LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2024 20:43 | Ανανέωση: 24 Ιουνίου 2024 21:09

Μπελέρης: Πότε αναμένεται η απόφαση από το Δικαστήριο Τιράνων (βίντεο)

Η πολεμική ατμόσφαιρα φαίνεται να δίνει τη θέση της σε ένα κλίμα καταλλαγής.  Χαμηλοί τόνοι από την αλβανική πλευρά

Φρέντι Μπελέρη

Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του Φρέντη Μπελέρη σε δεύτερο βαθμό στα Τίρανα, με την απόφαση του Εφετείου του Ειδικού Δικαστηρίου Καταπολέμησης της Διαφθοράς να αναμένεται αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου.

Το κλίμα που διαμορφώνεται στην αλβανική πρωτεύουσα δημιουργεί εντύπωησ καθώς τα φιλικά προς τον Έντι Ράμα μέσα ενημέρωσης προσπαθούσαν κρατούν πιο χαμηλούς τόνους.

Πρωτόδικα ο Φρέντι Μπελέρης είχε καταδικαστεί σε 24 μήνες φυλάκιση και παραμένει κρατούμενος από τις 12 Μαΐου 2023, κατηγορούμενος για ενεργητική δωροδοκία.

Αν αύριο η εφετειακή απόφαση επικυρώσει την πρωτόδικη τότε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα παραμείνει φυλακισμένος μέχρι το Σεπτέμβριο. Σε περίπτωση που το Εφετείο μειώσει την ποινή σε 20 μήνες ή και λιγότερο τότε ο Μπελέρης αναμένεται να αφεθεί άμεσα ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία: Γνωστός δικηγόρος φέρεται να ξυλοκόπησε την ασκούμενη και σύντροφό του

Κοζάνη: Κατέβηκε να πάρει τσιγάρα και την πλάκωσε το αυτοκίνητο της

Κλιματική αλλαγή: Ο θερμότερος Ιούνιος που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία στο Λασίθι: Τον βρήκαν νεκρό στην άκρη του δρόμουΣήμερα 22:08 | Ειδήσεις

Νεκρός βρέθηκε από δύο γυναίκες που περπατούσαν ένας άνδρας 35 περίπου ετών, στο Λασίθι. Τα πρώτα στοιχεία.

ΝΔ - Αυγενάκης: Επίσημα εκτός της ΚΟ του κόμματοςΣήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, διεγράφη επίσημα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά την επίθεση στον υπάλληλο του αεροδρομίου.

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά τουΣήμερα 22:00 | Ειδήσεις

Νωρίτερα, ο Μπάιντεν είχε επαφές με πολλά προβεβλημένα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, όπως με την πρώην πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόζι και τον επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ. 

Γλυκά Νερά: Εικόνα από την έναρξη της πυρκαγιάς - Συνελήφθη ο ένας από τους 4 προσαχθέντεςΣήμερα 19:59 | Ειδήσεις

Πότε θα απολογηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα ο συλληφθείς. Τι πρόστιμο του επιβλήθηκε και ποια ποινική κατηγορία αντιμετωπίζει.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυστραλία: Αγνοείται 12χρονος μετά από επίθεση κροκόδειλου23:59Ινδονησία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε στομάχι πύθωνα23:49Κρήτη: Έκρυβε χασίσι σε... μάσκα μαλλιών (εικόνες)23:38Συνέδριο Economist - Κασσελάκης: Είμαι περήφανος για την δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές23:27Wimbledon: Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον 3ο γύρο23:14Προολυμπιακό: “Σαρωτική” Εθνική επικράτησε της Δομινικανής Δημοκρατίας23:0110 συμβουλές για υγιή καρδιά και μακροζωία22:49ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του22:36ΕΣΑΚΕ: Χωρίς All Star Game η νέα σεζόν22:22Δολοφονία στο Λασίθι: Τον βρήκαν νεκρό στην άκρη του δρόμου22:09Γάζα: Χωρίς σπίτια και χωρίς νερό οι άνθρωποι21:56Μυτιλήνη: Πετούσε drone κοντά σε αεροδρόμιο και συνελήφθη21:42Δημογραφικό: Αρνητικό για πρώτη φορά το πρόσημα θανάτων - γεννήσεων21:28Τέλος Χαρτοσήμου: Καταργείται για πάνω από 600 συναλλαγές21:15AnafiFF: Το 2ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης με νέο…αέρα – Το πρόγραμμα (εικόνες)21:01Πιερία: Άνοιγε αυτοκίνητα, συνελήφθη, βρέθηκε φυγόποινος και για ληστεία (εικόνες)20:48Χεζμπολάχ: Νεκρός ηγέτης της οργάνωσης από ισραηλινό πλήγμα20:34Γλυκά Νερά: Εικόνα από την έναρξη της πυρκαγιάς - Συνελήφθη ο ένας από τους 4 προσαχθέντες20:21ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκανε διαρρήξεις και κλοπές χρηματοκιβωτίων 20:07NYT: Ο Μπάιντεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την κούρσα των εκλογών19:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο