LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: Σήμερα 18:31 | Ανανέωση: Σήμερα 18:39

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασία

Παράταση δόθηκε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ - Εκλογές - κάλπη

Παράταση μίας ώρας δόθηκε στη διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, μετά τη μεγάλη προσέλευση του κοινού στα 950 εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί σε όλη την επικράτεια. Οι κάλπες που επρόκειτο να κλείσουν στις 19:00, θα κλείσουν τελικά στις 20:00 και σύμφωνα με την αρμόδια Επιτροπή, αν υπάρξουν επί μέρους ουρές, θα δοθούν ανάλογες παρατάσεις.

Η προσέλευση μέχρι τις 19:50 ήταν και μαζί με τα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού ήταν στις 299.000 μία αύξηση της τάξης του 11 - 12% συγκριτικά με τα ποσοστά του 2021. Τα μεγαλύερα ποσοστά προσέλευσης ήταν στην Αττική, την Πελοπόννησο και την κεντρική Μακεδονία.

Εκλογές  ΠΑΣΟΚ - κάρτες

Εκλογές  ΠΑΣΟΚ - κάρτες

Χαρακτηριστικό της μεγάλης προσέλευσης ήταν το ότι έσπασε το φράγμα του 2021, οπότε και είχαν ψηφίσει 270.000 μέλη, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως η εγγραφή νέων μελών έχει φτάσει στις 165.000.

ΠΑΣΟΚ - Εκλογές - κάλπη

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στο Λονδίνο Ισαάκ Καριπίδης οι κάλπες εκεί έκλεισαν στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) και ψήφισαν 258 πολίτες. Την προηγούμενη φορά ήταν 224, μία άνοδος της τάξης του 11,5%.

Αντώνης Σεφερλής, από την Χαριλάου Τρικούπη, μεταφέρει όλα τα νεότερα από την εκλογική διαδικασία, για τον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr, με συνεχή ενημέρωση.

Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται λίγο μετά τις 21:00. Συγκεκριμένα, στις 21:15 αναμένεται το 15% των αποτελεσμάτων.

Οι έξι υποψήφιοι αναμένουν τα αποτελέσματα που θα κρίνουν την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά πριν το ποιοι θα καταφέρουν να βρεθούν στον δεύτερο γύρο, την επόμενη Κυριακή.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρακολουθεί τα αποτελέσματα από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος από το γραφείο του στην Κολοκοτρώνη. Η Νάντια Γιαννακοπούλου βρίσκεται στο σπίτι της με την οικογένειά της και η Άννα Διαμαντοπούλου στο γραφείο της, στην Αθανασίου Διάκου. Ο Χάρης Δούκας θα δει τα αποτελέσματα από το γραφείο του, στη Χαριλάου Τρικούπη (νούμερο 18) και ο Μιχάλης Κατρίνης με την επιστροφή του από την Ηλεία μετέβη στο γραφείο του, όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)

Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ

Άνδρος: Ψάρευε με δυναμίτη και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 300000 οι ψηφοφόροι - Αγωνία για το αποτέλεσμαΣήμερα 19:00 | Ειδήσεις

Συνεχής ροή ενημέρωσης - Σε ποια τμήματα και γιατί δόθηκε παράταση στις εκλογές. Δεκάδες χιλιάδες τα νέα μέλη, που "αποπροσανατολίζουν" τις εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα. Που θα δουν οι υποψήφιοι την ετυμηγορία της κάλπης.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ένταση στις κάλπες για ψήφους από... ΝεοδημοκράτεςΣήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Ένταση σημειώθηκε σε εκλογικά τμήματα, όταν πήγαν να ψηφίσουν γνωστά γαλάζια στελέχη, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)Σήμερα 16:34 | Ειδήσεις

Θλίψη στην εξόδιο ακολουθία του άτυχου 54χρονου που έχασε τη ζωή του στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας.

Ισραήλ - Λίβανος: Από τα σύνορα έστειλε μήνυμα νίκης ο Νετανιάχου (εικόνες)Σήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Μήνυμα εμψύχωσης έστειλε στους στρατιώτες του Ισραήλ ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος μετέβη στα σύνορα με τον Λίβανο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πανιώνιος – Κολοσσός: Με ανατροπή η επιστροφή του στην Basket League20:26Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ένταση στις κάλπες για ψήφους από... Νεοδημοκράτες20:13Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 300000 οι ψηφοφόροι - Αγωνία για το αποτέλεσμα20:00Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες, βροχές και ομίχλη την Δευτέρα19:47Ισραήλ - Λίβανος: Από τα σύνορα έστειλε μήνυμα νίκης ο Νετανιάχου (εικόνες)19:33Καλλιθέα - Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλη νίκη για τους Αρκάδες19:20Basket League: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα την Καρδίτσα19:06Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε τζαμί στον Λίβανο - Κλείνει αεροδρόμια το Ιράν (βίντεο)18:52Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασία18:39Άνδρος: Ψάρευε με δυναμίτη και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ18:25Πανσερραϊκός - ΟΦΗ: Μεγάλο “διπλό” των Κρητών στις Σέρρες18:11Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ17:58Όρμπαν - Μεταναστευτικό: Αν συνεχίσουν να έρχονται παράτυποι μετανάστες θα τους πάμε… στις Βρυξέλλες17:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)17:30Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 - Πόσες χιλιάδες είναι τα νέα μέλη και οι φίλοι17:16Ναρκωτικά: Είχαν τα χρήματα από τα...κέρδη τους σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)17:03Κασσελάκης: Δεν είχα και δεν έχω κανέναν άλλο εκτός από εσάς (εικόνες)16:50Ισραήλ: Αιματηρή επίθεση από ένοπλο (βίντεο)16:36ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ανήλικος εμφανίστηκε στην προεκλογική συγκέντρωση με “πλήρη εξάρτηση”16:23ΣΥΡΙΖΑ - Φάμελλος: Πρέπει να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας γιατί έχει απαξιωθεί16:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο