LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Μαρτίου 2024 10:08

Διόνυσος: Διάρρηξη με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ

Ποιος ήταν ο τρόπος δράσης των ληστών που πήραν... "χρυσή λεία" από το σπίτι.

Διαρρήκτης - διάρρηξη - διαρρήκτες

Διαρρηξη με μεγάλη λεία συνέβη στον Διόνυσο σε σπίτι ηλικιωμένων.

Πιο συγκεκριμένα, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο ζει σε μία πολυτελή μονοκατοικία στην περιοχή του Διονύσου, έλειπε το τελευταίο δεκαήμερο.

Επιστρέφοντας το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι του, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει, πιθανότατα με λοστό, το παράθυρο στο ισόγειο της μονοκατοικίας, είχαν μπει μέσα, είχαν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι και είχαν αρπάξει χρυσές λίρες, κοσμήματα και ακριβά ρολόγια, τα οποία είχε κρυμμένο το ζευγάρι.

Έχει γίνει καταγγελία στο τμήμα ασφαλείας του Διονύσου, ενώ το εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι οι δράστες γνώριζαν πάρα πολύ καλά πώς να κινηθούν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρώτα έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου, την τηλεφωνική γραμμή, ούτως ώστε να μην μπορεί να ειδοποιηθεί η εταιρεία σεκιούριτι.

Στη συνέχεια πήραν τον εξωτερικό συναγερμό, τον έσπασαν και τον έβαλαν μέσα σε έναν κουβά με νερό προκειμένου η σειρήνα που ηχεί να μην ακούγεται σε απόσταση αρκετών μέτρων. Μιλάμε λοιπόν για διαβασμένους και πολύ έμπειρους διαρρήκτες.

Προανάκριση το Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου.

Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Έληξε η ομηρία στο νοσοκομείο του Άαχεν

Ανδρέας Λοβέρδος στο “Καλημέρα Ελλάδα”: Μας ενδιαφέρει το 3% των Ευρωεκλογών

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της εμφάνιση μετά το χειρουργείο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι διάλογοι, το Οzempic και οι ράβδοι χρυσού (βίντεο)Σήμερα 20:04 | Ειδήσεις

Φάκελο με άλλους 100 γιατρούς στέλνει στις Αρχές το Υπ. Υγείας. Που βρέθηκαν ράβδοι χρυσού και λίρες. Αναμένεται να αποκαλυφθεί απάτη με "μαϊμού" συνταγοραφήσεις ύψους έως και 80 εκ. ευρώ.

Γαλλία: Σεζουρνέ αντί Μπρετόν στην Κομισιόν - Η ευχή του Μητσοτάκη (εικόνες)Σήμερα 21:43 | Ειδήσεις

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου είχε ο Στεφάν Σεζουρνέ, την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι προτάθηκε ως αντικαταστάτης του Μπρετόν στην ΕΕ. Τι του ευχήθηκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Κακοκαιρία “Μπόρις”: Δεκάδες νεκροί και καταστροφές στην κεντρική Ευρώπη (εικόνες)Σήμερα 21:04 | Ειδήσεις

Νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές, άφησε πίσω της η κακοκαιρία "Μπόρις", που σαρώνει την κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί πολλές περιοχές, στην Πολωνία, την Τσεχία και τη Ρουμανία.

Φοροδιαφυγή: Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν λιγότερα από... άνεργους (βίντεο)Σήμερα 20:11 | Ειδήσεις

Ζημίες ή πενιχρά εισοδήματα δηλώνει η πλειονότητα των ελ. επαγγελματιών, όπως προκύπτει από τις φορολογικές δηλώσεις τους. Ποιοι εμφανίζονται ως οι πιο φτωχοί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωταγώγηση Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο - Μητσοτάκης: Οι κολώνες του χθες να μετουσιωθούν στα θεμέλια του αύριο (εικόνες)22:53Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η στιγμή της σύλληψης του ύποπτου ως δράστη (βίντεο)22:39Missing alert για 25χρονο22:26ΑΕΚ: Πρώτη με γκολ του Πιερό στο ντεμπούτο του (εικόνες)22:12Γαλλία: Σεζουρνέ αντί Μπρετόν στην Κομισιόν - Η ευχή του Μητσοτάκη (εικόνες)21:59ΔΥΠΑ - ΕΠΑΣ: Εκπνέει η διορία για τις αιτήσεις21:45Κακοκαιρία “Μπόρις”: Δεκάδες νεκροί και καταστροφές στην κεντρική Ευρώπη (εικόνες)21:32Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη21:18Λιμανάκια - Σύνταγμα: Μπαράζ συλλήψεων από την Τροχαία (εικόνες)21:05Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η δίωξη που ασκήθηκε στον ύποπτο δράστη 20:51“Sounion”: Ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του τάνκερ (εικόνες)20:38ΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι διάλογοι, το Οzempic και οι ράβδοι χρυσού (βίντεο)20:25Φοροδιαφυγή: Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν λιγότερα από... άνεργους (βίντεο)20:11Μακελελέ: Στον Αστέρα Τρίπολης δεν ήρθα για τα χρήματα (εικόνες)19:58Τραμπ: Η απόπειρα δολοφονίας έγινε λόγω της ρητορικής Μπάιντεν και Χάρις19:44Τσελίκ: Ο Μητσοτάκης ή ο Δένδιας εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση;19:31Όλυμπος: Βρέθηκε σορός Γερμανού που έκανε ορειβασία19:17Τουρκικά ΜΜΕ: Αντιδράσεις για την παρουσία Δένδια στο Καστελλόριζο19:03ΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες 18:49Χατζηδάκης: Επεκτείνεται κατά 1 δις το πρόγραμμα “Ηρακλής”18:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο