LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Ιουλίου 2024 07:57

Τροχαίο: Νεαρός απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του

Τραγικό τέλος είχε ένας νεαρός οδηγός, το όχημα του οποίου ενεπλάκη σε τροχαίο, στην περιοχή των Χανίων.

Μάνδρα - δολοφονία - φωτιά - αυτοκίνητο

(εικόνα αρχείου)

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κρήτη με έναν 22χρονο άνδρα να χάνει η ζωή του με φρικτό τρόπο.

Ο νεαρός απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του μετά από το τροχαίο που σημειώθηκε στις λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα στον Βάμο Αποκορώνου.

Ο 22χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει πάνω σε δέντρο. Αμέσως μετά την σφοδρή πρόσκρουση το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ ο άτυχος νεαρός βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Στο σημείο έσπευσαν έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 οχήματα και 4 υπαλλήλους, με τους πυροσβέστες να σβήνουν τις φλόγες και να ανασύρουν την απανθρακωμένη σορό από το αυτοκίνητο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο παρέλαβαν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:  

Ουκρανία: Οικογένεια που επέστρεφε από την εξοχή σκοτώθηκε από νάρκη

Εορτολόγιο - 8 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Εκλογές στη Γαλλία: Η νίκη της Αριστεράς και τα σενάρια διακυβέρνησης


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Διεθνείς επαφές στη Σύνοδο του Οξφορντσάιρ (εικόνες)Σήμερα 20:03 | Ειδήσεις

Η συνάντηση με τον βρετανό ομόλογό του Κάιρ Στάρμερ, το "ραντεβού" για διμερή επαφή, και τα θέματα που απασχόλησαν την Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας.

Τουρκία - Βανδή: “Μας συνόδευσε ασφάλεια για να φύγουμε”, λέει συνεργάτιδά τηςΣήμερα 17:36 | Ειδήσεις

Τούρκοι σχολιαστές γέμισαν τον λογαριασμό της Ελληνίδας τραγουδίστριας με ύβρεις, υποτιμητικά σχόλια, εθνικιστικές κορώνες, σημαίες της Τουρκίας και εικόνες του Κεμάλ Ατατούρκ. 

Attica - Παγκρήτια: Προχωρούν σε εξυγίανση και ίδρυση νέας τράπεζαςΣήμερα 20:28 | Ειδήσεις

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του επενδυτή χρηματοπιστωτικού ομίλου Thrives Hlodings για την ίδρυσή της νέας τράπεζας. Τι λέει το Υπουργείο Οικονομικών.

Μπάιντεν: Η απόσυρση της υποψηφιότητάς του πιο πιθανή από ποτέΣήμερα 19:29 | Ειδήσεις

Δημοσιεύματα, πληροφορίες από πηγές των Δημοκρατικών και μια φράση από τον ίδιο, δείχνουν ότι ο αμερικανός πρόεδρος έχει αρχίσει πλέον να σκέφτεται σοβαρά την επιλογή της αποχώρησης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Missing alert για την εξαφάνιση 14χρονης23:26Ερντογάν προς Τραμπ: Δείξατε στάση γενναία και αξιοθαύμαστη23:13Κρήτη: Άνδρας επιτέθηκε σε ηλικιωμένη γυναίκα και τον κυνήγησε... πυγμάχος22:59Ναύπακτος: Ελληνοαμερικανοί παραθεριστές μάλωσαν και τα έκαναν “γυαλιά καρφιά” (βίντεο)22:46Conference League - ΑΕΚ: Η Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες αντίπαλος της Ένωσης22:32Φωτιές στην Κορινθία: Συνελήφθη ύποπτος για εμπρησμό22:19Κασιδιάρης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του22:05Σπείρα εκβιαστών: Προφυλακίστηκαν 7 κατηγορούμενοι21:51Άνοια: Ελληνίδα ερευνήτρια ανέπτυξε καινοτόμο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για τη διάγνωσή της21:37Κτηματολόγιο: Άγνωστοι “χάκαραν” το πληροφοριακό του σύστημα21:24Ολυμπιακοί Αγώνες: Συνελήφθη 18χρονος νεοναζί που σχεδίαζε επιθέσεις 21:10Αττική - Καταγγελία: Εργοδότης ξυλοκόπησε και άφησε απλήρωτο, μετανάστη εργαζόμενό του20:57Λακωνία: Φωτία στον Αρχάγγελο - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:44Attica - Παγκρήτια: Προχωρούν σε εξυγίανση και ίδρυση νέας τράπεζας20:31Καύσωνας: Μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα20:17Μητσοτάκης: Διεθνείς επαφές στη Σύνοδο του Οξφορντσάιρ (εικόνες)20:02Μπάιντεν: Η απόσυρση της υποψηφιότητάς του πιο πιθανή από ποτέ19:48Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 173 σημεία19:34Τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Η Αϊσιέ... “πήγε διακοπές” στα Κατεχόμενα19:21Τραμπ: Οπαδοί του εμφανίστηκαν στο συνέδριο με επίδεσμο στο αυτί (εικόνες)19:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο