LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Ιουλίου 2024 21:57 | Ανανέωση: 18 Ιουλίου 2024 23:26

Missing alert για την εξαφάνιση 14χρονης

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του ανήλικου, όπως αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert - Εξαφάνιση αγνοουμένου

Συναγερμος έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 14χρονης Αθανασίας Σουλτάνας Κ. 

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" εξέδωσε Missing Kid Alert, ωστόσο με νεότερη ενημέρωση του, το πρωί της Παρασκευής ενημέρωνε ότι "Η περιπέτεια της Αθανασίας Σουλτάνας Κ. 14 ετών, έληξε σήμερα, 19/7/2024, πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Αθανασία Σουλτάνα Κ. βρέθηκε σε χωριό της Ηγουμενίτσας και είναι καλά. Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντική ήταν η ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, καθώς ευαισθητοποιημένοι πολίτες επικοινώνησαν στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες διαβιβάστηκαν άμεσα στις Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες διαβίωσης της ανήλικης και να αποφασιστεί το καλύτερο για το παιδί. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αθανασία Σουλτάνα Κ. 14 ετών και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί..".

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Η Αϊσιέ... “πήγε διακοπές” στα Κατεχόμενα

Μπάιντεν: Η απόσυρση της υποψηφιότητάς του πιο πιθανή από ποτέ

Στεγόσαυρος APEX: Τιμή - ρεκόρ στην δημοπρασία (εικόνες)

 


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔΕΘ - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Αύξηση των δικαιούχων Κοινωνικού Επιδόματος ΑλληλεγγύηςΣήμερα 08:31 | Ειδήσεις

Πόσοι περισσότεροι αναμένεται να λάβουν φέτος το επίδομα. Τι άλλο αναμένεται να εξαγγείλει για στεγαστική κρίση, δημογραφικό πρόβλημα και ασφαλιστικό σύστημα.

Κόρινθος: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στα ΚαλάμιαΣήμερα 10:34 | Ειδήσεις

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα διαπληκτισμό μεταξύ αγνώστων, με τον έναν από αυτούς να βγάζει όπλο και να πυροβολεί έναν 38χρονο που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο λαμπερός γάμος του στην ΠύλοΣήμερα 12:00 | Ειδήσεις

Η τελετή όπου θα ενώσει τη ζωή του με την αγαπημένη του στην Πύλο. Οι διάσημοι καλεσμένοι και το πρόγρμμα των εορτασμών.

Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις ανέκτησαν τις σωρούς έξι ομήρων της ΧαμάςΣήμερα 09:19 | Ειδήσεις

Σχετικές δηλώσεις έκανε και ο Μπάιντεν, καθώς η μια από τος σορούς, είναι του Ισραηλινοαμερικανού Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Τα ημίμετρα και η προπαγάνδα δεν θα σώσουν την Κυβέρνηση Μητσοτάκη13:18Θεσσαλονίκη: Τους “παγίδεψαν” μέσω social και τους λήστεψαν13:04Δυτική Όχθη: Τρεις Ισραηλινοί αστυνομικοί νεκροί σε επίθεση ενόπλων12:51Χαλκιδική - Λούνα Παρκ: Στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του θύματος12:38Γιακουμάκης: Σκοράρει κατά ριπάς… και στο Μεξικό12:24ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου12:10Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο λαμπερός γάμος του στην Πύλο11:57Κουρέτας: Το 99% των νεκρών ψαριών έχει απομακρυνθεί από τον Παγασητικό11:43Κακοκαιρία: Τα νερά “έπνιξαν” περιοχές του Ηρακλείου και της Λάρισας (βίντεο)11:30Πέθανε ο Δάνης Κατρανίδης11:16Αεροπλάνο - Αποσκευές στην καμπίνα: Οι αλλαγές που ισχύουν από σήμερα11:02Κόρινθος: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στα Καλάμια10:49Λήμνος - Φωτιά σε διαμέρισμα: Νεκρό ζευγάρι από τις αναθυμιάσεις10:35Πέθανε ο Σολ Μπάμπα10:22Αεροδρόμια: Κίνηση - ρεκόρ τους πρώτους 7 μήνες του 202410:09Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις ανέκτησαν τις σωρούς έξι ομήρων της Χαμάς09:55Λειψυδρία – Ελισάβετ Φελώνη: Η υδροδότηση της Αττικής τα επόμενα χρόνια θα είναι σε κίνδυνο09:42Ζελένσκι σε Δύση: Δώστε μας την άδεια να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος09:28Χούθι – Ερυθρά Θάλασσα: Ανέλαβαν την ευθύνη για πλήγμα εναντίον εμπορικού πλοίου09:15Παραολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Ακυρώθηκαν αγώνες τρίαθλου λόγω μόλυνσης του Σηκουάνα09:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο