LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 01 Δεκεμβρίου 2021 14:37

Αρνητές κορονοϊού: νοσηλεύονται βρέφος και δύο παιδιά ανεμβολίαστων γονιών

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του λίγων μηνών μωρού καθώς και των άλλων δύο αγοριών.

ΜΕΘ - Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου»


Ανάμεσά τους ήταν το βρέφος 9 μηνών που νοσηλεύεται σε απλή κλίνη covid και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Επίσης ένα 6χρονο αγόρι εισήχθη εχθές και σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα επιστρέψει στο σπίτι του καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ανησυχεί τους γιατρούς.
Με κορονοϊό νοσεί κι ένα 14χρονο αγόρι που έκανε εχθές εισαγωγή στο “Παπαγεωργίου” και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη covid.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς και των τριών παιδιών που νοσηλεύονται με κορονοϊό στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” είναι ανεμβολίαστοι και αρνητές του κορονοϊού.

Όπως είπε ο επιμελητής Α’ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» κ. Χρήστος Παπαστεργίου το βρέφος κόλλησε τον ιό από το οικογενειακό του περιβάλλον, είτε τους γονείς είτε τους παππούδες του.  

Οι ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» είναι γεμάτες, με 25 ασθενείς διασωληνωμένους και ακόμη 15 που είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Συνολικά σε απλές κλίνες covid νοσηλεύονται 178 ασθενείς.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου εκκρεμούν άλλοι οκτώ ασθενείς βραχείας νοσηλείας όπου αναμένεται να αποφασιστεί από τους θεράποντες ιατρούς το αν θα γίνει η εισαγωγή τους και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο ή εάν θα συνεχίσουν τη φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι τους.

πηγή: thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία: Καθηγητής ασέλγησε σε 11χρονη μαθήτρια (βίντεο)

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Οι εξαιρέσεις και τα μειωμένα πρόστιμα

Έκτακτο βοήθημα 250 ευρώ: ποιοι το δικαιούνται

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)Σήμερα 10:25 | Ειδήσεις

Τι κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, για την αδράνεια της αστυνομίας αλλά και την ειδική μεταχείριση στον δράστη.

Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)Σήμερα 09:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Νάσο Μπαλέρμπας για τη διαδικασια της επιστολικής ψήφου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”10:55Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)10:43Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου08:56Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)08:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)07:49“Poetics of Space” στο Μεταξουργείο07:35Ιστορική νίκη του Σαντίκ Καν: Σε κάθετη πτώση οι Συντηρητικοί07:21Ορεστιάδα - Εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα07:07Συντάξεις Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους06:59Εορτολόγιο – 10 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο