LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Ιουλίου 2024 13:16 | Ανανέωση: 22 Ιουλίου 2024 13:25

Champions League - ΠΑΟΚ: Ο αντίπαλός του στον Γ' προκριματικό γύρο

Ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει ο "δικέφαλος του βορρά" στον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Champions League - Ρεάλ Μαδρίτης - Μπορούσσια Ντόρτμουντ

Τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία)-Κλάκσβικ (Νησιά Φερόε) για τον β΄ προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/7) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, εφόσον ο «Δικέφαλος του βορρά» ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μπόρατς Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 6 ή 7 Αυγούστου εκτός έδρας, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου στην Τούμπα.

Τον ηττημένο του ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία)-Κλάκσβικ (Νησιά Φαρόε) για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ και στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αν ο «Δικέφαλος του βορρά» αποκλειστεί από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/7) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 15/8.

Τα ζευγάρια του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League, όπως προέκυψαν από την κλήρωση:

CHAMPIONS PATH

  • Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) ή Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) ή Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία)
  • Τσέλιε (Σλοβενία) ή Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) ή Πετροκούμπ (Μολδαβία)
  • Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) ή Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)-Στεάουα Βουκ. (Ρουμανία) ή Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
  • Μάλμε (Σουηδία) ή Κλάκσβικ (Νησιά Φαρόε)-ΠΑΟΚ ή Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)
  • UE Σάντα Κολόμα (Ανδόρα) ή Μίντιλαντ (Δανία)-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) ή Δε Νιου Σέιντς (Ουαλία)
  • Πανεβέζις (Λιθουανία) ή Γιαγκιελόνια Μπιάλιστοκ (Πολωνία)-Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) ή RFS (Λετονία)

LEAGUE PATH

  • Σλάβια Πράγας (Τσεχία)-Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο)
  • Λιλ (Γαλλία)-Λουγκάνο (Ελβετία) ή Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
  • Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) ή Παρτιζάν (Σερβία)-Ρέιντζερς (Σκωτία)
  • Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Τβέντε (Ολλανδία)

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 6 ή 7 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 13/8.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυπριακό - Γεραπετρίτης: Η τουρκική πλευρά ακολουθεί πιο ακραία γραμμή

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ετοιμάζει την “επίθεση” του κατά της Χάρις

“Τ' Αϊ Λιός γυρίζει ο καιρός αλλιώς”… και φέτος


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μεταναστευτικό: Αύξηση και επιτάχυνση των επιστροφών από την ΕΕΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Την ανάγκη για αποφασιστική δράση σε όλα τα επίπεδα για το Μεταναστευτικό, επισημαίνουν οι 27 ηγέτες. Τι αναφέρουν τα συμπεράσματα της Συνόδου για την Μέση Ανατολή.

Ελληνοτουρκικά - Φιντάν: Πρώτα η διπλωματία, αλλά και ο Στρατός μας είναι έτοιμος για όλα...Σήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Για σύμπλεγμα προβλημάτων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία και για την ανάγκη ηρεμίας στην περιοχή, έκανε λόγο ο Τούρκος ΥΠΕΞ. Τι δήλωσε για το Ισραήλ και το Ιράν.

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την κατάσταση των επιβατών. Πως συνέβη το ατύχημα και το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα.

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από droneΣήμερα 09:13 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον ηγέτη της Χαμάς λίγο πριν σκοτωθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Το Συνέδριο, τα μπουζούκια και τα 4 ερωτήματα του Κασσελάκη10:13Προαστιακός στην γραμμή μετρό - Οικονόμου: Ο μηχανοδηγός πέρασε δύο κόκκινα “σερί” (βίντεο)10:00Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Νότια Κορέα είναι εχθρική χώρα (βίντεο)09:46Καταγγελία: “Το παιδί μου ξυλοκοπήθηκε στο νηπιαγωγείο - Δεν θέλει να πάει ξανά” (βίντεο)09:32Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από drone09:19Σύνοδος Κορυφής - Μεταναστευτικό: Αύξηση και επιτάχυνση των επιστροφών από την ΕΕ09:03Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)08:52Αλλαγή ώρας: Γυρίζουμε μπροστά ή πίσω τους δείκτες των ρολογιών;08:39Συρμός Προαστιακού σε γραμμή Μετρό - Συνδικαλιστές: Έκαναν λάθη και ο σταθμάρχης και ο μηχανοδηγός08:25Ελληνοτουρκικά - Φιντάν: Πρώτα η διπλωματία, αλλά και ο Στρατός μας είναι έτοιμος για όλα...08:12Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση στα 1200 ευρώ - Μεγαλύτερο το ποσό για το ρεύμα07:59Ηλεία - Τροχαίο: Νεκρή μία γυναίκα σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων (εικόνες)07:45Πέλλα: Γιατρός καταδικάστηκε για θάνατο ασθενούς από έμφραγμα07:31Εορτολόγιο - 18 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:18Revenge porn: Εκβίαζε την πρώην με γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της07:04Σινουάρ: Το χρονικό του θανάτου του και οι αιχμές ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός (εικόνες)06:50Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 91 σημεία06:36Αθήνα: Βιασμός 6χρονης από 45χρονο06:23Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή06:09Φόρτωσαν 50 κιλά χασίς στο αμάξι και... βγήκαν στην Εθνική Οδό00:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο