LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2024 14:01 | Ανανέωση: 03 Ιουλίου 2024 14:02

Τασούλας για Αυγενάκη: Ποινή για ανάρμοστη συμπεριφορά - Η συγγνώμη δεν γίνεται δεκτή

Τι είπε από το βήμα της Ολομέλειας ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας για το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Κώστας Τασούλας

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια, αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τον Λευτέρη Αυγενάκη, και είπε μεταξύ άλλων ότι «οι βουλευτές θα πρέπει με τη συμπεριφορά τους, εντός και εκτός της Βουλής να τηρούν τις αρχές προάσπισης του κύρους του Κοινοβουλίου. Η συμπεριφορά του κ. Αυγενάκη στον χώρο του αεροδρομίου, ήταν απαράδεκτη. Μου έδωσε εξηγήσεις, ζήτησε συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να την δεχθώ. Είμαι υποχρεωμένος να του επιβάλω ποινή μομφής για ανάρμοστη συμπεριφορά και να τον αποκλείσω από τις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου για τις επόμενες 2 εβδομάδες».

Την ίδια στιγμή, έντονες είναι οι αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία ζητούν την διαγραφή του βουλευτή, από την Ν.Δ.

Το περιστατικό και η καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στην Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε) o πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται να χτυπά υπάλληλο στο αεροδρόμιο ''Ελευθέριος Βενιζέλος''.

Όπως καταγγέλθηκε το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή το πρωί, στην πύλη της πτήσης από Αθήνα προς Ηράκλειο. Ο κύριος Αυγενάκης σύμφωνα με πληροφορίες είχε μπερδέψει την πύλη και έχασε την πτήση του.

Όπως δείχνει το βίντεο και σύμφωνα με τα λεγόμενα της καταγγελίας χαστούκισε τον υπάλληλο και χτυπά εξοπλισμό του αεροδρομίου

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες  ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε λεκτικά και σε αστυνομικούς.



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡέμος: Θα γίνουν κανονικά οι συναυλίες, δεν έχω τίποτα να φοβηθώΧθες 21:24 | Ειδήσεις

Μετά την ανακοίνωση την οποία έβγαλε ο τραγουδιστής, απευθυνόμενος στους φίλους του και στους θαυμαστές του ανέβασε στο instagram βίντεο, στα οποία εξηγεί μεταξύ άλλων ποια θα είναι η πορεία των συναυλιών του.

Μπελέρης μετά την καθαίρεσή του: Παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα για να μην αναλάβω καθήκονταΧθες 16:09 | Ειδήσεις

«Το σχέδιο του ήταν εξαρχής να μην μπορέσω να αναλάβω τα καθήκοντα μου ως εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας» σημειώνει για τον Ράμα ο κ. Μπελέρης

Μπάιντεν: Είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω τις εκλογέςΧθες 23:07 | Ειδήσεις

Επιμένει, παρά τις εκκλήσεις για παραίτηση από την κούρσα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στην προεκλογική του καμπάνια. Νέο κίνημα για την παραίτησή του φαίνεται να "χτίζεται".

Έτνα – Στρόμπολι: “Ξύπνησαν” μαζί τα δύο ηφαίστεια (εικόνες)Χθες 21:33 | Ειδήσεις

Προβλήματα προκάλεσαν στη Σικελία τα δύο ηφαίστεια, που ξύπνησαν ταυτόχρονα, καλύπτοντας με λάβα και τέφρα θάλασσα και στεριά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυνήγησε την αδερφή του στις σκάλες κι εκείνη έπεσε και έσπασε το πόδι της23:59Φίτσο: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρωθυπουργού της Σλοβακίας μετά την απόπειρα δολοφονίας του 23:46Μπάιντεν: Είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω τις εκλογές23:33Ιταλία: Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την χώρα23:21Έτνα – Στρόμπολι: “Ξύπνησαν” μαζί τα δύο ηφαίστεια (εικόνες)23:07ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 12 Ιουλίου 22:54Λαθραία καύσιμα: Συλλήψεις για πώλησή τους από βενζινάδικο22:40Σπαρτιάτες: Να τεθεί εκτός νόμου το ΚΙΕΦ22:27Wimbledon: Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε22:13Euro 2024: Το buzzer beater του Μερίνο στο 119’ έστειλε την Ισπανία στα ημιτελικά (εικόνες)22:00Ρέμος: Θα γίνουν κανονικά οι συναυλίες, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ 21:46Τρίκαλα: Γιατρός βρήκε αράχνες στο αυτί ασθενούς21:33Λάρισα: Θρήνος για 40χρονο άνδρα21:19Πυροσβεστική: 27 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο 21:06Δυτική Όχθη: Ισραηλινή κατάσχεση παλαιστινιακής γης σε έκταση ρεκόρ20:52Τέξας: Καρχαρίας επιτέθηκε και τραυμάτισε λουόμενους (βίντεο)20:39Βρετανία - Στάρμερ: Οι πρώτοι υπουργοί της κυβέρνησης των Εργατικών (εικόνες)20:25Χίος: Επεισόδιο με σκάφος μεταναστών - Πυροβόλησαν προς τους λιμενικούς 20:12Θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον ΑΝΤ1: O κακοποιητής μου πήρε το σπίτι μου19:58ΕΚΠΑ: Σπουδαία διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αθηνών19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο