LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2024 23:07

Μπάιντεν: Είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω τις εκλογές

Επιμένει, παρά τις εκκλήσεις για παραίτηση από την κούρσα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στην προεκλογική του καμπάνια. Νέο κίνημα για την παραίτησή του φαίνεται να "χτίζεται".

Τζο Μπάιντεν - προεκλογική ομιλία

«Είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω πάλι» τις προεδρικές εκλογές, δήλωσε απόψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Ο 81χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος επανέλαβε σε ομιλία του στο Ουισκόνσιν ότι παραμένει στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου και «δεν θα επιτρέψει στην τηλεμαχία να σβήσει χρόνια δουλειάς».

Λίγο νωρίτερα, η Δημοκρατική κυβερνήτρια της Μασαχουσέτης Μόρα Χίλι προέτρεψε τον Μπάιντεν «να ακούσει τον αμερικανικό λαό και να εξετάσει με περίσκεψη εάν παραμένει η καλύτερη ελπίδα μας για να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ», καθώς μετά την καταστροφική τηλεμαχία εντάθηκαν οι ανησυχίες για την υγεία και τη διανοητική κατάσταση του προέδρου.

Σύμφωνα εξάλλου με την εφημερίδα Washington Post, o γερουσιαστής Μαρκ Ρ. Γουόρνερ προσπαθεί να συγκεντρώσει μια ομάδα άλλων Δημοκρατικών γερουσιαστών που θα ζητήσουν από τον Μπάιντεν να αποχωρήσει από την κούρσα. Η εκπρόσωπός του, η Ρέιτσελ Κόεν, ούτε επιβεβαίωσε, ούτε όμως και διέψευσε ότι ο γερουσιαστής πιστεύει ότι ο Μπάιντεν πρέπει να αποσυρθεί.

Τζο Μπάιντεν - προεκλογική ομιλία

«Όπως και πολλοί άλλοι στην Ουάσινγκτον και τη χώρα, ο γερουσιαστής Γουόρνερ πιστεύει ότι αυτές είναι κρίσιμες ημέρες για την εκστρατεία του προέδρου και το ξεκαθάρισε στον Λευκό Οίκο», ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

Ως πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας, ο Γουόρνερ θεωρείται ότι ασκεί σημαντική επιρροή. Εκπροσωπεί επίσης μια Πολιτεία, τη Βιρτζίνια, που ο Μπάιντεν θα πρέπει να κερδίσει τον Νοέμβριο εάν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του για επανεκλογή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Έτνα – Στρόμπολι: “Ξύπνησαν” μαζί τα δύο ηφαίστεια (εικόνες)

Ρόδος: Τραγουδιστής επιτέθηκε σε ιδιοκτήτρια εστιατορίου

Χίος: Επεισόδιο με σκάφος μεταναστών - Πυροβόλησαν προς τους λιμενικούς

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓενέθλια ΝΔ - Μητσοτάκης: Τιμάμε όλους τους αρχηγούς, παρόντες και απόντες (βίντεο)Χθες 21:15 | Ειδήσεις

Δείτε αναλυτικά την ομιλία του πρωθυπουργού στην εορταστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Προβλήματα στην Κέρκυρα από την καταιγίδα (βίντεο)Χθες 20:38 | Ειδήσεις

Πλημμύρες στην Κέρκυρα και προβλήματα. Δεν προσγειώθηκε πτήση προς το νησί.

Λίβανος: Νεκρός και ο διάδοχος του Νασράλα, αναφέρουν Ισραηλινοί αξιωματούχοιΧθες 21:29 | Ειδήσεις

Ποια ισραηλινά μέσα έχουν μεταδώσει μέχρι στιγμής την πληροφορία. Ποιος είναι ο Χαφιέμ Σαφιεντίν ο οποίος προοριζόταν για διάδοχος του Νασράλα.

Κηφισιά: Εργασίες ανακαίνισης σε δημοτικό σχολείο γίνονται εν ώρα μαθημάτων (βίντεο)Χθες 19:32 | Ειδήσεις

Σοβαρή καταγγελία από γονείς μαθητών Δημοτικού Σχολείου της Κηφισιάς έγινε μέσω του ΑΝΤ1. Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Ντάνιελ Ντέι - Λιούις επιστρέφει στην υποκριτική23:59Κυψέλη: Φωτιά σε γκαράζ πολυκατοικίας23:50Ένοπλες Δυνάμεις - Κεφαλογιάννης: Θα κατασκευαστούν 1500 κατοικίες για στελέχη23:39Πάτμος: Αναβιώνει η υπόθεση του άντρα που κακοποιούσε τη γυναίκα και τις 3 κόρες τους23:26“Επιταγή ακρίβειας”: Ποιοι την δικαιούνται φέτος23:13Οι 5 “χρυσοί” κανόνες για τον έλεγχο του καρκίνου του προστάτη23:00Euroleague: Ο Ολυμπιακός με το...αριστερό κόντρα στην Φενερμπαχτσέ22:47Βόλος: Καταδίωξη διαρρηκτών μέσα στην πολυκοσμία του κέντρου22:34Ερντογάν για Ισραήλ: Το διεθνές δίκαιο έχει καταργηθεί πλήρως22:21ΑΤ Ομόνοιας: Παύθηκε ο διοικητής μετά τα γεγονότα με κρατούμενους22:07Κάλυμνος: Κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε κατσίκα 21:54Λίβανος: Νεκρός και ο διάδοχος του Νασράλα, αναφέρουν Ισραηλινοί αξιωματούχοι21:41Σεπόλια: 15χρονος και 18χρονος πουλούσαν ναρκωτικά έξω από σχολείο (εικόνες)21:27Γενέθλια ΝΔ - Μητσοτάκης: Τιμάμε όλους τους αρχηγούς, παρόντες και απόντες (βίντεο)21:14Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο21:00Κακοκαιρία “Cassandra”: Προβλήματα στην Κέρκυρα από την καταιγίδα (βίντεο)20:46Τουρκία - Γυναικοκτονίες: 19χρονος σκότωσε 2 κοπέλες και αυτοκτόνησε20:32ΑΑΔΕ - Φοροδιαφυγή: Μείωση προστίμων σε περίπτωση “ομολογίας”20:18Κηφισιά: Εργασίες ανακαίνισης σε δημοτικό σχολείο γίνονται εν ώρα μαθημάτων (βίντεο)20:05ΣΥΡΙΖΑ – Φάμελλος: Δεν είναι δεδομένο ότι ο Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος19:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο