LATEST NEWS
 
Ευρωεκλογές 2014 /Νέα /

Διακομματική Επιτροπή

Δημοσίευση: 14 Μαΐου 2014 22:37

Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή για τις ευρωεκλογές

Επί τάπητος στη συνεδρίαση τέθηκαν οι λεπτομέρειες σχετικά με  τους όρους, προϋποθέσεις και χρόνο προβολής, των κομμάτων.

Εκλογές- Κάλπη - Ψηφοδέλτιο - Ψήφος

Μετά την ανακήρυξη από τον Άρειο Πάγο των συνδυασμών κομμάτων, συνασπισμών κομμάτων και πολιτικών κινήσεων, που θα συμμετάσχουν στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Διακομματική Επιτροπή συνεδρίασε την Τετάρτη στην Αίθουσα Συνεδρίων/Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης – Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, έπειτα από πρόσκληση του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη  Μιχελάκη.

Στη συνεδρίαση καθορίστηκαν οι αναγκαίες λεπτομέρειες σχετικά με  τους όρους, προϋποθέσεις και χρόνο προβολής, κατά την προεκλογική περίοδο, των συνδυασμών κομμάτων, συνασπισμών κομμάτων και πολιτικών κινήσεων από τους δημόσιους και ιδιωτικούς  τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης,  καθώς και από τους φορείς παροχής συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών κάθε μορφής στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014.

Επίσης συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες που έχουν ανακύψει μέχρι σήμερα και ο υπουργός προέβη στις απαραίτητες  ενέργειες για την επίλυσή τους, ενώ συνέστησε στους εκπροσώπους των κομμάτων, συνασπισμών κομμάτων και πολιτικών κινήσεων να απευθύνονται στις Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης – Γενικής Γραμματείας  Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος, καθώς και ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κ. Αλέξανδρος Οικονόμου.

Pοή στη κατηγορία: Πολιτική
JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο