βίντεο και για την θητεία του. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρισμός: Απροσδόκητη μείωση εισπράξεων τον Ιούλιο11:43Ακρίτα: Η ανάρτησή της για τον 5ο ΣΥΡΙΖΑ και η... πισίνα11:43ΑΑΔΕ - myDATA: Mail σε 155000 επιχειρήσεις για ψηφιακά παραστατικά11:30“Το Πρωινό” - Εύζωνας: Γιατί δάκρυσα στην τελευταία υπηρεσία στην Προεδρική Φρουρά (βίντεο)11:16ΗΠΑ: Κατηγορίες για “μαζική παρακολούθηση” από τα social media11:03Μητσοτάκης - Ερντογάν: Πότε θα γίνει το ραντεβού στις ΗΠΑ10:49Εύζωνας δάκρυσε στην τελευταία υπηρεσία του - Αποθέωση στα social media (βίντεο)10:35Ενδοοικογενειακή βία: Επιτέθηκε στη σύζυγό του κι έβαλε φωτιά έξω από το σπίτι τους10:22ΠΑΟΚ: Η συνταγή της επιτυχίας για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι10:09Καρδίτσα: 62χρονος συνελήφθη για ασέλγεια κατά 12χρονου09:55Πιερρακάκης: Πολλές αποβολές για κινητά στα σχολεία - Οι συγχωνεύσεις τμημάτων είναι λύση, όχι πρόβλημα (βίντεο)09:42ΥΠΠΟ: Εγγονός πρώην πρωθυπουργού παρέδωσε αρχαίο αγγείο στην Μενδώνη09:28Ολλανδία: Σκότωσε με μαχαίρι περαστικό09:15Χαλκιδική: Κάλεσαν την αστυνομία για να διώξουν 10χρονη μαθήτρια που δεν “χωρούσε” στην τάξη09:02Υπουργείο Εργασίας: Ψησταριά σε μπαλκόνι γραφείου! Απο εκεί “τρύπωσαν” οι κλέφτες (βίντεο)08:50Άλιμος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 16χρονος αγνοούμενος08:36Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)08:22Θεσσαλονίκη: Έσπασε με τσεκούρι το αυτοκίνητο των γειτόνων του (βίντεο)08:09Τριλυράκης στο “Καλημέρα Ελλάδα”: Μιλάμε για κινητά ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα στα σχολεία07:55Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok07:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο