LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 13:03

Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Πότε κλείνει η πλατφόρμα και πότε θα ανοίξει πάλι. Η ημερομηνία πληρωμής του επιδόματος παιδιού.

Παιδιά

Κλείνει προσωρινά, την Παρασκευή 5/7/2024 (3 μ.μ.), η πλατφόρμα Α21–Επίδομα Παιδιού, σύμφωνα με το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον ΟΠΕΚΑ.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της 3ης διμηνιαίας δόσης.

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 08.00.

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Η διμηνιαία δόση, που αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, θα καταβληθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα μαζί με τα υπόλοιπα επιδόματα.

Στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα επιδόματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Μπουρίνια και πτώση θερμοκρασίας την Τετάρτη

Copa America 2024: Βραζιλία - Κολομβία έμειναν στο Χ (βίντεο)

Ερντογάν για Καισάρεια: Προβοκάτορες όσοι άπλωσαν χέρι στους μετανάστες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣακελλαροπούλου - Μητσοτάκης: Οι αιχμές για Αυγενάκη, το δημοψήψισμα και οι ευρωεκλογές (εικόνες)Σήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Τι συζήτησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.

Ιός Δυτικού Νείλου: Εντοπίστηκε στην Ελλάδα το πρώτο περιστατικό λοίμωξηςΣήμερα 12:25 | Ειδήσεις

Σε ποια πόλη εντοπίστηκε το πρώτο περιστατικόι λοίμωξης από τον ιό στη χώρα μας. Τι οδηγίες δίνει ο ΕΟΔΥ.

Καματερό: Χούλιγκαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έδωσαν “μάχη” με καδρόνια και φωτοβολίδες (βίντεο)Σήμερα 11:45 | Ειδήσεις

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο Καματερό, μεταξύ ανεγκέφαλων οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκόμενων.

Αλβανία: Καθαίρεσαν τον Μπελέρη από Δήμαρχο Χειμάρρας (βίντεο)Σήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Οι αρχές της Αλβανίας, αποφάσισαν την καθαίρεση του Φρέντη Μπελέρη από το αξίωμα του Δημάρχου Χειμάρρας. Με "δρακόντεια"¨μέτρα η μεταγωγή του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θετική η Φον ντερ Λάιεν στην πρωτοβουλία Μητσοτάκη - Οι υπηρεσίες της Επιτροπής θα συλλέξουν στοιχεία από όλες τις χώρες13:28Αλβανία: Καθαίρεσαν τον Μπελέρη από Δήμαρχο Χειμάρρας (βίντεο)13:14Κρήτη: Σύλληψη ανήλικου με ναρκωτικά – Χειροπέδες και στον πατέρα του13:01Τροχαίο – Κέρκυρα: Εγκατέλειψε αιμόφυρτη τη σύντροφο του στο δρόμο12:47Καματερό: Χούλιγκαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έδωσαν “μάχη” με καδρόνια και φωτοβολίδες (βίντεο)12:34Ιός Δυτικού Νείλου: Εντοπίστηκε στην Ελλάδα το πρώτο περιστατικό λοίμωξης 12:22Φυλακές Ιωαννίνων: 100 συσκευασίες κοκαΐνης βρέθηκαν σε νέα έρευνα12:09Κρήτη: Αναστάτωση σε πτήση από Βρετανία11:56Σακελλαροπούλου - Μητσοτάκης: Οι αιχμές για Αυγενάκη, το δημοψήψισμα και οι ευρωεκλογές (εικόνες)11:42Θεσσαλονίκη - 28 θάνατοι σε γηροκομείο: Αθώοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι11:29Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε δολοφονία 47χρονου11:16ΣτΕ: Ο Μιχάλης Πικραμένος νέος πρόεδρος 11:02Τέμπη: Εξηγήσεις ζητά ο εισαγγελέας για τη διαρροή ηχητικού υλικού10:49Γαλλία: Το κάστρο…πέφτει από μέσα;10:35Ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Χειροπέδες σε 47χρονη – ο άντρας της εγκατέστησε panic button10:22Λάρισα: Στη φυλακή πρώην εποχικός πυροσβέστης για μπαράζ εμπρησμών10:08Γαλλία – δημοσκόπηση: Ο Εθνικός Συναγερμός δεν εξασφαλίζει την απόλυτη πλειοψηφία09:55Φωτιά - Γλυκά Νερά: Η απάντηση της εταιρείας με το drone09:42Δικηγόρος τραγουδιστή: Δεν υπάρχει φοροδιαφυγή, δεν υπάρχει πόρισμα για ξέπλυμα χρήματος09:28Βραζιλία - Μπολσονάρου: Συνελήφθη ο πρώην Πρόεδρος09:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο