LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 18 Ιουλίου 2024 20:03

Μητσοτάκης: Διεθνείς επαφές στη Σύνοδο του Οξφορντσάιρ (εικόνες)

Η συνάντηση με τον βρετανό ομόλογό του Κάιρ Στάρμερ, το "ραντεβού" για διμερή επαφή, και τα θέματα που απασχόλησαν την Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας.

Μητσοτάκης - Οξφορντσάηρ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σήμερα Πέμπτη στην 4η Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, στο Οξφορντσάιρ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο πλαίσιο της Συνόδου, ο Πρωθυπουργός έλαβε μέρος στις συνεδριάσεις της ολομέλειας και σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα «Defending and Securing Democracy». Στις άλλες δύο συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας της Συνόδου, τα θέματα ήταν η ενέργεια και η μετανάστευση. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο πρωθυπουργός παρακάθησε στη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν των ηγετών ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’.

Μητσοτάκης - Οξφορντσάηρ

Μητσοτάκης - Οξφορντσάηρ

Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε σύντομη συνάντηση με τον ομόλογό του του Ηνωμένου Βασιλείου, Sir Keir Starmer.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε τη σημασία των ελληνοβρετανικών σχέσεων και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο επιθυμεί παραγωγική σχέση με την ΕΕ. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να έχουν σύντομα διμερή συνάντηση.

Ο Πρωθυπουργός είχε επίσης συνάντηση με την Πρόεδρο του Κοσόβου, Vjosa Osmani. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν περιφερειακές εξελίξεις, ενώ ο Πρωθυπουργός επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.

Μητσοτάκης - Οξφορντσάηρ

Μητσοτάκης - Οξφορντσάηρ

Ειδήσεις σήμερα:

Gov.gr Wallet - Consent : Συγκατάθεση των πολιτών για ολοκλήρωση διαδικασιών

Αυγενάκης: Η δήλωση του εργαζόμενου στο αεροδρόμιο για την ανάκληση της μήνυσης

Στεγόσαυρος APEX: Τιμή - ρεκόρ στην δημοπρασία (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔΕΘ - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Αύξηση των δικαιούχων Κοινωνικού Επιδόματος ΑλληλεγγύηςΣήμερα 08:31 | Ειδήσεις

Πόσοι περισσότεροι αναμένεται να λάβουν φέτος το επίδομα. Τι άλλο αναμένεται να εξαγγείλει για στεγαστική κρίση, δημογραφικό πρόβλημα και ασφαλιστικό σύστημα.

Κόρινθος: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στα ΚαλάμιαΣήμερα 10:34 | Ειδήσεις

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα διαπληκτισμό μεταξύ αγνώστων, με τον έναν από αυτούς να βγάζει όπλο και να πυροβολεί έναν 38χρονο που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο λαμπερός γάμος του στην ΠύλοΣήμερα 12:00 | Ειδήσεις

Η τελετή όπου θα ενώσει τη ζωή του με την αγαπημένη του στην Πύλο. Οι διάσημοι καλεσμένοι και το πρόγρμμα των εορτασμών.

Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις ανέκτησαν τις σωρούς έξι ομήρων της ΧαμάςΣήμερα 09:19 | Ειδήσεις

Σχετικές δηλώσεις έκανε και ο Μπάιντεν, καθώς η μια από τος σορούς, είναι του Ισραηλινοαμερικανού Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου12:10Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο λαμπερός γάμος του στην Πύλο11:57Κουρέτας: Το 99% των νεκρών ψαριών έχει απομακρυνθεί από τον Παγασητικό11:43Κακοκαιρία: Τα νερά “έπνιξαν” περιοχές του Ηρακλείου και της Λάρισας (βίντεο)11:30Πέθανε ο Δάνης Κατρανίδης11:16Αεροπλάνο - Αποσκευές στην καμπίνα: Οι αλλαγές που ισχύουν από σήμερα11:02Κόρινθος: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στα Καλάμια10:49Λήμνος - Φωτιά σε διαμέρισμα: Νεκρό ζευγάρι από τις αναθυμιάσεις10:35Πέθανε ο Σολ Μπάμπα10:22Αεροδρόμια: Κίνηση - ρεκόρ τους πρώτους 7 μήνες του 202410:09Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις ανέκτησαν τις σωρούς έξι ομήρων της Χαμάς09:55Λειψυδρία – Ελισάβετ Φελώνη: Η υδροδότηση της Αττικής τα επόμενα χρόνια θα είναι σε κίνδυνο09:42Ζελένσκι σε Δύση: Δώστε μας την άδεια να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος09:28Χούθι – Ερυθρά Θάλασσα: Ανέλαβαν την ευθύνη για πλήγμα εναντίον εμπορικού πλοίου09:15Παραολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Ακυρώθηκαν αγώνες τρίαθλου λόγω μόλυνσης του Σηκουάνα09:01Ιταλία: Διαρρήκτης πιάστηκε να διαβάζει ελληνική μυθολογία εν μέσω ληστείας08:47ΔΕΘ - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Αύξηση των δικαιούχων Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης08:33Σεισμός στην Αττική08:19Πορτογαλία - Πτώση ελικοπτέρου: 5 νεκροί ο τελικός απολογισμός (εικόνες)08:05Επαγγελματίες - IRIS: “Προθεσμία τέλος” για την ένταξη στο σύστημα πληρωμών, έρχονται υψηλά πρόστιμα07:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο