LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Ιουλίου 2024 09:28

Ολυμπιακοί Αγώνες - Σάκκαρη: Θα πάρω μετάλλιο στο Παρίσι

Λίγες ώρες μετά από την τούρτα γενεθλίων και το κεράκι που έσβησε στο Ολυμπιακό Χωριό, η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια εξέφρασε την πίστη της ότι θα κατακτήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Wimbledon -Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη έσβησε το κεράκι στην τούρτα για τα γενέθλια της, σε μία μικρή γιορτή που έγινε εχθές (25/7) στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Χωριό. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, δεν έκρυψε την χαρά της και πλέον είναι έτοιμη να διακριθεί και στο Ολυμπιακό τουρνουά. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε ότι η κλήρωση δεν ήταν καλή, αλλά έχει πολύ θετική σκέψη και ξεκαθάρισε ότι πιστεύει πως θα καταφέρει να ανέβει στο βάθρο!

Η συνέντευξη της Μαρίας Σάκκαρη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Ερώτηση: Μαρία χρόνια πολλά. Είναι η δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες που γιορτάζεις στο Ολυμπιακό Χωριό. Πως έζησες αυτήν την εμπειρία;

Μαρία Σάκκαρη: Είναι πολύ ξεχωριστό να περνάω τα γενέθλια μου, εδώ στο Ολυμπιακό Χωριό με την ελληνική αποστολή. Νομίζω είναι κάτι που δεν μπορούν να ζήσουν πολλοί άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Εκτιμώ πάρα πολύ την κίνηση και την σκέψη από την ομάδα.

Ερώτηση: Ποιά είναι η εκτίμηση σου για την κλήρωση στο Ολυμπιακό τουρνουά;

Μαρία Σάκκαρη: Στο τένις κοιτάμε μόνο τον πρώτο γύρο. Ποτέ δεν κοιτάω όλο το ταμπλό. Προσωπικά αυτό με βοηθά να σκεφθώ μόνο το πρώτο ματς. Είναι δύσκολες κληρώσεις και στα τρία ταμπλό, αλλά είμαστε θετικοί, αισθάνομαι καλά και ελπίζω να πάει πάρα πολύ καλά.

Ερώτηση: Στην... τούρτα πάντως έκανες λόγο για ένα μετάλλιο. Πιστεύεις ότι μπορείς να το πετύχεις;

Μαρία Σάκκαρη: Εννοείται πως το πιστεύω, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος αυτής της χρονιάς.

Ερώτηση: Με την αξία και τις επιτυχίες σας (σ.σ. μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά)), έχετε αναδείξει ιδιαίτερα το τένις και ο κόσμος περιμένει πολλά από εσάς. Τι μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις;

Μαρία Σάκκαρη: Νομίζω ότι το τένις τα τελευταία χρόνια είναι σε ανοδική πορεία. Εχει γίνει πολύ διαδεδομένο άθλημα στην Ελλάδα. Νομίζω ότι κι εγώ και ο Στέφανος έχουμε πετύχει πάρα πολλά. Το κάνουμε με όλη μας την αγάπη και χαρά για την χώρα μας. Είμαστε πάντα πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι όταν εκπροσωπούμε την Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλήνιες - Βάσεις: Οι υψηλότερες, οι χαμηλότερες και οι περιζήτητες σχολές

Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες την Παρασκευή

Αγία Παρασκευή: Η Προστάτιδα των ματιών που γιορτάζει σήμερα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο