LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2024 18:33

Μυτιλήνη: Πετούσε drone κοντά σε αεροδρόμιο και συνελήφθη

Με ποια κατηγορία συνελήφθη ο άνδρας που πετούσε το μη επανδρωμένο αεροσκάφος κοντά στο αεροδρόμιο.

Drone

Ένας 56χρονος Μυτιληνιός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, γιατί πετούσε πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) διαταράσσοντας την ασφάλεια των συγκοινωνιών.

Ο 56χρονος τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, χειριζόταν εξ αποστάσεως μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) πραγματοποιώντας πτήση πλησίον του αερολιμένα της παραπάνω περιοχής, διαταράσσοντας την ασφάλεια των συγκοινωνιών.

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία.

Ειδήσεις σήμερα:

ΝΔ - Αυγενάκης: Επίσημα εκτός της ΚΟ του κόμματος

Κορυδαλλός: Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές

UEFA: Πειθαρχικό κατά του Τούρκου παίκτη που έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Όχι στα δημοψηφίσματα, αντικατάσταση οργάνων και αιχμές για Τσίπρα (εικόνες)Σήμερα 12:45 | Ειδήσεις

Πως δικαιολόγησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την πρότασή του για αντικατάσταση Πολιτικής Γραμματείας και Κεντρικής Επιτροπής. Οι αιχμές προς τους διαφωνούντες και τον Τσίπρα, και οι εκκλήσεις για ενότητα.

Παναγιώτης Στάθης: Προσαγωγή 44χρονου για την δολοφονία στο Νέο ΨυχικόΣήμερα 08:44 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχουν οδηγηθεί στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας, στο Νέο Ψυχικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα.

Λαμία: Νεκρό βρέφος που εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδαςΣήμερα 13:23 | Ειδήσεις

Το άτυχο βρέφος και την 1η Ιουλίου είχε εισαχθεί στην Παιδιατρική πάλι με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Φωτιά στον Όλυμπο: Αδύνατον να επιχειρήσουν επίγειες δυνάμεις (εικόνες)Σήμερα 12:29 | Ειδήσεις

Το πύρινο μέτωπο εκτείνεται σε δασική έκταση στον Όλυμπο, σε περιοχή, όπου δεν μπορούν να προσεγγίσουν δυνάμεις πυρόσβεσης από ξηράς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμία: Νεκρό βρέφος που εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας13:35Καβάλα: Μαχαίρωσε δύο άνδρες σε καφενείο13:22Λέσβος: Φωτιά στην Κάπη – Στη μάχη και εναέρια μέσα13:09ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Όχι στα δημοψηφίσματα, αντικατάσταση οργάνων και αιχμές για Τσίπρα (εικόνες)12:55Φωτιά στον Όλυμπο: Αδύνατον να επιχειρήσουν επίγειες δυνάμεις (εικόνες)12:42ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης: Να πάμε ακόμα ψηλότερα12:28Βοιωτία: Φωτιά στην Ελλοπία (βίντεο)12:15Κεραμέως για επίδομα ανεργίας: Οι αλλαγές στις προϋποθέσεις χορήγησής του12:02Χανιά: Ξυλοδαρμός νεαρού σε γλέντι11:48Τουρισμός: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις, “πρωταθλητής” οι ΗΠΑ11:35Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν σε λάστιχο αυτοκινήτου ηρωίνη, όπλα και άγνωστα ναρκωτικά (εικόνες)11:22F1 - Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας: Live μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ANT1+11:09Ανακύκλωση υφασμάτων: Νέα χημική μέθοδος φέρνει “επανάσταση” (εικόνες)10:57Παπαστεργίου: Η Ελλάδα αποκτά 15 νέους μικροδορυφόρους10:44Βρετανία: Συνεδριάζει το νέο Υπουργικό Συμβούλιο10:31Ρόδος: Τσαντάκιας εντοπίστηκε από μικρή αγγελία στο Facebook!10:17Βουλγαρία: Άγαλμα του Ερμή σε εξαιρετική κατάσταση ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι (εικόνες)10:04Πιερία: Οχιά κρύφτηκε κάτω από κούνια μωρού και δάγκωσε τη γιαγιά του09:50Gov.gr - Εκκλησία: Γάμος, βάπτιση και διαζύγιο... με ένα κλικ09:37Άγιος Δημήτριος – Οπαδική βία: Συμπλοκή σε ψητοπωλείο με μία τραυματία09:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο