LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2024 20:24

Κυνήγησε την αδερφή του στις σκάλες κι εκείνη έπεσε και έσπασε το πόδι της

Με αναπηρικό αμαξίδιο προσήλθε στο δικαστήριο η γυναίκα που έκανε καταγγελία κατά του αδερφού της. Τι υποστήριξε εκείνος.

Σκάλα - σκαλιά

Κυνήγησε την 54χρονη αδελφή του στις σκάλες της πολυκατοικίας για να υπογράψει μία υπεύθυνη δήλωση, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι. Ο λόγος για έναν 52χρονο που μετά την καταγγελία της αδελφής του παραπέμφθηκε σε δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης από το οποίο καταδικάστηκε σε 6μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή.

Η παθούσα προσήλθε στο δικαστήριο με αναπηρικό αμαξίδιο και κατά την εξέτασή της κατέθεσε ότι από την πτώση έσπασε το πόδι της σε τρία σημεία, ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. «Όρμησε προς τα επάνω μου φωνάζοντας "έλα εδώ εσύ, δεν θα πας πουθενά" και έτρεξε προς το μέρος μου. Έφυγα γρήγορα από το διαμέρισμά που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο. 'Αρχισα να κατεβαίνω τρέχοντας από τις σκάλες πηδώντας πέντε πέντε τα σκαλιά, ενώ εκείνος με καταδίωκε και φώναζε. Υπάρχουν προηγούμενα περιστατικά βίας εις βάρος μου και φοβήθηκα», ανέφερε η καταγγέλλουσα.

Ο 52χρονος αρνήθηκε ότι καταδίωξε την αδελφή του και παραδέχθηκε ότι την ακολουθούσε "γρήγορα" καθώς κατέβαινε τις σκάλες για να φύγει. «Ήταν μια αντανακλαστική κίνηση και όχι κυνηγιού, εκείνη έτρεχε με λύσσα ενώ της είχα ζητήσει κάτι τόσο απλό, κρατούσα την υπεύθυνη δήλωση στο χέρι μου. Στα τελευταία σκαλιά την είδα να κάνει ένα "χαριτωμένο" πήδημα. Πήδηξε το τελευταίο σκαλί και έπεσε όπως πέφτουν οι αθλητές, σαν μπαλαρίνα. Εγώ δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να προκαλέσω βία ή να πιέσω μια κατάσταση», απολογήθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Χίος: Επεισόδιο με σκάφος μεταναστών - Πυροβόλησαν προς τους λιμενικούς

Ρέμος για φοροδιαφυγή: Δεν είμαι κατηγορούμενος, αλλά ερευνώμενος

Μπελέρης μετά την καθαίρεσή του: Παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα για να μην αναλάβω καθήκοντα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓενέθλια ΝΔ - Μητσοτάκης: Τιμάμε όλους τους αρχηγούς, παρόντες και απόντες (βίντεο)Χθες 21:15 | Ειδήσεις

Δείτε αναλυτικά την ομιλία του πρωθυπουργού στην εορταστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Προβλήματα στην Κέρκυρα από την καταιγίδα (βίντεο)Χθες 20:38 | Ειδήσεις

Πλημμύρες στην Κέρκυρα και προβλήματα. Δεν προσγειώθηκε πτήση προς το νησί.

Λίβανος: Νεκρός και ο διάδοχος του Νασράλα, αναφέρουν Ισραηλινοί αξιωματούχοιΧθες 21:29 | Ειδήσεις

Ποια ισραηλινά μέσα έχουν μεταδώσει μέχρι στιγμής την πληροφορία. Ποιος είναι ο Χαφιέμ Σαφιεντίν ο οποίος προοριζόταν για διάδοχος του Νασράλα.

Κηφισιά: Εργασίες ανακαίνισης σε δημοτικό σχολείο γίνονται εν ώρα μαθημάτων (βίντεο)Χθες 19:32 | Ειδήσεις

Σοβαρή καταγγελία από γονείς μαθητών Δημοτικού Σχολείου της Κηφισιάς έγινε μέσω του ΑΝΤ1. Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Ντάνιελ Ντέι - Λιούις επιστρέφει στην υποκριτική23:59Κυψέλη: Φωτιά σε γκαράζ πολυκατοικίας23:50Ένοπλες Δυνάμεις - Κεφαλογιάννης: Θα κατασκευαστούν 1500 κατοικίες για στελέχη23:39Πάτμος: Αναβιώνει η υπόθεση του άντρα που κακοποιούσε τη γυναίκα και τις 3 κόρες τους23:26“Επιταγή ακρίβειας”: Ποιοι την δικαιούνται φέτος23:13Οι 5 “χρυσοί” κανόνες για τον έλεγχο του καρκίνου του προστάτη23:00Euroleague: Ο Ολυμπιακός με το...αριστερό κόντρα στην Φενερμπαχτσέ22:47Βόλος: Καταδίωξη διαρρηκτών μέσα στην πολυκοσμία του κέντρου22:34Ερντογάν για Ισραήλ: Το διεθνές δίκαιο έχει καταργηθεί πλήρως22:21ΑΤ Ομόνοιας: Παύθηκε ο διοικητής μετά τα γεγονότα με κρατούμενους22:07Κάλυμνος: Κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε κατσίκα 21:54Λίβανος: Νεκρός και ο διάδοχος του Νασράλα, αναφέρουν Ισραηλινοί αξιωματούχοι21:41Σεπόλια: 15χρονος και 18χρονος πουλούσαν ναρκωτικά έξω από σχολείο (εικόνες)21:27Γενέθλια ΝΔ - Μητσοτάκης: Τιμάμε όλους τους αρχηγούς, παρόντες και απόντες (βίντεο)21:14Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο21:00Κακοκαιρία “Cassandra”: Προβλήματα στην Κέρκυρα από την καταιγίδα (βίντεο)20:46Τουρκία - Γυναικοκτονίες: 19χρονος σκότωσε 2 κοπέλες και αυτοκτόνησε20:32ΑΑΔΕ - Φοροδιαφυγή: Μείωση προστίμων σε περίπτωση “ομολογίας”20:18Κηφισιά: Εργασίες ανακαίνισης σε δημοτικό σχολείο γίνονται εν ώρα μαθημάτων (βίντεο)20:05ΣΥΡΙΖΑ – Φάμελλος: Δεν είναι δεδομένο ότι ο Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος19:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο