LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 09 Μαΐου 2024 13:21

Σακίρα: Οι εισαγγελείς αποσύρουν τη δεύτερη έρευνα για φοροδιαφυγή

Για ποιον λόγο πήραν την απόφασηαυτή οι Ισπανοί εισαγγελείς.

AP - Σακίρα

Iσπανοί εισαγγελείς προχώρησαν στην απόρριψη της δεύτερης υπόθεσης φοροδιαφυγής της ποπ σταρ Σακίρα, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του AP.

Σημειώνεται ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια ερευνάται για μία ακόμη φορά για φερόμενη φοροδιαφυγή 6,7 εκατομμυρίων ευρώ σε φόρους για τα εισοδήματα του 2018, μέσω μιας υπεράκτιας εταιρείας. Η ίδια έχει αρνηθεί οποιαδήποτε παράβαση.

Τον Ιούλιο του 2023 οι εισαγγελικές αρχές άνοιξαν τη δεύτερη υπόθεση εναντίον της όμως τώρα υποστηρίζουν ότι «δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία» για πιθανό φορολογικό αδίκημα. Αυτή τη στιγμή εναπόκειται στον ανακριτή να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει την έρευνα και ενδεχομένως να προτείνει την εκδίκαση της υπόθεσης ή την απόρριψή της.

Τον περασμένο Νοέμβριο σε μία άλλη υπόθεση η Σακίρα προχώρησε σε συμφωνία με τους εισαγγελείς προκειμένου να καταβάλει 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους για τα έτη 2012-2014.

Μετά το διαζύγιο με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ το 2022, έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης, η σταρ μετακόμισε στο Μαϊάμι όπου και διαμένει με τα δυο της παιδιά.

«Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω μια σταθερότητα στα παιδιά μου. Το ίδιο επιδιώκουμε και τώρα, σε μια άλλη γωνιά του κόσμου, κοντά στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, όταν ανακοίνωνε την φυγή της από την Βαρκελώνη.

Ειδήσεις σήμερα: 

AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση

Σπηλιωτόπουλος: ‘Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά

Ο Μητσοτάκης στην Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)Σήμερα 10:21 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση για την σορό του Ιρανού Προέδρου, αλλά και την τύχη των υπολοίπων επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο, μεταξύ των οποίων ο ΥΠΕΞ του Ιράν.

Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για ηγέτες της Χαμάς, δίωξη κατά του ΝετανιάχουΣήμερα 14:20 | Ειδήσεις

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δήλωσε ότι ζητά την σύλληψη ηγετικών στελεχών της Χαμάς. Τι αναφέρει για τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ.

Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώςΣήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σχετικά με τις προθέσεις της Ελλάδας για τη συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για ηγέτες της Χαμάς, δίωξη κατά του Νετανιάχου14:21ΗΠΑ: Η “εξέγερση” στα πανεπιστήμια για την Γάζα και το αίτημα για οικονομικό “διαζύγιο” με το Ισραήλ14:07Μαρινάκης: Η εισαγόμενη ακρίβεια είναι το νούμερο ένα πρόβλημα13:53Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος13:40Φοιτητικές εκλογές: Έκκληση του Κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ κατά της αφισορύπανσης13:26Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες13:13Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι νέες τους θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:00Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώς12:46Θεσσαλονίκη - Μητσοτάκης: Σε έξι μήνες θα παραδοθεί το πιο σύγχρονο μετρό ευρωπαϊκής πόλης12:33Αγία Σοφία: Αναστολή στα τακτικά χειρουργεία, αποφάσισαν οι γιατροί12:19Απεργία 21 Μαΐου: Τι θα γίνει με παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες Δήμων12:05Συνολάκης – Δήλος: Ένα κομμάτι του νησιού θα βυθιστεί σε 50 χρόνια11:52Κομοτηνή - Κασσελάκης: Ο σύλλογος “Περπατώ” υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου (βίντεο)11:39Θάνατος Ραϊσί – Τουρκικά ΜΜΕ: Το drone “Ακιντζί” τον εντόπισε11:25Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57ΑΑΔΕ – Συγχωνεύσεις: Όλοι οι φορολογούμενοι της Αττικής σε μία Υπηρεσία10:42Ιράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)10:28Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕ10:15Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής10:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο