LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: Σήμερα 16:44

Άνδρος: Ψάρευε με δυναμίτη και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του άνδρα που μεταφ.ερθηκε στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του από δυναμίτη κατά τη διάρκεια χαρέματος. Πώς συνέβη το περιστατικό.

Βάρκες - ψάρεμα - ψαρόβαρκες

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ, εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται, από το απόγευμα του Σαββάτου, ένας 77χρονος, που τραυματίστηκε στο χέρι μετά από χρήση εκρηκτικής ύλης (δυναμίτη) στο ψάρεμα, μαζί με τον γιο του στην παραλία «ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ» 'Ανδρου.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα στο σημείο του συμβάντος μετέβη άμεσα περιπολικό σκάφος και αφου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον 77χρονο, μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι Κάστρου χώρας 'Ανδρου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας.

Από την κλινική εξέταση του θεράποντος ιατρού κρίθηκε αναγκαίο ο τραυματίας να μεταφερθεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο 'Ανδρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”

Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες)

ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 300000 οι ψηφοφόροι - Αγωνία για το αποτέλεσμαΣήμερα 19:00 | Ειδήσεις

Συνεχής ροή ενημέρωσης - Σε ποια τμήματα και γιατί δόθηκε παράταση στις εκλογές. Δεκάδες χιλιάδες τα νέα μέλη, που "αποπροσανατολίζουν" τις εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα. Που θα δουν οι υποψήφιοι την ετυμηγορία της κάλπης.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ένταση στις κάλπες για ψήφους από... ΝεοδημοκράτεςΣήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Ένταση σημειώθηκε σε εκλογικά τμήματα, όταν πήγαν να ψηφίσουν γνωστά γαλάζια στελέχη, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)Σήμερα 16:34 | Ειδήσεις

Θλίψη στην εξόδιο ακολουθία του άτυχου 54χρονου που έχασε τη ζωή του στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας.

Ισραήλ - Λίβανος: Από τα σύνορα έστειλε μήνυμα νίκης ο Νετανιάχου (εικόνες)Σήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Μήνυμα εμψύχωσης έστειλε στους στρατιώτες του Ισραήλ ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος μετέβη στα σύνορα με τον Λίβανο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πανιώνιος – Κολοσσός: Με ανατροπή η επιστροφή του στην Basket League20:26Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ένταση στις κάλπες για ψήφους από... Νεοδημοκράτες20:13Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 300000 οι ψηφοφόροι - Αγωνία για το αποτέλεσμα20:00Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες, βροχές και ομίχλη την Δευτέρα19:47Ισραήλ - Λίβανος: Από τα σύνορα έστειλε μήνυμα νίκης ο Νετανιάχου (εικόνες)19:33Καλλιθέα - Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλη νίκη για τους Αρκάδες19:20Basket League: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα την Καρδίτσα19:06Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε τζαμί στον Λίβανο - Κλείνει αεροδρόμια το Ιράν (βίντεο)18:52Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασία18:39Άνδρος: Ψάρευε με δυναμίτη και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ18:25Πανσερραϊκός - ΟΦΗ: Μεγάλο “διπλό” των Κρητών στις Σέρρες18:11Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ17:58Όρμπαν - Μεταναστευτικό: Αν συνεχίσουν να έρχονται παράτυποι μετανάστες θα τους πάμε… στις Βρυξέλλες17:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)17:30Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 - Πόσες χιλιάδες είναι τα νέα μέλη και οι φίλοι17:16Ναρκωτικά: Είχαν τα χρήματα από τα...κέρδη τους σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)17:03Κασσελάκης: Δεν είχα και δεν έχω κανέναν άλλο εκτός από εσάς (εικόνες)16:50Ισραήλ: Αιματηρή επίθεση από ένοπλο (βίντεο)16:36ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ανήλικος εμφανίστηκε στην προεκλογική συγκέντρωση με “πλήρη εξάρτηση”16:23ΣΥΡΙΖΑ - Φάμελλος: Πρέπει να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας γιατί έχει απαξιωθεί16:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο