LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Μαρτίου 2023 20:21

Costa Titch: Πέθανε ο ελληνικής καταγωγής ράπερ - Κατέρρευσε επί σκηνής (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από την τελευταία εμφάνιση του Costa Titch, στο οποίο ο ράπερ φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του ενώ τραγουδάει.

Costa Titch
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών ο ελληνικής καταγωγής ράπερ Costa Titch (Κωνσταντίνος Τσομπάνογλου), οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Αφρική από Έλληνα πατέρα και Νοτιοαφρικανή μητέρα και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής.

Ο ράπερ κατέρρευσε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας και όπως είναι αναμενόμενο οι θαυμαστές του τρομοκρατήθηκαν.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από την τελευταία εμφάνιση του Costa Titch, στο οποίο ο ράπερ φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του ενώ τραγουδάει.

Λίγη ώρα μετά την κατάρρευση του 27χρονου η οικογένεια με μια ανακοίνωση έκανε γνωστό πως ο Costa Titch έφυγε τελικά από τη ζωή.

«Με βαθύ πόνο αναγκαζόμαστε να ανακοινώσουμε τον θάνατό του. Η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη στιγμή καθώς προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μας έχει συμβεί και ζητάμε να έχουμε τον χρόνο και τον χώρο για να συνέλθουμε», αναφέρει η οικογένεια στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: fthis.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Διάλογοι που σοκάρουν λίγο μετά την τραγωδία (βίντεο)

Ξυλοδαρμός Βαρουφάκη: Ποινική δίωξη στον 17χρονο

Λέσβος – “Γιαγιάδες της Συκαμνιάς”: Πέθανε η Αιμιλία Καμβύση

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Η “παρέλαση” περιπολικών έξω από το ΑΤ και η ΕΔΕ για τους αστυνομικούςΣήμερα 20:03 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο «φως» ο ΑΝΤ1, από τη στιγμή της γυναικοκτονίας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Το πόρισμα της ΕΔΕ.

Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσηςΣήμερα 17:43 | Ειδήσεις

Η έλευση του Έντι Ράμα, αλλά και μία ανάρτηση που πραγματοποίησε, "πυροδότησε" νέο κύκλο αντιδράσεων. 

Γάζα: Οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν, ο πόλεμος συνεχίζεταιΣήμερα 20:34 | Ειδήσεις

Ορκισμένος να συνεχίσει τον πόλεμο στη Ράφα, παρά τις αμερικανικές προειδοποιήσεις εμφανίζεται ο Νετανιάχου.

Αιγιαλός: Σε εξέλιξη οι δημοπρασίες για παραχώρηση χρήσης τουΣήμερα 18:15 | Ειδήσεις

Τι ισχύει με τον νέο νόμο για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε στο “Καραϊσκάκης” (εικόνες)21:38Καρκίνος του πνεύμονα: Πρόληψη και εξελίξεις στη θεραπεία21:25Τουρκία: Ατύχημα με Boeing την ώρα της προσγείωσης (βίντεο)21:11Μητσοτάκης για Final 4: “Γατάκια”... εγώ γκαντέμης; (βίντεο)20:58Γάζα: Οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν, ο πόλεμος συνεχίζεται20:44ΟΑΣΘ: Τα πρώτα δρομολόγια των ηλεκτρικών λεωφορείων (εικόνες)20:31Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Η “παρέλαση” περιπολικών έξω από το ΑΤ και η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς20:17Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή20:04Eurovision: Μαζική διαδήλωση κατά του Ισραήλ στο Μάλμε (εικόνες)19:50Αιγιαλός: Σε εξέλιξη οι δημοπρασίες για παραχώρηση χρήσης του 19:36Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος νεαρός που “εξαφάνισε” κουτί φιλανθρωπικών δωρεών19:22Σλοβενία: Προχωρά σε αναγνώριση της Παλαιστίνης19:08Δωρεά οργάνων σε 17 ασθενείς μέσα στο Πάσχα18:54ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για το “Θα τους ξεσκίσω” του Κασσελάκη18:40Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: Νέο πειθαρχικό δίκαιο στην ΕΛΑΣ18:26Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσης18:12Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζι17:59Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Αποχώρησε η Χαμάς17:44Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 147 σημεία17:31Σακίρα: Οι εισαγγελείς αποσύρουν τη δεύτερη έρευνα για φοροδιαφυγή17:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο