LATEST NEWS
 
Κοινωνία /ΓενικάΔημοσίευση: 16 Νοεμβρίου 2017 18:00 | Ανανέωση: 16 Νοεμβρίου 2017 23:30

“Υγρός τάφος” η Δυτική Αττική: Θρήνος και απόγνωση (βίντεο)

Τραγικός ο απολογισμός. Τουλάχιστον 16 οι νεκροί. Ακόμα υπάρχουν αγνοούμενοι. Αποκαρδιωτικές εικόνες σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο. 

Πλημμύρες - Αττική - Μάνδρα - Ν. Πέραμος - καταστροφές

Σε εθνική τραγωδία εξελίσσεται η πρωτοφανής καταστροφή που σημειώθηκε στη δυτική Αττική, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 16 ανθρώπων, τον τραυματισμό 21 και αδιανόητες καταστροφές σε ολόκληρη την περιοχή, η οποία εξακολουθεί να πλήττεται από την κακοκαιρία. 

Νεκρός εντοπίστηκε ο επί ώρες αγνοούμενος, που εγκλωβίστηκε χθες στο σπίτι του στο Νεράκι Νέας Περάμου. Το 16ο θύμα της τραγωδίας, βρισκόταν στο σπίτι του, το οποίο βυθίστηκε στα νερά και τις λάσπες και παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες των πυροσβεστών, χρειάστηκαν πολλές ώρες για να το αδειάσουν από τις λάσπες, τα μπάζα και το νερό, καθώς βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που συνεχώς ξαναγέμιζε.

Ωστόσο, το μεσημέρι η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι έχουν βρεθεί ζωντανοί δύο αγνοούμενοι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων τεσσάρων ατόμων διατηρώντας τους φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να φτάσει τα 20.

Δώδεκα άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας μιας γυναίκας είναι πιο σοβαρή και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Μάνδρα - απεγκλωβισμός - ηλικιωμένη γυναίκα - πλημμύρες

Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι τέσσερις αγνοούμενοι βρίσκονταν είτε στα σπίτια τους είτε σε οχήματα στην εθνική οδό Ελευσίνας Θηβών και δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Τετάρτης, οπότε και ξεκίνησε η κακοκαιρία.



Ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκεται και ένας κυνηγός, ο αδερφός ενός εκ των αγνοουμένων νεκρών της ανείπωτης τραγωδίας.

Πλημμύρες - Αττική - Μάνδρα - Ν. Πέραμος - καταστροφές

Δημοσία δαπάνη οι κηδείες των θυμάτων 

Δημοσία δαπάνη θα τελεστούν οι κηδείες των θυμάτων της φονικής θεομηνίας, που έπληξε τις περιοχές της Μάνδρας, της Μαγούλας και της Νέας Περάμου. Την σχετική απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, λόγω της κήρυξης από τον πρωθυπουργό της χώρας τριήμερου εθνικού πένθους, υπέγραψε, εξάλλου, και  απόφαση η οποία ορίζει ότι η Σημαία θα κυματίζει μεσίστια σε όλα τα δημόσια κτίρια από την 15η Νοεμβρίου έως και την 17η Νοεμβρίου 2017.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής 

Η εικόνα της παραλίας μεταξύ Μεγάλου Πεύκου και του οικισμού Νεράκι, σε μικρή απόσταση από εκεί που βρήκε τραγικό θάνατο ένας άνδρας ακόμα και η πινακίδα των αντιπλημμυρικών έργων...

Η Μάνδρα, που θρηνεί τους περισσότερους νεκρούς και η Νέα Πέραμος έχουν πληγεί περισσότερο, ενώ σοβαρές είναι οι καταστροφές σε Μέγαρα, Ελευσίνα και Μαγούλα.

Μάνδρα - πλημμύρες - καταστροφές - βροχή

Η νύχτα ήταν αγωνιώδης για τους αγνοούμενους, εξαντλητική για την Πυροσβεστική και τα συνεργεία των Αρχών που επιχειρούν στις πληγείσες περιοχές, αλλά κυρίως για τους κατοίκους που βρέθηκαν άστεγοι και με κατεστραμμένες τις περιουσίες τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Όσοι επιβίωσαν πέρασαν εφιαλτική νύχτα, λίγοι ήταν αυτοί που διανυκτέρευσαν στα ξενοδοχεία της περιοχής που επιστρατεύτηκαν, αφού οι περισσότεροι παρέμειναν να παραφυλούν τα ήδη κατεστραμμένα σπίτια τους, φοβούμενοι πλιάτσικο. Οι σκηνές που εκτιλύχθηκαν τη νύχτα ήταν δραματικές. Όπως περιέγραψε ο Σπύρος Λεβιδιώτης, που διανυκτέρευσε μαζί τους και μαζί με το συνεργείο του ΑΝΤ1, οι περισσότεροι άνθρωποι πέρασαν τη νύχτα φιλοξενούμενοι στους γείτονές τους ή έξω στο δρόμο. Χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό, κόσμος έβγαινε έξω για να μοιράσει φαγητό στους συνανθρώπους του. 

Σταδιακά η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης 

Τα περισσότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Μάνδρας, την Ελευσίνα και τη Νέα Πέραμο είχαν αποκατασταθεί μέχρι το μεσημέρι, παραμένουν, ωστόσο, χωρίς ηλεκτροδότηση περίπου 1.000 καταναλωτές, σε διάφορα σημεία των περιοχών που επλήγησαν.

Πλημμύρες - Αττική - Μάνδρα - Ν. Πέραμος - καταστροφές

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, οι ζημιές που υπέστη το Δίκτυο από τη χθεσινή θεομηνία ήταν πάρα πολύ μεγάλης έκτασης, καθώς καταστράφηκαν περίπου 40 στύλοι και προκλήθηκαν βλάβες σε γραμμές μέσης τάσης που ηλεκτροδοτούν χιλιάδες καταναλωτές, πλημμύρισαν υποσταθμοί, ενώ ένας εναέριος υποσταθμός ξηλώθηκε και άλλος, κλειστού τύπου, παρασύρθηκε από τα νερά.

Ο Διαχειριστής τονίζει, τέλος, ότι τα συνεργεία συνεχίζουν να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης όλων των καταναλωτών.

Μάνδρα - πλημμύρες - καταστροφές - βροχή

Αναστέλλονται μέχρι το τέλος του 2017 οι διακοπές της ηλεκτροδότησης στους δοκιμαζόμενους δήμους της Αττικής, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΗ, ενώ θα εφαρμοστούν ρυθμίσεις για την εξόφληση των οφειλών «ως ελάχιστο δείγμα έμπρακτης συμπαράστασης στους κατοίκους που επλήγησαν». 

Επίσης, η Επιχείρηση εκφράζει τη θλίψη της για τα θύματα της χθεσινής πλημμύρας, που έπληξε τη Μάνδρα, τη Ν. Πέραμο και τη Μαγούλα. 

Στο πλευρό των πληγέντων Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς 

Από την πλευρά της, η Eurobank, «σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στις περιοχές Μάνδρας και Νέας Περάμου Αττικής,  ανακοινώνει ότι αναστέλλει από σήμερα (16-11-2017) τις ενέργειες είσπραξης απαιτήσεών της (τηλεφωνικές επικοινωνίες, αποστολή επιστολών καθυστέρησης, επιστολών Κώδικα Δεοντολογίας, εξωδίκων, αναγκαστικής εκτέλεσης), που αφορούν  σε δάνεια ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στις  παραπάνω περιοχές.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφορίες στα καταστήματα της Τράπεζας». 

Την ίδια ώρα, η Tράπεζα Πειραιώς, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, "με αίσθημα ευθύνης, θα σταθεί στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο Αττικής, καθώς και τη Σύμη, και με ευαισθησία θα ανταποκριθεί άμεσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της.

Το δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας βρίσκεται στη διάθεση ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων στις πληγείσες περιοχές και είναι έτοιμο να παράσχει ενημέρωση και συνδρομή σε όσους το χρειάζονται".

Πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης από την ΑΒ Βασιλόπουλος 

Παράλληλα, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει 500.000 ευρώ σε τρόφιμα έως το τέλος του έτους στα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες, στην περιοχή της Μάνδρας, Αττικής. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΑΒ Βασιλόπουλος, με ευαισθησία και ευθύνη, σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές, αναλαμβάνει πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης των ανθρώπων που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα, η ΑΒ Βασιλόπουλος, προχωρά άμεσα στην υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης για όλους τους εργαζομένους στις εγκαταστάσεις της στην Μάνδρα και ιδιαίτερα για όσους εργαζομένους κατοικούν στην περιοχή κι έχουν πληγεί.

Αναζητούνται ευθύνες

«Ο λαός μας αντέχει και θα αντέξει»: το μήνυμα αυτό έστειλε στο Πανελλήνιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφερόμενος στην τραγωδία που έπληξε τη δυτική Αττική.

Στη Μάνδρα μετέβη, το απόγευμα της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου και παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στην περιοχή της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών, ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Ι. Βασιλείου για την πορεία αντιμετώπισης των συνεπειών από τις φονικές πλημμύρες, ενώ από χθες κήρυξε τη χώρα σε εθνικό πένθος.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος,  διέταξε έρευνα για να διαπιστωθούν οι ευθύνες για τους θανάτους και τις καταστροφές στη δυτική Αττική και να διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις κι αν χρειαστεί θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Ανάμεσα στα ενδεχόμενα αδικήματα που ερευνώνται είναι και πολεοδομικές παραβάσεις. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ1, ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα αποτελεί η ανεύρεση των αγνοουμένων.

Πλημμύρες - Αττική - Μάνδρα - Ν. Πέραμος - καταστροφές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χθες επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές, σήμερα από την Χίο, ανέφερε ότι «η Νέα Δημοκρατία συγκρότησε ήδη μια ειδική επιστημονική επιτροπή η οποία θα μελετήσει σε βάθος αυτή την πρωτοφανή καταστροφή, θα αναζητήσει τα αίτιά της και θα προτείνει συγκεκριμένες λύσεις και παρεμβάσεις.

Στον τόπο της καταστροφής βρέθηκαν σήμερα η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη μας βρίσκεται στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, που μετρούν τις πληγές τους, στις οικογένειες των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισημαίνοντας ότι «στη Δυτική Αττική, όπου ζουν φτωχές λαϊκές οικογένειες, άνεργοι, μεροκαματιάρηδες άνθρωποι του μόχθου, εκτυλίσσεται εδώ και χρόνια ένα έγκλημα». 

Η επόμενη ημέρα 

Πηγή της καταστροφής ήταν τα νερά που υπό τη μορφή χειμάρρου κατέβηκαν από το όρος Πατέρα, συμπαρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Οι φωτιές των περασμένων ετών, έχουν αφήσει «φαλακρό» το βουνό, ενώ τα αντιπλημμυρικά έργα δεν άντεξαν. Μπαζωμένα ρέματα, χτισμένα με σπίτια ή ό,τι άλλο από πάνω τους, ήταν η κύρια αιτία που πνίγηκε, κυριολεκτικά, η Μάνδρα.

Νέα Πέραμος - βροχή - πλημμύρες

Ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Παπανικολάου, μάλιστα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κατηγόρησε ευθέως τη Δημοτική Αρχή ότι έχει εργοτάξιο πάνω στο μπαζωμένο ρέμα, με το δήμαρχο να αντιπαρέρχεται επιρρίπτοντας ευθύνες στην άτακτη κατασκευή της παλαιά Εθνικής Οδού. Σε κάθε περίπτωση, η τραγωδία ήταν συνδυασμός πολλών παραγόντων.

πλημμύρες - βροχή - καταστροφές - Μάνδρα - Αττική

Οι δημότες των πληγεισών περιοχών καλούνται να καταγράψουν τις ζημιές που έχουν υποστεί οι περιουσίες τους και να ενημερώσουν τις δημοτικές Αρχές, οι οποίες στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν αυτοψίες. Ο Πρωθυπουργός σε χθεσινή του δήλωση εγγυήθηκε την άμεση λήψη μέτρων για τη στήριξη των παθόντων, κάτι που επανέλαβε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα.

Τα σχολεία σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μαγούλα, Ελευσίνα και Μέγαρα θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά. Πρόκειται για περιοχές που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ανεστάλη η λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών των Ειρηνοδικείων Μεγάρων και Ελευσίνας έως και την 21η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη, εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών στη Δυτική Αττική, με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή.

Η νέα εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου, είναι ανοιχτή από το πρωί, καθώς δόθηκε στην κυκλοφορία από την Τροχαία το σημείο όπου είχε διακοπεί.

πλημμύρες - Ελευσίνα - Εθνική Οδός

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας εξακολουθεί η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων:

1)στο 39χλμ της Π.E.O.A.K, περιοχή Μεγάρων ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

2) στο 39χλμ της Π.E.O.A.K , περιοχή Νέας Περάμου ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

3)στην Π.E.O.A.K , κόμβος διυλιστηρίων ρεύμα προς Νέα Πέραμο

4)κόμβος Μάνδρας ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα

 5) 4χλμ Π.E.O Αθηνών – Θηβών ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα

6)στη διασταύρωση Μάνδρας – Μαγούλας για τις οδούς προς Θήβα

 7) στην οδό Στρατηγού Ρόκα στο ύψος του σούπερ μάρκετ Γαλαξίας ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, επίσης, διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Σαλαμίνος στη Σαλαμίνα και στα δύο ρεύματα από το ύψος της οδού Ζ. Πηγής έως την Λ/. Φανερωμένης. 

Η πρόγνωση του καιρού δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας ως προς την αποκατάσταση των ζημιών, καθώς αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες. Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει ήδη την κεντρική Ελλάδα και θα ξαναχτυπήσει την Αττική και τη δυτική Αττική, είναι και η αιτία που και σχολεία του Δήμου Αθηναίων που βρίσκονται κοντά σε ρέματα δε λειτούργησαν σήμερα, για λόγους ασφαλείας. 

Αδιάκοπες οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ενώ επί τόπου βρίσκονται και δυνάμεις του Στρατού. Μέχρι αργά χθες το βράδυ, είχαν απεγκλωβιστεί 88 άνθρωποι, από κτήρια και αυτοκίνητα, ενώ οι κλήσεις από χθες έχουν ήδη φτάσει τις 600 και αφορούν κυρίως σε άντληση υδάτων και λιγότερο σε αναζητήσεις ατόμων.

πλημμύρες - Μάνδρα - Αττική - ΕΜΑΚ

πλημμύρες - νύχτα - πούλμαν - Αττική - εθνική οδός

Την Πυροσβεστική και τον Στρατό συνδράμουν δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης ολόκληρης της Αττικής. Επί τόπου βρίσκονται 190 πυροσβέστες με 50 οχήματα, 70 συνεργεία άντλησης υδάτων, δυνάμεις της ΕΜΑΚ με βάρκες και σκύλους, όπως επιβεβαίωσε ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Αττικής, Κωνσταντίνος Γιόβας, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα. Ο ίδιος κάλεσε τους δημότες των περιοχών που έχουν πληγεί να καλέσουν το 199 αν χρειαστούν βοήθεια, ξεκαθαρίζοντας ότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής θα παραμείνουν στο σημείο μέχρις ότου εξομαλυνθεί η κατάσταση.

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΧθες 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας Χθες 19:35 | Ειδήσεις

Τι είπε ο εισαγγελέας στη δίκη για τον θάνατο του 22χρονου Ιάσονα, η μηχανή του οποίου συγκρούστηκε έξω από την Βουλή με το υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη, που οδηγούσε αστυνομικός.


Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωσηΧθες 16:59 | Ειδήσεις

Τον άνδρα αναζητούσαν και οι Αρχές της Ιταλίας. Με ποιο τρόπο προσπαθούσε να μην γίνει αντιληπτός.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο