LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 27 Ιουνίου 2024 12:57

Euro 2024: Η Hisense είναι μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης

Το παγκόσμιο brand που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται δυναμικά και στην Ελλάδα, αρχίζοντας να πρωταγωνιστεί, ειναι μεγάλος χορηγός του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος της χρονιάς.

Hisense

Το καλοκαίρι του 2024 είναι ταυτισμένο με το ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα με το UEFA EURO 2024 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Γερμανία και είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς!

Mεγάλος χορηγός του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος της χρονιάς είναι η εταιρία Hisense.

Η Hisense είναι ένα παγκόσμιο brand, με ισχυρή παρουσία σε όλες τις χώρες, με κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική και τα τελευταία χρόνια αρχίζει να πρωταγωνιστεί και στην Ελληνική αγορά.

Είναι παγκόσμιος κατασκευαστής που σημαίνει ότι παράγει από την αρχή όλες τις συσκευές της, στα δικά της εργοστάσια σε Ασία και Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε όλες τις κατηγορίες των Consumer Electronics όπως Τηλεοράσεις – Ψυγεία – Πλυντήρια – Κλιματιστικά – Φούρνους και μικροσυσκευές. Μέσα από τις καινοτόμες συσκευές της, η Hisense κάνει διασκεδαστική και εύκολη την καθημερινότητά μας.

Ακόμα και αν είμαστε στην Ελλάδα και όχι στην Γερμανία, μπορούμε να ζήσουμε τον παλμό των παιχνιδιών μέσα από το σαλόνι μας με τις νέες QLED-Mini LED τηλεοράσεις για έμφαση στις λεπτομέρειες και ρεαλιστικό βάθος χρώματος. Ανακαλύψτε ασύγκριτη ποιότητα εικόνας και την μοναδική εμπειρία θέασης που προσφέρουν οι τηλεοράσεις Hisense.

Από την εκπληκτική 85’’ UX QLED Mini-LED TV μέχρι την καινοτόμο HISENSE U7, που είναι και η επίσημη τηλεόραση του UEFA Euro 2024! Με QLED-Mini LED για έμφαση στις λεπτομέρειες και ρεαλιστικό βάθος χρώματος, η τεχνολογία Quantum Dot προσφέρει δισεκατομμύρια αποχρώσεις με απίστευτη φωτεινότητα. Με 144Hz απολαμβάνετε ομαλή κίνηση ακόμα και στις πιο γρήγορες σκηνές χωρίς σπάσιμο στην εικόνα, μόνο με απρόσκοπτα πλάνα.

Αυτό την καθιστά την ιδανική τηλεόραση τόσο για τους σινεφίλ όσο και για τους gamers. Επιπλέον με το σύστημα ήχου που έχουν όλες οι QLED – Mini LED της Hisense μπορούν και μετατρέπουν το σαλόνι σας σε κινηματογράφο! Με την τεχνολογία Dolby Atmos θα νιώθετε ότι έχετε μπει μέσα στη δράση και κυριολεκτικά ο ήχος σας περικυκλώνει! Αναβαθμίστε την οικιακή σας ψυχαγωγία με τη δέσμευση της Hisense για ανώτερη ποιότητα εικόνας και προηγμένες τεχνολογίες.

Hisense

Με τα έξυπνα νέας γενιάς κλιματιστικά Hisense, απολαμβάνουμε ένα δροσερό σπίτι και με καθαρή ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από ιούς και βακτήρια. Είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή ψύξη με αθόρυβη λειτουργία. Με 4πλα φίλτρα καθαρισμού του αέρα και ιονιστή για ποιοτικό καθαρισμό της ατμόσφαιρας, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και αθόρυβη λειτουργία στα 18 dB, για να μην ακούγεται τίποτα!  Με το κλιματιστικό Energy SE έχετε κάθε στιγμή τον έλεγχο του κλίματος του σπιτιού σας με προηγμένες λειτουργίες, που εξασφαλίζουν ενεργειακή απόδοση και βέλτιστη άνεση. Ιδανικό για κάθε σπίτι είναι ένα έξυπνο και αξιόπιστο, φιλικό προς το περιβάλλον κλιματιστικό, που εγγυάται καθημερινά την υψηλότερη ποιότητα και καθαρότητα αέρα, καθώς αφαιρεί αποτελεσματικά ιούς και βακτήρια από τον αέρα μέσω του πανίσχυρου ιονιστή HI-NANO, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει άνεση θερμοκρασίας και υγρασίας σε κάθε εποχή, ακόμη και για θέρμανση σε εξωτερική θερμοκρασία μέχρι -22°C. Τώρα αν πάτε διακοπές το χειμώνα, θα βρείτε τη λειτουργία θέρμανσης 8°C πολύ χρήσιμη για την προστασία των κατοικίδιων ζώων και του σπιτιού σας από το πάγωμα. Η λειτουργία άνετου ύπνου κάνει τις μακριές καλοκαιρινές νύχτες πολύ πιο εύκολες για ύπνο.

Ενώ το πλύσιμο των ρούχων – όσο παρακολουθούμε τους αγώνες – γίνεται παιχνίδι χάρη στα πλυντήρια και στεγνωτήρια της εταιρείας, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο. H ολοκληρωμένη λύση για αποτελεσματικό πλύσιμο και στέγνωμα, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο. Με την πλέον προηγμένη τεχνολογία για ακριβή καθαρισμό και στέγνωμα, η Hisense κάνει την ημέρα πλυσίματος παιχνίδι, προσφέροντας αξιόπιστη απόδοση και εξαιρετική φροντίδα στα ρούχα σας. To πλυντήριο της Hisense 5S προσαρμόζει αυτόματα τον τέλειο κύκλο πλυσίματος για τα ρούχα σας ζυγίζοντας και ανιχνεύοντας τι έχετε βάλει. Έτσι, απλά επιλέγετε τον τύπο υφάσματος, το χρώμα και το επίπεδο βρωμιάς - και το Smart Assist θα κάνει τα υπόλοιπα…. Θα επιλέξει μόνο του την τέλεια θερμοκρασία, τον χρόνο πλύσης και την ποσότητα νερού που χρειάζεται για να αφαιρέσει τους λεκέδες, να αναζωογονήσει τα ρούχα σας και να τα αφήσει σαν καινούργια!

Και όλα αυτά με 10 χρόνια εγγύηση!

Ανακαλύψτε τον κόσμο της Hisense: μπείτε στο Hisense-hellas.gr και στα social media της Hisense στο Instagram και στο Facebook για να μάθετε περισσότερα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά σε Κερατέα και Σταμάτα: “Μάχη” με τον άνεμο, καταστροφές και εκκενώσεις (εικόνες)Σήμερα 18:01 | Ειδήσεις

Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με εκείνα της Κερατέας και της Σταμάτας να είναι τα πλέον ανησυχητικά. Ένας άνδρας δίνει μάχη για τη ζωή του.

Φωτιές - Πυροσβεστική: Η σημερινή μέρα είναι η δυσκολότερη που αντιμετωπίζουμεΣήμερα 18:24 | Ειδήσεις

Τι είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στην ενημέρωση που έκανε για τις πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Φωτιά στην Σταμάτα: Νεκρός ο άνδρας που είχε πάθει ανακοπήΣήμερα 19:40 | Ειδήσεις

Μάχη έδινε το ΕΚΑΒ για να κρατήσει τον άνδρα στην ζωή όμως τελικά κατέληξε.

ΠΑΣΟΚ: Εκλογές τον Οκτώβριο - Υποψήφιοι Ανδρουλάκης, Δούκας και ΓερουλάνοςΣήμερα 17:41 | Ειδήσεις

Τι είπαν οι επικείμενοι πρωταγωνιστές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στον Λόφο Φιλοπάππου - Δύο οι εστίες20:52Μεσολόγγι - Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία: Χτύπαγε την έγκυο σύντροφό του20:39Φωτιές: Συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και Πόρο 20:25Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη την Δευτέρα20:10Εκλογές στην Γαλλία με ρεκόρ συμμετοχής (εικόνες)19:56Φωτιά στην Σταμάτα: Νεκρός ο άνδρας που είχε πάθει ανακοπή19:42Φωτιά στην Κερατέα: Αστυνομικοί απομάκρυναν ηλικιωμένους και έσβησαν την αυλή τους (βίντεο)19:27Βοιωτία: Φωτιά στο Δίστομο (εικόνες)19:13Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Οι περιοχές που αναμένεται να πληγούν περισσότερο18:58Φωτιά σε Κερατέα και Σταμάτα: “Μάχη” με τον άνεμο, καταστροφές και εκκενώσεις (εικόνες) 18:44Φωτιές - Πυροσβεστική: Η σημερινή μέρα είναι η δυσκολότερη που αντιμετωπίζουμε 18:29Κόρινθος: Φωτιά στα Αθίκια (βίντεο)18:15Ριτσώνα Ευβοίας: Η φωτιά πλησιάζει δεύτερο εργοστάσιο (εικόνες)18:00ΠΑΣΟΚ: Εκλογές τον Οκτώβριο - Υποψήφιοι Ανδρουλάκης, Δούκας και Γερουλάνος17:46Αιτωλοακαρνανία: Φωτιά στο Αγγελόκαστρο17:31Φωτιά στην Κερατέα: Ο καπνός πλησιάζει την Κρήτη (δορυφορική εικόνα)17:17Σακελλαροπούλου: Ανακηρύχθηκε επίτημη δημότης της Ορεστιάδας17:02Φωτιά στη Σταμάτα κοντά σε σπίτια- Μήνυμα 112 για εκκενώσεις (εικόνες)16:48Euro 2024 – Λαμίν Γιαμάλ: Ο 16χρονος της Εθνικής Ισπανίας που “σπάει” τα ρεκόρ16:34Φωτιά στην Κερατέα: Δεκάδες απεγκλωβισμοί – “Ο άνεμος δημιουργεί συνεχώς εστίες” (εικόνες) 16:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο