LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 09:19

ΝΒΑ: Ο Τζέισον Τέιτουμ υπογράφει το πιο ακριβό συμβόλαιο της Ιστορίας του αθλήματος

Τα δύο πλουσιότερα συμβόλαια στην Ιστορία του ΝΒΑ σε συνολική αξία ανήκουν πλέον στο «δίδυμο» των Σέλτικς, Τέιτουμ και Μπράουν.

Τζέισον Τέιτουμ

Ο σταρ των Μπόστον Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ, συμφώνησε σε πενταετή επέκταση, ύψους 314 εκατομμυρίων δολαρίων, που αποτελεί το πιο ακριβο συμβόλαιο στην Ιστορία του ΝΒΑ, ανέφερε το ESPN τη Δευτέρα. Η συμφωνία περιλαμβάνει επιλογή παίκτη και trade kicker, ανέφεραν πηγές.

Ο 26χρονος Τέιτουμ, οδήγησε τη Βοστώνη στον 18ο τίτλο της Ιστορίας της μετά τη νίκη με 4-1 επί των Ντάλας Μάβερικς στους τελικούς του ΝΒΑ, με μέσο όρο 22,2 πόντους, 7,8 ριμπάουντ και 7,2 ασίστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος επιλέχθηκε τρίτος στο ντραφτ από τους Σέλτικς το 2017, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ταλέντα του ΝΒΑ, ενώ μαζί με τον Τζέιλεν Μπράουν -- τον οποίο η Βοστώνη υπέγραψε, επίσης, σε μια επέκταση ρεκόρ πριν από ένα χρόνο (285 εκ. δολάρια για 5 χρόνια) -- αποτελούν ένα από τα κορυφαία «δίδυμα» του πρωταθλήματος.

Τα δύο πλουσιότερα συμβόλαια στην Ιστορία του ΝΒΑ σε συνολική αξία ανήκουν πλέον στο «δίδυμο» των Σέλτικς.

Οι Σέλτικς συμφώνησαν επίσης σε επέκταση με τον γκαρντ Ντέρικ Γουάιτ νωρίτερα τη Δευτέρα. Η Βοστώνη έχει πλέον συμβόλαιο με όλα τα μέλη της αρχικής πεντάδας της τουλάχιστον μέχρι τη σεζόν 2025/26. Σε εκείνη τη σεζόν, τα συμβόλαια των Τέιτουμ, Μπράουν, Γουάιτ, Τζρου Χόλιντεϊ και Κριστάπς Πορζίνγκις θα ανέλθουν συνολικά στα 198,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)

Κακοκαιρία – Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑκρίβεια - Φον ντερ Λάιεν: Θετική η πρωτοβουλία Μητσοτάκη για έλεγχο στις πολυεθνικέςΣήμερα 12:35 | Ειδήσεις

Θετική ήταν η απαντητική επιστολή που απέστειλε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την παρέμβασή του για τις ανισότητες στις τιμές των πολυεθνικών μέσα στην ΕΕ.

Μπελέρης μετά την καθαίρεσή του: Παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα για να μην αναλάβω καθήκονταΣήμερα 16:09 | Ειδήσεις

«Το σχέδιο του ήταν εξαρχής να μην μπορέσω να αναλάβω τα καθήκοντα μου ως εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας» σημειώνει για τον Ράμα ο κ. Μπελέρης

Βρετανία: Στο Μπάκιγχαμ ο Στάρμερ – Η συνάντηση με τον Κάρολο και οι πρώτες δηλώσεις (εικόνες)Σήμερα 14:50 | Ειδήσεις

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, συναντήθηκε με τον Βασιλιά Κάρολο, ο οποίος τον διόρισε και επίσημα πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου - Ποιοι θα αναλάβουν νευραλγικά υπουργεία

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις - Πόσες θέσεις θα καλυφθούνΣήμερα 15:20 | Ειδήσεις

Τι είπε η αρμόδια υπουργός, Σοφία Ζαχαράκη για τον χρόνο έναρξης λειτουργίας της πλατφόρμας των αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τον αριθμό των θέσεων που θα διατεθούν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεσσηνία: Έκρηξη σε beach bar στην Στούπα17:57Γρίπη των Πτηνών - ΕΟΔΥ: “Σχέδιο επί χάρτου” για πιθανά κρούσματα17:44Κατεχόμενα: Ο Ερντογάν μαζί με τον Μπαχτσελί στους εορτασμούς της επετείου τουρκικής εισβολής 17:30Λαθρεμπόριο καυσίμων: Διπλό “λουκέτο” από την ΑΑΔΕ σε Ηράκλειο και Κω 17:18 Μητσοτάκης στη Λευκάδα: Περάσαμε στην υλοποίηση και παράδοση σημαντικών έργων (εικόνες) 17:05Athens Energy Summit: Στο κάδρο το υδρογόνο και η πυρηνική ενέργεια16:51Μπελέρης μετά την καθαίρεσή του: Παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα για να μην αναλάβω καθήκοντα 16:38Ρομποτική χειρουργική για διαφραγματοκήλη και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση16:25Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Ιστορικό υψηλό ρυθμίσεων τον Ιούνιο16:12Συνάντηση Πούτιν - Όρμπαν: Οι αντιδράσεις της Ευρώπης και τα σχέδια της Ουγγαρίας 15:59“Athens Energy Summit” - Ενεργειακή μετάβαση: Τα εμπόδια, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες15:45Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις - Πόσες θέσεις θα καλυφθούν15:31Ζάκυνθος - Λαγανάς: Άγρια συμπλοκή τα ξημερώματα έξω από μπαρ15:18Βρετανία: Στο Μπάκιγχαμ ο Στάρμερ – Η συνάντηση με τον Κάρολο και οι πρώτες δηλώσεις (εικόνες)15:04Δολοφονία Καραϊβάζ - Δίκη: “Είναι νεκρός λόγω της δημοσιογραφικής του έρευνας” 14:51Χαλκίδα: Ανήλικη κατήγγειλε τον θείο της για ξυλοδαρμό 14:37Άγριος καυγάς μεθυσμένων γυναικών σε κρουαζιερόπλοιο! (βίντεο)14:24Μεσσηνία: Βόμβα σε beach bar14:10Εκλογές στη Βρετανία: “Αλλαγή σκυτάλης” στην Ντάουνινγκ Στριτ - Συγγνώμη και παραίτηση Σούνακ13:56“Athens Energy Summit”: Το ρυθμιστικό πλαίσιο είναι το “κλειδί” για νέες επενδύσεις στην ενέργεια13:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο