LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Ιουλίου 2024 22:24

Ηράκλειο: Λεωφορείο έπεσε σε φυλάκιο - Τραυματίας η υπάλληλος

Ένα απίστευτο περιστατικό που οδήγησε στον τραυματισμό εργαζόμενης στο κεφάλι, συνέβη στον χώρο που σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία κοντά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Περιπολικό - Ασθενοφόρο - Ημέρα

Λεωφορείο έπεσε πάνω στο φυλάκιο (και το έριξε) που υπάρχει στην είσοδο για τον έλεγχο των οχημάτων που σταθμεύουν μέχρι να πάνε στο αεροδρόμιο και να παραλάβουν τουρίστες, ενώ μέσα βρισκόταν η υπάλληλος, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Ο χώρος όπου συνέβη το περιστατικό, λειτουργεί υπό την ευθύνη του Συνδέσμου Τουριστικών και ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βλατάκης είπε στο patris.gr ότι προέχει η υγεία της εργαζόμενης και ότι ούτε εκείνος έχει καταλάβει πως κατέληξε το τουριστικό λεωφορείο πάνω στο φυλάκιο του χώρου στάθμευσης, όπου μέσα βρισκόταν το κορίτσι.

«Θα φοράει κολλάρο για να δούμε πως θα πάει η κοπέλα τις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς, που δεν είχαμε χειρότερα» σχολίασε ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων.

Ειδήσεις σήμερα:  

Η παρατράπεζα στην Γλυφάδα, οι “μπίζνες” με το Ιράν και ο “κολλητός” του Ερντογαν

Λασίθι: Προφυλακιστέος ο άνδρας που σκότωσε τον μπατζανάκη του

Τέξας – “Μπέριλ”: Τροπική καταιγίδα “σαρώνει” την πολιτεία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασίαΣήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Παράταση δόθηκε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”Σήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Όλες οι προσελεύσεις των υποψηφίων και των υψηλών στελεχών κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Η διαδικασία, τα ποσοστά προσέλευσης και τα... ευτράπελα.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)Σήμερα 16:34 | Ειδήσεις

Θλίψη στην εξόδιο ακολουθία του άτυχου 54χρονου που έχασε τη ζωή του στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας.

Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίαςΣήμερα 12:47 | Ειδήσεις

Ποια ήταν η αρχική εκτίμηση των γιατρών για το υπόλοιπο ζωής που απομένει στον Σάμι Μπάσο ο οποίος τελικά τους διέψευσε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασία18:39Άνδρος: Ψάρευε με δυναμίτη και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ18:25Πανσερραϊκός - ΟΦΗ: Μεγάλο “διπλό” των Κρητών στις Σέρρες18:11Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ17:58Όρμπαν - Μεταναστευτικό: Αν συνεχίσουν να έρχονται παράτυποι μετανάστες θα τους πάμε… στις Βρυξέλλες17:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)17:30Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 - Πόσες χιλιάδες είναι τα νέα μέλη και οι φίλοι17:16Ναρκωτικά: Είχαν τα χρήματα από τα...κέρδη τους σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)17:03Κασσελάκης: Δεν είχα και δεν έχω κανέναν άλλο εκτός από εσάς (εικόνες)16:50Ισραήλ: Αιματηρή επίθεση από ένοπλο (βίντεο)16:36ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ανήλικος εμφανίστηκε στην προεκλογική συγκέντρωση με “πλήρη εξάρτηση”16:23ΣΥΡΙΖΑ - Φάμελλος: Πρέπει να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας γιατί έχει απαξιωθεί16:09ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Παράταση ψηφοφορίας ζητά ο Δούκας15:55Λάδι άγνωστης προέλευσης πωλούσε άνδρας σε Κιλκίς και Σέρρες15:41Λίβανος: Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ15:28Αίγινα: Οδηγός παρέσυρε πεζή και… έπεσαν και οι δυο στην θάλασσα15:14Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες) 15:01Λευκάδα: 17χρονος επιτέθηκε με λοστό στον πατέρα της κοπέλας του14:47Βοιωτία: Η ΕΛΑΣ απελευθέρωσε 11 μετανάστες θύματα εργασιακής εκμετάλλευσης (εικόνες)14:34Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass14:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο