LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Ιουλίου 2024 21:41

Σπείρα εκβιαστών: Προφυλακίστηκαν 7 κατηγορούμενοι

Οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται ενώ κάποιοι τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής.

Κύκλωμα εκβιαστών

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν επτά από τους οκτώ κατηγορούμενους για το κύκλωμα των εκβιαστών που απολογήθηκαν σήμερα.

Στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται ενώ κάποιοι τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής.

Αύριο απολογούνται οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Η Αϊσιέ... “πήγε διακοπές” στα Κατεχόμενα

Μπάιντεν: Η απόσυρση της υποψηφιότητάς του πιο πιθανή από ποτέ

Στεγόσαυρος APEX: Τιμή - ρεκόρ στην δημοπρασία (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔΕΘ - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Αύξηση των δικαιούχων Κοινωνικού Επιδόματος ΑλληλεγγύηςΣήμερα 08:31 | Ειδήσεις

Πόσοι περισσότεροι αναμένεται να λάβουν φέτος το επίδομα. Τι άλλο αναμένεται να εξαγγείλει για στεγαστική κρίση, δημογραφικό πρόβλημα και ασφαλιστικό σύστημα.

Κόρινθος: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στα ΚαλάμιαΣήμερα 10:34 | Ειδήσεις

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα διαπληκτισμό μεταξύ αγνώστων, με τον έναν από αυτούς να βγάζει όπλο και να πυροβολεί έναν 38χρονο που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Καφές: Ακριβότερος από σήμερα σε εστίαση και σούπερ μάρκετΣήμερα 07:36 | Ειδήσεις

Ποια άνοδο αναμένεται να επιφέρει στην τιμή του δημοφιλούς ροφήματος, η απόφαση της κυβέρνησης για επάνοδο του ΦΠΑ στο 24%.

Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις ανέκτησαν τις σωρούς έξι ομήρων της ΧαμάςΣήμερα 09:19 | Ειδήσεις

Σχετικές δηλώσεις έκανε και ο Μπάιντεν, καθώς η μια από τος σορούς, είναι του Ισραηλινοαμερικανού Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κόρινθος: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στα Καλάμια10:49Λήμνος - Φωτιά σε διαμέρισμα: Νεκρό ζευγάρι από τις αναθυμιάσεις10:35Πέθανε ο Σολ Μπάμπα10:22Αεροδρόμια: Κίνηση - ρεκόρ τους πρώτους 7 μήνες του 202410:09Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις ανέκτησαν τις σωρούς έξι ομήρων της Χαμάς09:55Λειψυδρία – Ελισάβετ Φελώνη: Η υδροδότηση της Αττικής τα επόμενα χρόνια θα είναι σε κίνδυνο09:42Ζελένσκι σε Δύση: Δώστε μας την άδεια να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος09:28Χούθι – Ερυθρά Θάλασσα: Ανέλαβαν την ευθύνη για πλήγμα εναντίον εμπορικού πλοίου09:15Παραολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Ακυρώθηκαν αγώνες τρίαθλου λόγω μόλυνσης του Σηκουάνα09:01Ιταλία: Διαρρήκτης πιάστηκε να διαβάζει ελληνική μυθολογία εν μέσω ληστείας08:47ΔΕΘ - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Αύξηση των δικαιούχων Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης08:33Σεισμός στην Αττική08:19Πορτογαλία - Πτώση ελικοπτέρου: 5 νεκροί ο τελικός απολογισμός (εικόνες)08:05Επαγγελματίες - IRIS: “Προθεσμία τέλος” για την ένταξη στο σύστημα πληρωμών, έρχονται υψηλά πρόστιμα07:51Καφές: Ακριβότερος από σήμερα σε εστίαση και σούπερ μάρκετ07:37Εορτολόγιο - 1 Σεπτεμβρίου: Οι σημερινές γιορτές 07:23Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή07:09Superleague: Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού23:59Έλενα Ράπτη: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της (εικόνες)23:48Πλοία: Υποχρεωτικά τα μέσα πρόσβασης σε άτομα με προβλήματα κινητικότητας23:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο