LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 18:34

Βία ανηλίκων - Καταγγελία: 4 ανήλικες έδωσαν ραντεβού σε 13χρονη και την χτύπησαν

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με μία 13χρονη να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.

Ασθενοφόρο - ΕΚΑΒ

Τέσσερις ανήλικες συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελία μίας 13χρονης ότι την απείλησαν, την χτύπησαν και της απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό.

Το νέο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους συνέβη, σύμφωνα με την καταγγελία, την περασμένη Πέμπτη στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, ενώ η επίθεση φαίνεται να αποδίδεται, κατά τις πρώτες πληροφορίες, σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Η 13χρονη απευθύνθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως περιέγραψε η ίδια στους αστυνομικούς, όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη, κατόπιν επικοινωνίας που είχε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου συμφώνησε να συναντηθεί με κάποια από τις ανήλικες προκειμένου να συζητήσουν. Στο ραντεβού εμφανίστηκαν, κατά την καταγγέλλουσα, τέσσερις ανήλικες, δύο 13χρονες και δύο 15χρονες, που την απείλησαν, ασκώντας σωματική βία εναντίον της. Αποχωρώντας δε, φέρονται να της αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό που είχε πάνω της.

Οι ανήλικες συνελήφθησαν ένα 24ωρο αργότερα και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες.

Ειδήσεις σήμερα:

Αμαλιάδα: Θρήνος για τον 5χρονο Κωνσταντίνο

Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταθμό διοδίων (εικόνες)

Ιωνάς Καρούσης: Αποσύρει την ανάρτηση της η παλαιστινιακή παροικία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)Σήμερα 19:35 | Ειδήσεις

Στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας έπεσε ένας ανήλικος μαθητής, στη Θεσσαλονίκη. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)Σήμερα 16:45 | Ειδήσεις

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, ενώ εργαζόταν, σήμερα τα ξημερώματα. Καρέ - καρέ η μεταφορά της σορού του.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Σήμερα 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΧθες 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)21:23Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Νίκη με ανατροπή για τους Αχαιούς21:09Ρώμη: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)20:56Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στο Περιστέρι20:42Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15Μακρόν: Να σταματήσει η πώληση όπλων που χρησιμοποιούνται στη Γάζα20:02ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής19:48Θεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)19:35Basket League: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ με “διπλό” στο Αλεξάνδρειο19:21Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή19:08Βία ανηλίκων - Καταγγελία: 4 ανήλικες έδωσαν ραντεβού σε 13χρονη και την χτύπησαν18:54ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης κατέθεσε την υποψηφιότητα του18:41Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταθμό διοδίων (εικόνες)18:27Παναθηναϊκός – Αράο: Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο18:14Αμαλιάδα: Θρήνος για τον 5χρονο Κωνσταντίνο18:01Εκτροπή ασθενοφόρου στην Καισαριανή (εικόνες)17:47ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου17:34Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του Ράμα17:20Θεσσαλονίκη: Είχε φυλακίσει μετανάστες σε διαμέρισμα και τους εκβίαζε17:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο