LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚλίμαΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2024 20:58

Πυροσβεστική: 27 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Πόσες από αυτές αντιμετωπίστηκαν άμεσα και πόσες αντιμετωπίζουν ακόμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά - Αχαία - Ηλεία

Σε 27 ανήλθαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι 26 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη μία.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία - Στάρμερ: Οι πρώτοι υπουργοί της κυβέρνησης των Εργατικών (εικόνες)

Ρέμος για φοροδιαφυγή: Δεν είμαι κατηγορούμενος, αλλά ερευνώμενος

Μπελέρης μετά την καθαίρεσή του: Παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα για να μην αναλάβω καθήκοντα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟι Κροάτες Ζούμπατς και Σάριτς ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με άγριο ξύλο στην παραλιακή (βίντεο)Χθες 23:41 | Ειδήσεις

Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των Κροατών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έπειτα από την ήττα της Εθνικής τους ομάδας στο ΣΕΦ από την Ελλάδα.

Αποκλειστικό ΑΝΤ1: Διάσωση ναυαγού στα ανοιχτά της Μυκόνου (βίντεο)Χθες 18:58 | Ειδήσεις

Το σκάφος στο οποίο επέβαινε, ναυάγησε μεταξύ Μυκόνου και Τήνου. Διασώθηκε από επιβατηγό πλοίο, εν μέσω σφοδρής θαλασσοταραχής.

Εκβιασμοί - Δημοτικοί υπάλληλοι: Φωτογραφίες από τις συναλλαγές των μελών της οργάνωσης (ντοκουμέντα)Χθες 17:53 | Ειδήσεις

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντα που δείχνουν τα μέλη της οργάνωσης εκβιαστών την ώρα που κάνουν τις ''συναλλαγές''. Ποιος ο τρόπος δράσης τους και ποια τα μέλη της οργάνωσης που αποτελούνταν από υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η παρατράπεζα στην Γλυφάδα, οι “μπίζνες” με το Ιράν και ο “κολλητός” του ΕρντογανΠαρασκευή 05 Ιουλίου 2024 13:24 | Ειδήσεις

Οι “πρωταγωνιστές” της παρατράπεζας στην Γλυφάδα, η απάτη με “χρυσά κέρδη” και οι “διαδρομές” μέσω φίλου του Ταγίπ Ερντογάν για μεταφορά πετρελαίου από το Ιράν, εν μέσω των διεθνών κυρώσεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αντρέα Μποτσέλι: Ο Τζόνι Ντεπ θα συμμετάσχει σε σειρά συναυλιών του23:59Οι Κροάτες Ζούμπατς και Σάριτς ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με άγριο ξύλο στην παραλιακή (βίντεο)23:48Χούθι και Ισλαμική Αντίσταση επιχείρησαν κατά ισραηλινής πόλης23:36Ηράκλειο: Λεωφορείο έπεσε σε φυλάκιο - Τραυματίας η υπάλληλος23:22Ρέμος: Τι είπε στην πρώτη συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής 23:09Ιράν: Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος υπόσχεται ότι θα στηρίξει την Παλαιστίνη22:55Καλαμάτα: Άνδρας έκλεψε 4 τόνους καρπούζια22:42Πρόεδρος Ράπτορς για Βεζένκοφ: Μπορεί να τραβήξει μέρες ή και μήνες η υπόθεση22:28ΑΠΘ: Αίθουσες διδασκαλίας θα γίνουν στον χώρο της κατάληψης 22:15Τέξας – “Μπέριλ”: Τροπική καταιγίδα “σαρώνει” την πολιτεία22:01Τιάγκο Αλκάνταρα: Το συγκινητικό “αντίο” του ποδοσφαιριστή21:48Πυροσβεστική: 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο 21:34Κλιματική κρίση: Ρεκόρ θερμοκρασίας για τον Ιούνιο του 202421:21Αεροσκάφος χτυπήθηκε από κεραυνό (βίντεο)21:07Λάρισα: Κοπάδια αγριογούρουνων καταστρέφουν καλλιέργειες 20:53Αττική: Ορατός ο κίνδυνος λειψυδρίας - Αυτοψία του ΑΝΤ1 (βίντεο)20:40Ο Ζελένσκι απορρίπτει την μεσολάβηση Όρμπαν για τον τερματισμό του πολέμου20:26Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Τεκνετσίδης20:13Ερυθρά Θάλασσα: Η φρεγάτα Ψαρά καταρρίπτει drone των Χούθι (βίντεο)19:59Αποκλειστικό ΑΝΤ1: Διάσωση ναυαγού στα ανοιχτά της Μυκόνου (βίντεο)19:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο