LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2024 09:47

Αυστραλία: Αγνοείται παιδί μετά από επίθεση κροκόδειλου

Τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν το απόγευμα της Τρίτης όταν πήγε να κολυμπήσει στο ποτάμι που περνά από την Παλάμπα.

κροκοδειλος

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό 12χρονου παιδιού, του οποίου η τύχη αγνοείται κοντά στην κοινότητα Παλάμπα, στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας, με την τοπική αστυνομική διεύθυνση να γνωστοποιεί σήμερα ότι το παιδί φέρεται να δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο, σύμφωνα με την κρατική ραδιοτηλεόραση (Australian Broadcasting Corporation / ABC).

Τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν το απόγευμα της Τρίτης όταν πήγε να κολυμπήσει στο ποτάμι που περνά από την Παλάμπα, μια απομακρυσμένη κοινότητα μόλις 350 κατοίκων.

«Αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και οι σκέψεις μας είναι κοντά στην οικογένεια και την κοινότητα», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Έρικα Γκίμπσον. «Ερευνούν με σκάφος ένα μεγάλο τμήμα του ποταμού και ευχαριστούμε τα μέλη της κοινότητας για την αδιάκοπη βοήθειά τους», συμπληρώνει.

Υπολογίζεται ότι στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας ζουν περισσότεροι από 100.000 κροκόδειλοι, αλλά θανατηφόρες επιθέσεις σε ανθρώπους δεν αναφέρονται συχνά, επισημαίνει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος Χαρτοσήμου: Καταργείται για πάνω από 600 συναλλαγές

Ηράκλειο - Πτώση ΙΧ σε γκρεμό: Σώες βγήκαν μητέρα και δύο κόρες (εικόνες)

UEFA: Πειθαρχικό κατά του Τούρκου παίκτη που έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Όχι στα δημοψηφίσματα, αντικατάσταση οργάνων και αιχμές για Τσίπρα (εικόνες)Σήμερα 12:45 | Ειδήσεις

Πως δικαιολόγησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την πρότασή του για αντικατάσταση Πολιτικής Γραμματείας και Κεντρικής Επιτροπής. Οι αιχμές προς τους διαφωνούντες και τον Τσίπρα, και οι εκκλήσεις για ενότητα.

Λαμία: Νεκρό βρέφος που εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδαςΣήμερα 13:23 | Ειδήσεις

Το λίγων εβδομάδων μωρό, νοσηλεύθηκε προ ημερών στο Νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο με την υπογραφή των γονέων του. Τα ξημερώματα διακομίστηκε πάλι στα Επείγονται. Ποια κίνηση της μητέρας του φαίνεται πως στάθηκε μοιραία.

Παναγιώτης Στάθης: Προσαγωγή 44χρονου για την δολοφονία στο Νέο ΨυχικόΣήμερα 08:44 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχουν οδηγηθεί στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας, στο Νέο Ψυχικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα.

Euro - Ντεμιράλ: Η “κόκκινη κάρτα” της UEFA, ο Ερντογάν και οι Γκρίζοι Λύκοι στις κερκίδες (βίντεο)Σήμερα 14:43 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Τουρκία για την ποινή της UEFA στον ποδοσφαιριστή, επειδή σχημάτισε το σήμα των Γκρίζων Λύκων, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euro - Ντεμιράλ: Η “κόκκινη κάρτα” της UEFA, ο Ερντογάν και οι Γκρίζοι Λύκοι στις κερκίδες (βίντεο)14:57Φρεγάτα “ΨΑΡΑ”: Επίσκεψη Μπορέλ - Δένδια στο Τζιμπουτί (εικόνες)14:44Ανακύκλωση υφασμάτων: Νέα χημική μέθοδος φέρνει “επανάσταση” (εικόνες)14:30Απάτη: “Βοηθός λογιστή” άρπαξε μεγάλο ποσό από γιατρό14:16Λαθρεμπόριο καπνού: 4 τελωνειακοί ήταν μέλη σε διεθνές κύκλωμα (βίντεο)14:03Φονική μπαλωθιά στο Λασίθι: Σπαραγμός στην κηδεία του 36χρονου θύματος (εικόνες)13:49Λαμία: Νεκρό βρέφος που εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας13:35Καβάλα: Μαχαίρωσε δύο άνδρες σε καφενείο13:22Λέσβος: Φωτιά στην Κάπη – Στη μάχη και εναέρια μέσα13:09ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Όχι στα δημοψηφίσματα, αντικατάσταση οργάνων και αιχμές για Τσίπρα (εικόνες)12:55Φωτιά στον Όλυμπο: Αδύνατον να επιχειρήσουν επίγειες δυνάμεις (εικόνες)12:42ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης: Να πάμε ακόμα ψηλότερα12:28Βοιωτία: Φωτιά στην Ελλοπία (βίντεο)12:15Κεραμέως - Επίδομα ανεργίας: Οι αλλαγές για τους δικαιούχους12:02Χανιά: Ξυλοδαρμός νεαρού σε γλέντι11:48Τουρισμός: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις, “πρωταθλητής” οι ΗΠΑ11:35Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν σε λάστιχο αυτοκινήτου ηρωίνη, όπλα και άγνωστα ναρκωτικά (εικόνες)11:22F1 - Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας: Live μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ANT1+11:09HealthSpot: Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υγείας δίπλα σου!10:57Παπαστεργίου: Η Ελλάδα αποκτά 15 νέους μικροδορυφόρους10:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο