LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: Σήμερα 16:38

Αμαλιάδα: Θρήνος για τον 5χρονο Κωνσταντίνο

Ένα παιδί μόλις πέντε χρονών έδωσε τη μάχη για τη ζωή του, με τους γονείς, τους δασκάλους και τους συμμαθητές του στο πλάι του και νικήθηκε.

Παιδιατρικό Νοσοκομείο - Παίδων - Αγλαΐα Κυριακού

Η Αμαλιάδα και η εκπαιδευτική κοινότητα από χθες θρηνεί την απώλεια του πεντάχρονου Κωνσταντίνου Τσουπαρέλου ενός παιδιού που στα πρώτα του κιόλας βήματα βρέθηκε αντιμέτωπο να παλέψει με το «θεριό» του καρκίνου.

Τον τελευταίο χρόνο από όταν έγινε γνωστό το πρόβλημα της υγείας του πεντάχρονου μαθητή, εκπαιδευτικοί και γονείς στο σχολείο που φοιτούσε υποστήριξαν έμπρακτα την οικογένειά του δίνοντάς τους δύναμη στη μεγάλη μάχη που ξεκινούσαν για να σωθεί ο μικρός τους Κωνσταντίνος.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το άκουσμα του θανάτου ειδικά όταν πρόκειται για ένα παιδί που δεν πρόλαβε να ζήσει. Η νεκρώσιμη έγινε το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας.

Πηγή: patrisnews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Βρέθηκε νυχτερίδα στο δωμάτιό του

“Cassandra” - Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα συνεχιστούν τα φαινόμενα

Πάτρα: Σπείρα άδειαζε σπίτια επί σειρά ετών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)Σήμερα 19:35 | Ειδήσεις

Στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας έπεσε ένας ανήλικος μαθητής, στη Θεσσαλονίκη.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)Σήμερα 16:45 | Ειδήσεις

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, ενώ εργαζόταν, σήμερα τα ξημερώματα. Καρέ - καρέ η μεταφορά της σορού του.

Μίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)Σήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Ο ANT1, "αποχαιρετά" τον Μίμη Πλέσσα, τον αγαπημένο συνθέτη με την πλούσια προσφορά του στη μουσική. Οι σπουδές στο εξωτερικό και οι διακρίσεις του μεγάλου καλλιτέχνη.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΧθες 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15Μακρόν: Να σταματήσει η πώληση όπλων που χρησιμοποιούνται στη Γάζα20:02ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής19:48Θεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)19:35Basket League: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ με “διπλό” στο Αλεξάνδρειο19:21Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή19:08Βία ανηλίκων - Καταγγελία: 4 ανήλικες έδωσαν ραντεβού σε 13χρονη και την χτύπησαν18:54ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης κατέθεσε την υποψηφιότητα του18:41Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταθμό διοδίων (εικόνες)18:27Παναθηναϊκός – Αράο: Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο18:14Αμαλιάδα: Θρήνος για τον 5χρονο Κωνσταντίνο18:01Εκτροπή ασθενοφόρου στην Καισαριανή (εικόνες)17:47ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου17:34Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του Ράμα17:20Θεσσαλονίκη: Είχε φυλακίσει μετανάστες σε διαμέρισμα και τους εκβίαζε17:07Κακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)16:54Πάτρα: Σπείρα άδειαζε σπίτια επί σειρά ετών16:40Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθηνών - Κορίνθου από πτώση δέντρων 16:27ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος κατέθεσε την υποψηφιότητα του16:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο