LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 09 Μαΐου 2024 17:39 | Ανανέωση: 09 Μαΐου 2024 17:59

Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζι

Η ανοιξιάτικη επιδείνωση του καιρού πλημμύρισε πολλές οδικές αρτηρίες της συμπρωτεύουσας. Χοντρό χαλάζι έπεσε σε κέντρο και δυτικά.

Χαλάζι - Πλυμμήρες - Θεσσαλονίκη

Ξαφνική και σφοδρή κακοκαιρία πλήττει από το μεσημέρι της Πέμπτης του Πάσχα 09.05 πολλές περιοχές στη Θεσσαλονίκη με καταιγίδες και βροχοπτώσεις οι οποίες μετέτρεψαν σε “ποτάμια” πολλούς κεντρικούς δρόμους και έντονη χαλαζόπτωση σε κέντρο και δυτικά.

Χαλάζι - Πλυμμήρες - Θεσσαλονίκη

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της πόλης grtimes.gr , το χαλάζι είναι μεγάλου μεγέθους και μέχρι στιγμής καταγράφεται σε περιοχές του κέντρου της πόλης και στα δυτικά προάστια Πολίχνη, Νεάπολη και Συκιές. Το ξαφνικό μπουρίνι έκανε τους διερχόμενους να σπεύσουν κάτω από υπόστεγα, ώστε να προφυλαχτούν, ενώ αρκετοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Την ίδια ώρα από την χαλαζόπτωση σημειώνονται μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο και στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σε όλες τις περιοχές πλην της κεντρικής Μακεδονίας, όπου αντιθέτως, τη νύχτα θα ενταθούν.

Χαλάζι - Πλυμμήρες - Θεσσαλονίκη

Επιπλέον σε περιοχές του κέντρου και της Άνω Πόλης οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους, με το νερό να σαρώνει ότι βρεθεί στο πέρασμα του. Τα παρακάτω βίντεο των ανταοπκριτών του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη Πωλίνας Κολοκοτρώνη και Βαγγέλη Κοκολάκου δείχνουν τον τεράστιο όγκο νερού να κατεβαίνει και να πλημμυρίζει κεντρικές οδούς:

Ειδήσεις σήμερα: 

Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ

AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση

Σπηλιωτόπουλος: ‘Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)Σήμερα 10:21 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση για την σορό του Ιρανού Προέδρου, αλλά και την τύχη των υπολοίπων επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο, μεταξύ των οποίων ο ΥΠΕΞ του Ιράν.

Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕΣήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τις υψηλές τιμές πώλησης προϊόντων από πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ, έθιξε ο Πρωθυπουργός, στην επιστολή του προς την επικεφαλής της Κομισιόν.

Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώςΣήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σχετικά με τις προθέσεις της Ελλάδας για τη συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.

Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Βίντεο από drone δείχνουν τις εικόνες καταστροφής που υπέστη το εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα στη Λαμία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φοιτητικές εκλογές: Έκκληση του Κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ κατά της αφισορύπανσης13:26Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες13:13Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι νέες τους θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:00Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώς12:46Θεσσαλονίκη - Μητσοτάκης: Σε έξι μήνες θα παραδοθεί το πιο σύγχρονο μετρό ευρωπαϊκής πόλης12:33Αγία Σοφία: Αναστολή στα τακτικά χειρουργεία, αποφάσισαν οι γιατροί12:19Απεργία 21 Μαΐου: Τι θα γίνει με παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες Δήμων12:05Συνολάκης – Δήλος: Ένα κομμάτι του νησιού θα βυθιστεί σε 50 χρόνια11:52Κομοτηνή - Κασσελάκης: Ο σύλλογος “Περπατώ” υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου (βίντεο)11:39Θάνατος Ραϊσί – Τουρκικά ΜΜΕ: Το drone “Ακιντζί” τον εντόπισε11:25Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57ΑΑΔΕ – Συγχωνεύσεις: Όλοι οι φορολογούμενοι της Αττικής σε μία Υπηρεσία10:42Ιράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)10:28Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕ10:15Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής10:01Ιράν - Ραϊσί: Ο θάνατος του προέδρου και η διεθνής ανησυχία09:47Γυναικοκτονία - Φλωρίδης: οι δικαστές πρέπει να προσαρμοστούν στους νέους νόμους09:33Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του πρώην άντρα της09:19Άρης - ΠΑΟΚ: συλλήψεις πριν και μετά το ντέρμπι09:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο