LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2024 06:47

Copa America: Η Κόστα Ρίκα νίκησε την Παραγουάη, αλλά... (βίντεο)

Η Κόστα Ρίκα τα έδωσε όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα, που μεταδίδεται από το ANT1+ και τον ΑΝΤ1, ωστόσο το "θαύμα" στο οποίο ήλπιζε... δεν έγινε.

Κόπα Αμέρικα - Κόστα Ρίκα - Παραγουάη

Του Γιώργου Ανανίδα

Η φάση των ομίλων του Copa America 2024 ολοκληρώθηκε.

Νίκη με 2-1 για την Κόστα Ρίκα στο άλλο ματς του Ομίλου, με την Παραγουάη να αποχωρεί από την διοργάνωση χωρίς να έχει πάρει έστω έναν βαθμό. Μετά το τέλος του άλλου αγώνα, η Κολομβία κατέκτησε την κορυφή του Δ’ Ομίλου έπειτα από το 1-1 με τη Βραζιλία

Στο μικρότερο ματς της βραδιάς, η Κόστα Ρίκα ήλπιζε μόνο σε ένα θαύμα για την πρόκριση.

Αρχικά, έφτιαξε την τύχη της σκοράροντας δύο τέρματα με το… καλημέρα.

Κόπα Αμέρικα - Κόστα Ρίκα - Παραγουάη

Στο 3’, ο Κάλβο σκόραρε αμαρκάριστος με κεφαλιά, ενώ τέσσερα λεπτά μετά, ο 19χρονος Αλκοσέρ ξέφυγε εκπληκτικά από τους αμυντικούς και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Μορινίγκο στην κλειστή του γωνία.

Από εκεί μέχρι το τέλος του ματς, η Κόστα Ρίκα δεν είχε ούτε… μία τελική προσπάθεια!

Η Παραγουάη κυνήγησε το ματς και απείλησε με τον Ενσίσο, αρχικά στο 23’.

Κόπα Αμέρικα - Κόστα Ρίκα - Παραγουάη

Η ανωτερότητα της «αλμπιρόχα» έγινε γκολ στο 55’, όταν η μπάλα στρώθηκε ιδανικά στον Σόσα και εκείνος την έστειλε εντυπωσιακά στην απέναντι γωνία της εστίας.

Στιγμές μετά, ο Ενσίσο δοκίμασε ένα σουτ από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 61’, ο Σόσα βρέθηκε στην περιοχή, εκτέλεσε, αλλά το 2-2 σταμάτησε από τον Σεκέιρα.

Ο εκπληκτικός γκολκίπερ της Κόστα Ρίκα κράτησε σφιχτά τη νίκη στο τέλος, καθώς στο 90+4’, ο Άνχελ Ρομέρο εκτέλεσε από απόσταση… 2 μέτρων και ο Σεκέιρα έκανε την επέμβαση του τουρνουά.

Κόπα Αμέρικα - Κόστα Ρίκα - Παραγουάη

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης του Copa America θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Μπουρίνια και πτώση θερμοκρασίας την Τετάρτη

Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Ερντογάν για Καισάρεια: Προβοκάτορες όσοι άπλωσαν χέρι στους μετανάστες


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣακελλαροπούλου - Μητσοτάκης: Οι αιχμές για Αυγενάκη, το δημοψήψισμα και οι ευρωεκλογές (εικόνες)Σήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Τι συζήτησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.

Δολοφονία Καραϊβάζ - Δίκη: “Είναι νεκρός λόγω της δημοσιογραφικής του έρευνας”Σήμερα 13:19 | Ειδήσεις

Η δίκη ξεκίνησε με τις καταθέσεις της οικογένειάς του. Πρώτη μάρτυρας κατέθεσε η χήρα του δολοφονηθέντα δημοσιογράφου. Τι ανέφερε τόσο η Στάθα Καραϊβάζ όσο και η μητέρα του δημοσιογράφου

Ιός Δυτικού Νείλου: Εντοπίστηκε στην Ελλάδα το πρώτο περιστατικό λοίμωξηςΣήμερα 12:25 | Ειδήσεις

Σε ποια πόλη εντοπίστηκε το πρώτο περιστατικόι λοίμωξης από τον ιό στη χώρα μας. Τι οδηγίες δίνει ο ΕΟΔΥ.

Αλβανία: Καθαίρεσαν τον Μπελέρη από Δήμαρχο Χειμάρρας (βίντεο)Σήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Οι αρχές της Αλβανίας, αποφάσισαν την καθαίρεση του Φρέντη Μπελέρη από το αξίωμα του Δημάρχου Χειμάρρας. Με "δρακόντεια"¨μέτρα η μεταγωγή του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγριος καυγάς μεθυσμένων γυναικών σε κρουαζιερόπλοιο! (βίντεο)14:24Μεσσηνία: Βόμβα σε beach bar14:10Εκλογές στη Βρετανία: “Αλλαγή σκυτάλης” στην Ντάουνινγκ Στριτ - Συγγνώμη και παραίτηση Σούνακ13:56Δολοφονία Καραϊβάζ - Δίκη: “Είναι νεκρός λόγω της δημοσιογραφικής του έρευνας” 13:42Ακρίβεια - Φον ντερ Λάιεν: Θετική η πρωτοβουλία Μητσοτάκη για έλεγχο στις πολυεθνικές13:28Αλβανία: Καθαίρεσαν τον Μπελέρη από Δήμαρχο Χειμάρρας (βίντεο)13:14Κρήτη: Σύλληψη ανήλικου με ναρκωτικά – Χειροπέδες και στον πατέρα του13:01Τροχαίο – Κέρκυρα: Εγκατέλειψε αιμόφυρτη τη σύντροφο του στο δρόμο12:47Καματερό: Χούλιγκαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έδωσαν “μάχη” με καδρόνια και φωτοβολίδες (βίντεο)12:34Ιός Δυτικού Νείλου: Εντοπίστηκε στην Ελλάδα το πρώτο περιστατικό λοίμωξης 12:22Φυλακές Ιωαννίνων: 100 συσκευασίες κοκαΐνης βρέθηκαν σε νέα έρευνα12:09Κρήτη: Αναστάτωση σε πτήση από Βρετανία11:56Σακελλαροπούλου - Μητσοτάκης: Οι αιχμές για Αυγενάκη, το δημοψήψισμα και οι ευρωεκλογές (εικόνες)11:42Θεσσαλονίκη - 28 θάνατοι σε γηροκομείο: Αθώοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι11:29Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε δολοφονία 47χρονου11:16ΣτΕ: Ο Μιχάλης Πικραμένος νέος πρόεδρος 11:02Τέμπη: Εξηγήσεις ζητά ο εισαγγελέας για τη διαρροή ηχητικού υλικού10:49Γαλλία: Το κάστρο…πέφτει από μέσα;10:35Ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Χειροπέδες σε 47χρονη – ο άντρας της εγκατέστησε panic button10:22Λάρισα: Στη φυλακή πρώην εποχικός πυροσβέστης για μπαράζ εμπρησμών10:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο