LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2024 20:36

AnafiFF: Το 2ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης με νέο…αέρα – Το πρόγραμμα (εικόνες)

Με δυνατό πρόγραμμα ταινιών από όλο τον κόσμο, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης επιστρέφει για δεύτερη φορά βάζοντας…πλώρη για τις 12 με 17 Ιουλίου.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης (AnafIFF) ανακοινώνει επίσημα το νέο πρόγραμμα της δεύτερης διοργάνωσής του, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 17 Ιουλίου στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων. Το φεστιβάλ, που έχει ήδη αρχίσει να αποκτά τη δική του ξεχωριστή φωνή στον χάρτη των κινηματογραφικών φεστιβάλ, υπόσχεται στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες του μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία θερινού σινεμά μέσα από το ανανεωμένο του πρόγραμμα.

Ένας Καμβάς Πολυφωνίας και Δημιουργίας

«Στόχος του φεστιβάλ είναι να αποτελέσει μια πλατφόρμα έκφρασης για όλες τις φωνές του κινηματογράφου», δήλωσε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Στέλιος Χριστοφόρου, κατά τη συνέντευξη τύπου στις 25 Ιουνίου στον καλλιτεχνικό χώρο Αntisocial στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή η φιλοσοφία αποτυπώνεται πλήρως και στο φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ, το οποίο αγκαλιάζει και δίνει βήμα σε ανερχόμενους/ες και καταξιωμένους/ες κινηματογραφιστές και κινηματογραφίστριες από όλο τον κόσμο.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Παράλληλα, παρουσιάστηκε η νέα οπτική ταυτότητα του φεστιβάλ, που επιμελήθηκε ο εικαστικός επιμελητής του φεστιβάλ Γιώργος Γεωργόπουλος και έχει εμπνευστεί από το φυσικό τοπίο του νησιού, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το φεστιβάλ. Ο «Αθάνατος»,που αποτελεί το κεντρικό στοιχείο της νέας ταυτότητας, είναι το δέντρο που θα βρείτε σε πολλά σημεία στην Ανάφη. Είναι το σύμβολο του αιώνιου, εκείνου που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. «Ο υπαίθριος κινηματογράφος θα γίνει το ‘’αιώνιο’’ σπίτι μας για τις μέρες του φεστιβάλ και ελπίζουμε οι αναμνήσεις που δημιουργούνται εκεί να μείνουν μαζί μας για πάντα», δήλωσε ο εικαστικός επιμελητής Γιώργος Γεωργόπουλος.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο τέλος της συνέντευξης τύπου για το Φεστιβάλ Ανάφης, ο Εθνικός Οργανισμός Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων (ΕΚΟΜΕ) εξέφρασε την θερμή του στήριξη προς το φεστιβάλ.

Η στήριξη του ΕΚΟΜΕ αποτελεί ύψιστης σημασίας αναγνώριση της αξίας και της προσφοράς του Φεστιβάλ Ανάφης στον χώρο του κινηματογράφου και της τέχνης. Η συνεργασία μας με τον ΕΚΟΜΕ ανοίγει νέες δυνατότητες για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του φεστιβάλ, προς όφελος των καλλιτεχνών, του κοινού και της ευρύτερης κοινωνίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΕΚΟΜΕ για την στήριξή του. Η εμπιστοσύνη και η υποστήριξή τους αποτελούν ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε με αφοσίωση και ενθουσιασμό το έργο μας.Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας με τον ΕΚΟΜΕ θα αποδώσει καρπούς και θα συμβάλλει στην καθιέρωση του Φεστιβάλ Ανάφης ως ενός από τα σημαντικότερα φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης

Το AnafIFF στηρίζει τη δυνατότητα των δημιουργών να εκφράζουν τις απόψεις τους ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς και ταμπού. Σε αντίθεση με μια σύγχρονη κοινωνία που τείνει να φιμώνει και να απορρίπτει διαφορετικές φωνές, το AnafIFF αγκαλιάζει την πολυμορφία και την αυθεντικότητα. Προσφέρει μια πλατφόρμα όπου οι κινηματογραφιστές μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, να θέσουν καίρια ερωτήματα και να προκαλέσουν γόνιμο διάλογο με το κοινό.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

«Ανοίξαμε το κάλεσμα υποβολής ταινίων για να δούμε τι αφορά τους κινηματογραφιστές, τι τους ενδιαφέρει να εκφράσουν και τι τους απασχολεί. Μέσα από τον κινηματογράφο, έχουν το βήμα να μιλάνε για θεματικές που προβληματίζουν και εμάς. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε και να δούμε τι θέλουν να μας πουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοφόρου, τονίζοντας τη σημασία της πολυφωνίας και της πολυμορφίας στις επιλογές των ταινιών. Υπογράμμισε επίσης, την αφοσίωση της ομάδας του φεστιβάλ στην ανάδειξη νέων ταλέντων και στη δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ των δημιουργών,του κοινού και της τοπική κοινωνίας του νησιού.

Ένα Πλούσιο και Ποικιλόμορφο Πρόγραμμα

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης θα προβάλει φέτος 47 ταινίες μικρού μήκους από όλον τον κόσμο, εκ των οποίων 14 φέρουν την ελληνική υπογραφή, επιλεγμένες προσεκτικά ανάμεσα σε περισσότερες από 400 υποψηφιότητες. Οι ταινίες θα προβληθούν σε 7 διαφορετικές θεματικές ενότητες, καλύπτοντας όλα τα είδη του κινηματογράφου (πειραματικές, ντοκιμαντέρ, animation, fiction) και προσφέροντας μια πολυδιάστατη και βαθιά κινηματογραφική εμπειρία σε κάθε θεατή.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν και να εμπνέουν τους θεατές να εξερευνήσουν τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση, την έννοια της μνήμης και της ταυτότητας, τη ζωή και τον θάνατο, τις ψυχολογικές αντιδράσεις στην αβεβαιότητα, τις ιερές αμαρτίες και την εξιλέωση, καθώς και τις αφανείς ιστορίες και τα ταμπού της κοινωνίας μας. Μέσα από τον φακό ταλαντούχων σκηνοθετών, οι θεατές θα βυθιστούν σε ιστορίες που μας αφορούν όλους μας.

Κινηματογράφος και πέρα από το πανί

Το AnafIFF δεν περιορίζεται στις κινηματογραφικές προβολές. Στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους συμμετέχοντες, δίνοντας τη σκυτάλη σε πολυθεματικές παράλληλες εκδηλώσεις, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα εμπειρίας. Εργαστήριο butoh, συζητήσεις με σκηνοθέτες και ηθοποιούς, μουσικές εκδηλώσεις και networking events, έρχονται να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα, δίνοντας στους θεατές την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην τέχνη του κινηματογράφου και ό,τι την περιβάλει. Τέλος, στο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ένα MasterClass έκπληξη με την κορυφαία ηθοποιό Ταμίλα Κουλίεβα.

Πιο αναλυτικά για τις παράλληλες εκδηλώσεις:

Photography Workshop

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Ένα ιδιαίτερο εργαστήριο φωτογραφίας, συντονισμένο από την Αντιγόνη Παπαντώνη και τη Mia Felic, έχοντας ως θεματική τη "σύνδεση - connection". Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε μια συλλογική και δημιουργική εμπειρία με επίκεντρο το φυσικό περιβάλλον του νησιού και τις δυνατότητες που αυτό προσφέρει για μια αίσθηση σύνδεσης. Η ομάδα θα κάνει περιπάτους φωτογραφίας για να συλλέξει τοπικά φυτά και αντικείμενα που θα χρησιμοποιηθούν ως υλικά για φωτογραφία ή για εκτύπωση lumen, μια εναλλακτική τεχνική φωτογραφίας που χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για εκτύπωση σε φωτοευαίσθητο χαρτί. Το τελικό αποτέλεσμα του εργαστηρίου θα είναι η δημιουργία ενός συλλογικού φωτογραφικού βιβλίου, το οποίο θα παρουσιαστεί στο τέλος του φεστιβάλ. Το ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχές θα ανακοινωθεί στο instagram του φεστιβάλ οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Butoh dance workshop

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024, διοργανώνεται ένα ξεχωριστό εργαστήριο χορού Butoh με τίτλο "DEEP SEA MEMORY", υπό την καθοδήγηση της Βίκυς Φιλίππα. Το εργαστήριο αυτό θα συνδυάσει την τέχνη του χορού Butoh με την performance και την τελική κινηματογράφηση. Το εργαστήριο είναι ανοιχτό σε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου εμπειρίας στο χορό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό συνιστάται η έγκαιρη εγγραφή.

Ειδικές Συμμετοχές και Μουσικές Εκδηλώσεις

Το φεστιβάλ θα παρουσιάσει ο ηθοποιός και μουσικός Kristof, ενώ μουσικά θα συμμετάσχουν η Nalyssa Green και ο Νίκος Αντωνόπουλος από τους Usurum, προσφέροντας μια μουσική πανδαισία που ελπίζουμε να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων.

Η Nalyssa Green είναι τραγουδίστρια - τραγουδοποιός από την Αθήνα. Συνθέτει επίσης μουσική για ταινίες, θέατρο και video art. Έχει κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ μέχρι στιγμής: Barock (2010), The Seed (2012), Μπλουμ (Bloom/2018), Ταξίδι Αστρικό (Astral travel/2020) και το πρόσφατα κυκλοφορημένο Πολύ καλή στα πάρτυ (Very good at partying/2024) .

Αυτόν τον Ιούλιο θα ετοιμάσει τα νέα της τραγούδια και θα ταξιδέψει στη γενέτειρά τους, για να τα τραγουδήσει στους βράχους, στην άμμο, στο νερό, στις ταινίες και στον κόσμο που αγαπάει όλα τα παραπάνω. Πάρε μία γεύση έδω.

Με τις παραπάνω θεματικές ενότητες, τις προβολές και τις παράλληλες εκδηλώσεις, το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, ενισχύοντας τη θέση του ως σημαντικός θεσμός στον χώρο του κινηματογράφου.Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και των social media του AnafIFF.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες:

Στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ:

https://www.anafifilmfestival.com/

Στην επίσημη σελίδα στο Facebook & Instagram:

https://www.facebook.com/anafiinternationalfilmfestival

https://www.instagram.com/anafiff/

*αναλυτικά όλες τις ταινίες και θεματικές του Φεστιβάλ: https://www.anafifilmfestival.com/2024 

Αναλυτικά το πρόγραμμα ανά θεματική: 

The Physical Environment We Live In | Επιμέλεια: Helene Stergiopoulou

Αυτή η ενότητα εξετάζει τη σύγχρονη σχέση μας με τη φύση. Στη σημερινή εποχή, όπου ο χρόνος είναι πολυτέλεια και οι προτεραιότητες συχνά περιστρέφονται γύρω από ανθρωποκεντρικά ζητήματα, οι ταινίες αυτές αναδεικνύουν την ανάγκη να επανασυνδεθούμε με τη φύση και να κατανοήσουμε τη σημασία της στη ζωή μας.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Ταινίες:

1. Recordings of a Weather Camera by Bernhard Wenger

2. Katarakt by SOFIA NTONA (DONA)

3. Men of the Night by Judith Auffray

4. Arctic Utopias by Daniela Toma, Svetlana Romanova, Matti Kinnunen, Ville Koskinen

5. TiTi in Cyclone’s Wake by Natasha Blatsiou

6. Bleu Silico by Eloise Le Gallo, Julia Borderie

The Memory of Walls | Επιμέλεια: Maya Sfakianaki

Οι τοίχοι των κτιρίων κρατούν μνήμες και ιστορίες που διαμορφώνουν την ανθρώπινη εμπειρία. Αυτή η ενότητα εστιάζει στην αρχιτεκτονική και τις αναμνήσεις που συνδέονται με τους τοίχους, αναδεικνύοντας τη σχέση μεταξύ προσωπικής και συλλογικής μνήμης.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Ταινίες:

1. Spiros Beach by Antonis Pouliasis

2. reMemBer2.human by Durim Klaiqi

3. Saving Some Random Insignificant Stories by Anna Vasof

4. Emotional Architecture 1959 by Siminiani

5. Call me When You Get Home by Orestes Spyridakis

6. Like A Sick Yellow by Norika Sefa

Do You Love Your Sweet Little Death? | Επιμέλεια: Stelios Christoforou

Μια ενότητα που εξερευνά τις αντιλήψεις μας για τον θάνατο και τη ζωή μέσα από μια σειρά ταινιών που αμφισβητούν τα όρια μεταξύ των δύο αυτών καταστάσεων.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Ταινίες:

1. Birds don’t look through the windows by Eirini Tampasouli

2. On the other side of by Mia Felic

3. Nitsa by Giorgos Efthimiou

4. Black Tide by ALIKI CHRISTOFOROU

5. Your body is fragranced by Krystle Patel

6. Goodnight Mara by Anastasios Tsordas

7. Life on the outside by Pascal Marc

8. Both Breath and Clay. Fragments of a Ritual Prayer by Marc Samper Vidal, Maria Constanti

9. WavesWaterWall by Barbara Peikert

No Strings Attached | Επιμέλεια: Ferdinand Waas

Η ψυχολογία μας και η αντιμετώπιση της αβεβαιότητας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της ενότητας, η οποία φιλοξενεί ταινίες που εμπνέουν ελπίδα και προσμονή.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Ταινίες:

1. Hubble’s Law by Arnas Balciunas

2. Recess by Lyy Raitala

3. Offline by Daniel Fure Schwarz, Mauritz Brekke Solberg

4. Time Sensitive Character by Coralie Hina Gourdon

5. Joy by Manolis Levedelis

6. Eutopia by Sophie Nadler, Etienne Eisele

7. Supercomplexo Metropolitano Expandido by Guerreiro do Divino Amor

8. Lullaby by Athina Georgia Koumela

Rituals of Sacred Sins | Επιμέλεια: Stavros Markoulakis

Αυτή η ενότητα διερευνά τις σχέσεις μας με την αμαρτία και τη θρησκεία μέσα από ιστορίες που αμφισβητούν και επαναπροσδιορίζουν τις αντιλήψεις μας για το ιερό και το απαγορευμένο.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Ταινίες:

1. Black Lagoon by Felipe Esparza

2. Les animaux vont mieux (Lick a Wound) by Nathan Ghali

3. Three Mystics by Ioanna Filippopoulou

4. Nafura by Paul Heintz

Things We Don't Talk About | Επιμέλεια: Antigoni Papantoni

Οι λέξεις έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη συνείδηση μας και τη ζωή μας. Αυτή η ενότητα αναδεικνύει ζητήματα που συχνά αποφεύγουμε να συζητήσουμε, όπως η συναίνεση, ο πόλεμος, η διακρίσεις, η ψυχική υγεία και η οικειότητα.

Ανάφη - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης 2024

Ταινίες:

1. What’s the film about? by Poorva Bhat

2. Porthole by Helena Wadsley

3. Identity in Between by Virginia Mastroyannaki

4. The Gap by Helen Anna Flanagan

5. Pserimos by Emmanouela Saroukou

6. 28.7.1951 by Dasha Brian

7. I Don’t Want to Be Just a Memory by Sarnt Utamachote

Late Night Animation For Adults | Επιμέλεια: Maya Sfakianaki

Μια σειρά ταινιών animation για ενήλικες, που περιλαμβάνουν από αιχμηρά πολιτικά σχόλια μέχρι προσωπικές και καθημερινές ιστορίες.

Ταινίες:

1. A Superyacht Encounter by Robert Seidel

2. Hold On For Dear Life by Simone Fiorentinto

3. The Final Nail in the Coffin by Conor Kehelly

4. Scale by Joseph Pierce

5. Hysteresis by Robert Seidel

6. Blossom by Tone Su

7. 27 by Laure Goasguen

Ειδήσεις σήμερα:

ΝΔ - Αυγενάκης: Επίσημα εκτός της ΚΟ του κόμματος

Ηράκλειο - Πτώση ΙΧ σε γκρεμό: Σώες βγήκαν μητέρα και δύο κόρες (εικόνες)

Γλυκά Νερά: Εικόνα από την έναρξη της πυρκαγιάς - Συνελήφθη ο ένας από τους 4 προσαχθέντες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Όχι στα δημοψηφίσματα, αντικατάσταση οργάνων και αιχμές για Τσίπρα (εικόνες)Σήμερα 12:45 | Ειδήσεις

Πως δικαιολόγησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την πρότασή του για αντικατάσταση Πολιτικής Γραμματείας και Κεντρικής Επιτροπής. Οι αιχμές προς τους διαφωνούντες και τον Τσίπρα, και οι εκκλήσεις για ενότητα.

Παναγιώτης Στάθης: Προσαγωγή 44χρονου για την δολοφονία στο Νέο ΨυχικόΣήμερα 08:44 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχουν οδηγηθεί στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας, στο Νέο Ψυχικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα.

Φωτιά στον Όλυμπο: Αδύνατον να επιχειρήσουν επίγειες δυνάμεις (εικόνες)Σήμερα 12:29 | Ειδήσεις

Το πύρινο μέτωπο εκτείνεται σε δασική έκταση στον Όλυμπο, σε περιοχή, όπου δεν μπορούν να προσεγγίσουν δυνάμεις πυρόσβεσης από ξηράς.

Πιερία: Οχιά κρύφτηκε κάτω από κούνια μωρού και δάγκωσε τη γιαγιά τουΣήμερα 09:43 | Ειδήσεις

Πώς τρύπωσε το ερπετό μέσα στο εξοχικό σπίτι, τι έκανε η γυναίκα για να το αντιμετωπίσει και πώς βρέθηκε δαγκωμένη. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Όχι στα δημοψηφίσματα, αντικατάσταση οργάνων και αιχμές για Τσίπρα (εικόνες)12:55Φωτιά στον Όλυμπο: Αδύνατον να επιχειρήσουν επίγειες δυνάμεις (εικόνες)12:42ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης: Να πάμε ακόμα ψηλότερα12:28Βοιωτία: Φωτιά στην Ελλοπία (βίντεο)12:15Κεραμέως για επίδομα ανεργίας: Οι αλλαγές στις προϋποθέσεις χορήγησής του12:02Χανιά: Ξυλοδαρμός νεαρού σε γλέντι11:48Τουρισμός: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις, “πρωταθλητής” οι ΗΠΑ11:35Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν σε λάστιχο αυτοκινήτου ηρωίνη, όπλα και άγνωστα ναρκωτικά (εικόνες)11:22F1 - Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας: Live μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ANT1+11:09Ανακύκλωση υφασμάτων: Νέα χημική μέθοδος φέρνει “επανάσταση” (εικόνες)10:57Παπαστεργίου: Η Ελλάδα αποκτά 15 νέους μικροδορυφόρους10:44Βρετανία: Συνεδριάζει το νέο Υπουργικό Συμβούλιο10:31Ρόδος: Τσαντάκιας εντοπίστηκε από μικρή αγγελία στο Facebook!10:17Βουλγαρία: Άγαλμα του Ερμή σε εξαιρετική κατάσταση ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι (εικόνες)10:04Πιερία: Οχιά κρύφτηκε κάτω από κούνια μωρού και δάγκωσε τη γιαγιά του09:50Gov.gr - Εκκλησία: Γάμος, βάπτιση και διαζύγιο... με ένα κλικ09:37Άγιος Δημήτριος – Οπαδική βία: Συμπλοκή σε ψητοπωλείο με μία τραυματία09:24ΣΥΡΙΖΑ: Δριμύ κατηγορώ κατά Κασσελάκη - Δημοψηφίσματα ζητά η εσωκομματική αντιπολίτευση09:10Ισραήλ - Χαμάς: Νέα διαπραγμάτευση για κατάπαυση πυρός και ομήρους08:57Παναγιώτης Στάθης: Προσαγωγή 44χρονου για την δολοφονία στο Νέο Ψυχικό08:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο