LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Ιουλίου 2024 11:25 | Ανανέωση: 01 Ιουλίου 2024 11:34

Χίος: Φωτιά στη Σιδηρούντα - Μήνυμα του 112 για εκκένωση (βίντεο)

Πυρκαγιά ξέσπασε στο νησί της Χίου το πρωί της Δευτέρας. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Φωτιά - Χίος - Σιδηρούντα

Φωτιά εκδηλώθηκε στη δασική περιοχή Σιδηρούντα, στη Χίο, το πρωί της Δευτέρας. Η πυρκαγιά καίει σε χαμηλή βλάστηση, ενώ δεν βρίσκεται κοντά οικισμός. Δόθηκε ωστόσο, εντολή εκκένωσης, μέσω του 112 στους κατοίκους της περιοχής Μετόχι, να μεταβούν προς την παραλία.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και από αέρος 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για σήμερα, Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την Κρήτη.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ωστόσο, παραμένουν σε επιφυλακή σε όλη την επικράτεια, ενώ ακόμα δίνονται μάχες για τις φωτιές στην Κερατέα, τη Σταμάτα, το Δίστομο και τη Ζάκυνθο, καθώς ενέχεται ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων.

Εικόνες, βίντεο: politischios.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μοσχάτο - Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακό χάος λόγω καραμπόλας 6 οχημάτων

Ισμαήλ Κανταρέ: Έφυγε από την ζωή ο συγγραφέας

Εκλογές - Γαλλία: Το “Βατερλώ” του Μακρόν και οι συμμαχίες στον β' γύρο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυγενάκης: Ζητώ δημόσια συγνώμη - Δεν χειροδίκησα, δεν απείλησα κανέναν (βίντεο)Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Ο βουλευτής της ΝΔ, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», παρουσιάζοντας την δική του εκδοχή για το περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο.

Μαρινάκης: Ο Αυγενάκης οφείλει μια συγγνώμη - Λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν γίνονται αποδεκτέςΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για το βίντεο με “πρωταγωνιστή” τον Λευτέρη Αυγενάκη, που έχει προκαλέσει σάλο.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)Σήμερα 07:37 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης, για τις υψηλές αμοιβές του Παναγιώτη Στάθη, αλλά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, όπου ίσως κρύβεται η άκρη του νήματος στην εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του.

ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματοςΣήμερα 08:52 | Ειδήσεις

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι στιγμής είναι η έκτη υποψήφια για την ηγεσία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΣΕ: Δεν υπάρχουν κενά ασφαλείας στα τρένα10:56Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις10:44ΑΠΘ: Φοιτητής καταγγέλλει κλοπή εργαλείων αξίας χιλιάδων ευρώ από εργαστήριο10:33ΝΒΑ: Ο Τζέισον Τέιτουμ υπογράφει το πιο ακριβό συμβόλαιο της Ιστορίας του αθλήματος10:19Ξάνθη: Φωτιά σε σπίτι ηθοποιού (βίντεο)10:06Αυγενάκης: Διαγραφή από την ΝΔ ζητά η αντιπολίτευση09:52Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ανήλικο για τον βιασμό 9χρονου09:39Εορτολόγιο - 3 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα09:25Αυγενάκης: Ζητώ δημόσια συγνώμη - Δεν χειροδίκησα, δεν απείλησα κανέναν (βίντεο)09:12ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος09:00Αυγενάκης: Δεν χτύπησα κανέναν, υπήρξε μόνο λεκτική ένταση 08:47Γιώργος Σγουράκης: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος δημιουργός 08:34Μαρινάκης: Ο Αυγενάκης οφείλει μια συγγνώμη - Λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν γίνονται αποδεκτές08:22Φωτιά - Θάσος: Δύο μέτωπα πυρκαγιάς από κεραυνούς08:09Κακοκαιρία – Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι07:57Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)07:43ΟΣΥ – Μητσοτάκης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη τα ξημερώματα07:30Αυγενάκης: Η επίθεση σε υπάλληλο αεροδρομίου, οι απειλές σε αστυνομικούς και η καταγγελία (βίντεο)07:16Copa America: Η Κόστα Ρίκα νίκησε την Παραγουάη, αλλά... (βίντεο)07:03Ερντογάν για Καισάρεια: Προβοκάτορες όσοι άπλωσαν χέρι στους μετανάστες06:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο