LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 06 Οκτωβρίου 2024 14:42

Λευκάδα: 17χρονος επιτέθηκε με λοστό στον πατέρα της κοπέλας του

Μαζι με άλλους νεαρούς, ο ανήλικος έστησε "ενέδρα" στον άνδρα και του επιτέθηκαν όλοι μαζί, κάποιοι μάλιστα με σφυριά και οικοδομικά εργαλεία.

Λοστός

Ένας 17χρονος, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την κόρη 40χρονου, φέρεται να κατέφερε χτύπημα με λοστό στο κεφάλι του πατέρα την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του σε παραλιακό χωριό της Λευκάδας.

Όπως μεταδίδει το ilefkada.gr, η σχετική δικογραφία αναφέρει ότι ο 17χρονος, μαζί με ακόμη τρία άτομα, επιτέθηκαν στον 40χρονο την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του. Οι τέσσερις νεαροί του επιτέθηκαν με σφυριά και άλλα οικοδομικά εργαλεία ενώ ο 17χρονος τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι τέσσερις νεαροί κρατούνται στα κρατητήρια της αστυνομίας της Λευκάδα και τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον ανακριτή κουβαλώντας βαριές κατηγορίες.

Το επίσημο δελτίο τύπου της Αστυνομίας ανέφερε: «Συνελήφθησαν, χθες (05.10.2024), στη Λευκάδα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, τέσσερα άτομα -δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί-, εκ των οποίων ένας ανήλικος 17 ετών, οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 40χρονο ημεδαπό. Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο 40χρονος, βραδινές ώρες, της Παρασκευής (04.10.2024), εξερχόμενος από την οικία του, δέχθηκε επίθεση από τους παραπάνω δράστες, με διάφορα οικοδομικά εργαλεία (σφυριά, λοστούς και βαριοπούλες), ενώ ο 17χρονος του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι, με λοστό, τραυματίζοντάς τον. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν και οι γονείς του 17χρονου, εκ των δραστών, για την παραμέληση της εποπτείας του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής κατά συναυτουργία, συμμετοχής σε συμμορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, παραπέμφθηκαν στον κ. Ανακριτή».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Cassandra”: “Κόπηκε” δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες)

Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες)

ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης23:59Αργεντινή: Λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι – τουλάχιστον 9 νεκροί (εικόνες)23:45Κιλκίς: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες με λεία 65.000 ευρώ23:31Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Αθανάσιο23:17Ολυμπιακός - ΑΕΚ: “Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι23:02Δημοπρασία: Πίνακας του Μοντιλιάνι πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ22:46Ηράκλειο: Συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών22:32Αιματηρό επεισόδιο στη Περαία Θεσσαλονίκης22:19ΠΑΟΚ – Βόλος: Νίκη και κορυφή για τον “Δικέφαλο”22:05Λίβανος: Τρεις νεκροί από ισραηλινά πλήγματα21:52ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι το τέλος Οκτωβρίου21:38Ιωάννινα: Συνελήφθη "κατά συρροή" διαρρήκτης21:25ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή και ο φερόμενος ως υπαρχηγός21:11Νύχτα τρόμου για 17χρονη στη Σαντορίνη – Κατέρρευσε μετά από κατανάλωση ποτού20:58Λεβαδειακός – Άρης: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις20:44Τραγωδία στα Χανιά: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια πανηγυριού 20:31Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για το “τριφύλλι”20:17Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:04Ηράκλειο: Άγριος καυγάς μεταξύ γυναικών που είχε κατάληξη... το χειρουργείο19:50Θεσσαλονίκη: Οι αρχές συνέλαβαν τον υπεύθυνο και το σερβιτόρο νυχτερινού κέντρου, οι οποίοι πούλησαν αλκοόλ σε ανήλικες19:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο