LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 13:24 | Ανανέωση: Σήμερα 14:00

Ηράκλειο: Επιτέθηκαν με βαριοπούλα σε πατέρα και γιο

Η αστυνομία αναζητά τους δύο άνδρες ενώ συλλέγει υλικό από κάμερες ασφαλείας

Περιπολικό - Αστυνομία - νύχτα - αρχειο

(εικόνα αρχείου)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες σε δρόμο του Ηρακλείου όταν δύο άτομα επιτέθηκαν με βαριοπούλα σε πατέρα και γιο.

Η τοπική κοινωνία είναι "παγωμένη" μετά το περιστατικό που δημιουργεί ανασφάλεια στους κατοίκους.

Πιο συγκεκριμένα πατέρας και γιος που επέβαιναν σε φορτηγό κατήγγειλαν ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, κατέβηκαν από το όχημα στην οδό Μενελάου στην περιοχή του Εσταυρωμένου και επιτέθηκαν στον πατέρα με βαριοπούλα και στον γιo με μπουνιές.

Οι αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ανδρών που επιτέθηκαν σε πατέρα και γιο.

πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ασπρόπυργος: Τραυματίες αστυνομικοί σε καταυλισμό Ρομά

Ιταλία: Νεκρά παιδιά σε κατάρρευση κτηρίου (εικόνες)

Φονικό τροχαίο με νταλίκα που τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜάριος Σαλμάς: Το παρασκήνιο της διαγραφής τουΣήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Γιατί παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Μάριος Σαλμάς από τον Πρωθυπουργό. Οι τοποθετήσεις και η αντίδρασή του.

Πέτρου Ράλλη - Τροχαίο δυστύχημα: Πληροφορίες αναζητά η ΑστυνομίαΣήμερα 15:36 | Ειδήσεις

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε την ζωή του ο οδηγός μιας μηχανής στην Πέτρου Ράλλη. Βοήθεια από τους πολίτες ζητά η Αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο.

Ιταλία: Νεκρά παιδιά σε κατάρρευση κτηρίου (εικόνες)Σήμερα 11:34 | Ειδήσεις

Πως συνέβη η τραγωδία που κόστισε την ζωή στα παιδιά, που βρίσκονταν μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας τους στο σπίτι τους

ΚΟΚ: 1000 κάμερες θα καταγράφουν παραβάσεις - Πρόστιμα με sms στο κινητόΣήμερα 10:09 | Ειδήσεις

Έρχεται το νέο σύστημα για την οδική ασφάλεια που έχουν εκπονήσει δύο υπουργεία. Πως θα “παρακαλουθούνται” και θα διαπιστώνονται οι παραβάσεις Αττική. Πως θα βεβαιώνονται τα ανάλογα πρόστιμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λούνα Παρκ - Μνημόσυνο Γιάννη: Θλίψη στην Βέροια για τον 19χρονο16:14Emilia Romagna MotoGP: Ο Ένεα Μπαστιανίνι μεγάλος νικητής16:00Πέτρου Ράλλη - Τροχαίο δυστύχημα: Πληροφορίες αναζητά η Αστυνομία15:46Το Δασαρχείο θέλει να κατεδαφίσει το “γατόσπιτο” της Καλλιθέας15:33 Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών: Μόλις το 2% κάνει καταγγελία στις Αρχές15:19Ευρωκοινοβούλιο - Τέμπη: Προσφυγή της Left για το χαρτοφυλάκιο Τζιτζικώστα15:05Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Οι ριζικές αλλαγές και η επίδραση στην αγορά ακινήτων14:52Μάριος Σαλμάς: Το παρασκήνιο της διαγραφής του14:40Έβρος: Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητή μεταναστών14:27ΔΥΠΑ - ΕΦΚΑ: Πληρωμές έως τις 27 Σεπτεμβρίου σε 4,2 εκατομμύρια δικαιούχους14:13Ηράκλειο: Επιτέθηκαν με βαριοπούλα σε πατέρα και γιο14:00Χαλκιδική: Διπλός σεισμός στο Άγιον Όρος13:46Νέα Υόρκη - Ερντογάν: Εκδηλώσεις “λατρείας” κατά την υποδοχή του (βίντεο)13:32Πλαστά πτυχία: Νέα καταδίκη για 55χρονο με... περγαμηνές από το εξωτερικό13:19Κεραμέως για συντάξεις: Αύξηση 2,2% με 2,5%13:06Άσθμα: Υψηλότερος κίνδυνος για άτομα με διαβήτη12:52Κέρκυρα: Το “παρκάρισμα” του.. αιώνα (εικόνες)12:39Ουκρανία: Telegram τέλος για στρατιωτικούς και αξιωματούχους12:25Μπελέρης: Μου πρότειναν να ζητήσω άσυλο στις Βρυξέλλες, αλλά... (βίντεο)12:12Ασπρόπυργος: Τραυματίες αστυνομικοί σε καταυλισμό Ρομά11:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο